glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Ukas Krangel!!!!

  • 25.05.2016 - 06:55

God Onsdag ! 

Håper alle har hatt en fin uke så langt. Snart helg folkens, hold ut litt til. 

Idag skal jeg ta opp noe så ekteskapelig som.... stemmer det!

Ukas krangel!!!Det hele startet rett og slett med at vi satt og så TV sammen en morgen. Plutselig kom det en reportasje angående tinnitus på. For de av dere som ikke vet hva dette er så er det en sykdom/skade på hørselen hos enkelte mennesker. Det er uhelbredelig og er ganske grusom ting å ha. Dette temaet er noe jeg gjerne vil ha litt fokus på her hjemme. 

 

Hvorfor det ?? 

Jo ganske enkelt fordi jeg er gift med en person som hører like godt som en 90 år gammel rockestjerne. Altså type 0. Hun elsker å ha radio og tv på full pupp og mener det er bare koselig. At tapeten begynner å flasse av og nabo katta har fått PTSD ( posttraumatisk stress syndrom) ser ikke ut til å bekymre fruen noe særlig. Dessverre faller ikke dette helt i god jord hos undertegnede.... Jeg er nemlig født med noe så flott som ekstrem god hørsel. Altså det er så ille at jeg hører om naboen slipper en fjert liksom, ikke kødd engang. Det minner meg på at jeg kanskje burde anbefale naboen å skifte litt på dietten sin... anyways

Jeg prøver da å få fruen til å forstå at tinnitus er ikke noe å kødde med og at det blir fremkalt av nettopp for høy musikk! Det er da hele krangelen oppstår!!! Hun gjør noe som jeg vet irriterer alle mennesker i et forhold. Hun flirer og ler det hele bort.... Hva faen liksom....


Man ler ganske enkelt ikke av noen som prøver å forklare noe viktig !!!!

 

Det finnes ingenting og da mener jeg ingenting som er mer irriterende enn noen som ler av noe du i alvor prøver å fortelle dem. Noe som faktisk kan være med å hjelpe de å unngå noe fælt... og ikke nok med det. Hun presterer å fortelle meg at jeg bare syter og klager over lydnivået hele tiden.....(Ok, nå er det krig)!!!!!

Ja men i svarte da! "er jo en grunn til at jeg sier ifra din lille smurf ". For meg høres det ut som om du har invitert Dimmu Borgir og Slipknot hjem for en intim konsert.... Men får man noe forståelse??? .. NOPE , nade! Da er man bare sensitiv og klager da! Rart jeg ble sur og gikk opp i andre etasjen ? Noe jeg gjorde bare for å irritere fruen tilbake forresten.. Hun hater nemlig at jeg går midt i en krangel.. Men siden hun var barnslig så måtte jeg jo selvfølgelig være enda mer barnslig. Er nemlig sånn krangler fungerer. Den ene oppfører seg som en løk og eneste måten å svare på er å være en enda større løk!


greit å diskutere men ALDRI å slå.... hører du det Sandra hehe. Godt du er svak 

Men fra spøk til revolver , ikke kødd med høy musikk og tinnitus. For oss med god hørsel er det helt for jævlig å måtte sitte i et rom med volumet på maks. Ikke moro :( . Pass spesielt på når dere har barn rundt dere. Deres hørsel er kraftigere enn vår og det er vårt ansvar å passe på de. 

Nå hjelper det fint lite at omtrent alle de norske tv kanalene skrur opp volumet når det er reklame... hva er dealen med det ?? idiotisk...

Så med fare for å høres ut som en gammel grinebiter. Skru ned lyden og gjør de rundt deg og deg selv en tjeneste, ikke kødd med hørselen din. Du skal ha den hele livet.. 

ha en fin onsdag alle sammen, hilsen

Glagubben

// les også                         

-Glagubben setter sammen en barnevogn :http://glagubben.blogg.no/1464029269_sette_sammen_en_barne.html

og 

 - Den evige senge krangelen mellom kvinner og menn 

http://glagubben.blogg.no/1463649106_sengekrigen_allle_men.html

 

                                

Glagubben

En mann på 32 som blogger om diverse hverdagslige problemer og gleder og annet moro jeg og de rundt meg kommer oppi. Mye moro skjer i hverdagen, bare man stopper opp og ser etter.

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Blogglisten
    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no