glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Ukas Mann..

  • 26.05.2016 - 06:02

God Torsdag alle dere flotte mennesker der ute. 

Timene tikker og lir mot helg igjen. Rart med det. Man teller timene mot helg i glede som regel og på søndager gråter man over hvor fort tiden og helgen har gått. Ja sånn er nå livet dessverre.  

Uansett folkens! 

Dagens tema er som dere kanskje gjettet, er UKAS MANN! . Ok hva er dealen her glagubben? Jo dealen er at torsdager blir den fremtidige dagen hvor jeg drar frem en stakkar og børster støvet av ham og gir han litt velfortjent ros, eventuelt ris. For ukas mann kan også være noe negativt i denne spalten. For som dere kvinner vet så har jo vi gutta en negativ side litt av og til, ikke mye men litt. ...


 

Ok nok prat, Denne ukas mann er ingen ringere enn Abid Raja. Du vet han stortingspolitikeren fra Venstre som elsker å stikke tryne sitt frem i alle aviser og medium der finnes i Norges land. 


Du vet, han her. En av de få på stortinget som ikke desperat trenger en tur på Sats/elixia .

Hvorfor er han fjompen her ukas mann? 

Jo han er det både på det negative og det positive faktisk.  La oss starte med det negative og avslutte med det positive.

Negative: 

Tilhører et parti som vedtar og innfører  noe så idiotisk som flysete avgiften... Ja jeg vet miljøet er viktig og vi alle burde holde hender og hoppe og sprette rundt et leirbål mens vi synger Kombaya. Men når man er så inni i granskauen korttenkt i sikringsboksen at man ikke ser at 1000 mennesker samtidig mister sin arbeidsplass, da får man en minus i mine bøker. Ikke ikke nok med det, men 1000 nye arbeidsledige fører bare til enda mer ledighet i Norge. I en periode man absolutt ikke trenger mer. Ledigheten har aldri vært så høy som nå i etterkrigstiden.. Sjerpings Venstre og Abid Raja.... Dere er der for folket, ikke for at dere skal få innpass på Greenpeace sitt julebord og få danse med Fredric Hauge mens Jenny Jensen kauker for full pupp i bakgrunnen. Ok nå vet jeg riktignok at Hauge er Bellona gutt men samme ullla... you catch my drift.!


ikke særlig gjennomtenkt av Venstre det der gitt

 

Positive:

At du som muslimsk mann ENDELIG sammen med mange av dine brødre nå står opp for kvinner sine rettigheter. At du nå prøver å få slutt på undertrykkingen og den horrible behandlingen enkelte kvinner blir utsatt for her i Norge, SPESIELT i det muslimske samfunn. Norge er et fritt land og kvinner og menn SKAL ha like rettigheter. Dette er noe jeg har savnet lenge og mange med meg. At dere muslimske menn også kaster dere inn i denne kampen.

Men det er jo som vi alle vet veldig enkelt for en politiker å si ting i media, for så å snu ryggen til det hele når man trenger de for å få det gjennomført . Dette Abid Raja er noe jeg virkelig håper du står ved! Jeg vet nemlig du har en datter og håper virkelig du har henne i tankene når du kjemper for like rettigheter og muligheter også for muslimske kvinner i Norge.  Det var nettopp dette som var grunnen til at du ble valgt som Ukas mann for min del. 


Det finnes nemlig kvinnelige superhelter der ute. De fortjener like mye ros og muligheter som vi menn.

 

Gratulerer så mye. Premien er .............( trommevirvel) ..................... Sry blir ikke noe premie på deg gutten min. Jeg vet nemlig at du allerede tjener mer enn meg og vell så det. Kjøp deg selv en is og klapp deg selv på skulderen.Bra jobbet.  Om du i det hele tatt får lest det her  :)

Til alle dere andre. Tusen takk for at dere leste . ( si gjerne hva dere syns om Ukas mann spalten)

les også 

// ukas Krangel   - http://glagubben.blogg.no/1464097169_ukas_krangel.html

// Sette sammen en barnevogn på youtube - http://glagubben.blogg.no/1464029269_sette_sammen_en_barne.html
 

Til vi leses igjen. 

Ha en riktig flott Torsdag

Glagubben 

Glagubben

En mann på 32 som blogger om diverse hverdagslige problemer og gleder og annet moro jeg og de rundt meg kommer oppi. Mye moro skjer i hverdagen, bare man stopper opp og ser etter.

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Blogglisten
    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no