glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

OLD MCDONALDS HAD A ?.

 • 19.06.2017 - 12:36

God morgen alle sammen.

Ja da kommer det et lite innlegg igjen da. Nå har det seg slik at jeg ikke har hatt motivasjon eller ork til å blogge så enormt mye i det siste, ganske enkelt fordi vi har slitt med en liten rakker i hus som ikke helt har funnet roen etter USA turen. For midt i alt styret med å omstille seg til norsk tid igjen så fikk lillegutt også flere tenner på vei og samtidig gikk han også inn i et nytt utviklingsstadiet.

Og det ble nok i det meste laget for vår lille prins. Ikke har han vært ufin eller noe sånt og vi nyter fortsatt hvert minutt med han. Er bare det at han sliter oss begge ut til de grader med sitt energi nivå? og pluss på det faktum at han ikke sover like bra nå som før så blir det som dere sikkert forstår, en coctail som gjør at mor og far ikke har så altfor mye ekstra energi til andre ting enn å få hverdagen til å gå rundt.

Men nå ser det ut som det kanskje skal roe seg igjen. Vi får krysse fingre og tær ! Men er det ikke noe vi alle må gjennom ?

Første tur på bondegård!

Igår var vår lille familie på tur igjen. Vell vi reiste ikke så langt denne gang. Nærmere bestemt en bondegård like ved der vi bor. Her har de bondetun. Det vil si at man kan komme og besøke og hilse på dyr osv osv. Første møtet mini hadde med gårdsdyr ble det også. Geitene var så som så spennende, de bare lå der så det syntes mini ikke var så altfor spennende. Kyllingene de forstod han seg ikke helt på virket det som. MEN grisene derimot . Det var tingen sin det. Det ble latter og smil og mye prating til de to gissene som veltet seg rundt i innhengningen sin. Interessen ble ikke mindre selv om pappa prøvde å forklare at det var disse juleribbe og bacon kom fra. Såg mer ut som mini ville prøvesmake hele grisen der og da?.

Sammen på vår lille gårds tur hadde vi også Sandra sin siamesiske tvilling aka naboen Christina og hennes søte datter Isabella. Virker som alle koste seg så vi får si oss fornøyd med barnas første gårdsbesøk.  Men vi fikk vell endelig avgjort at Sandra ikke er en bondejente. Så dere finner nok ikke oss boende på en gård i nærmeste fremtid nei 🙂

 

Ha en strålende dag folkens, og nyt sommeren så best det lar seg gjøre.

 

Mvh

Glagubben.

Så mange følelser ....

 • 10.09.2016 - 15:39

God lørdag og helg folkens

Ja helgen er i gang og for en helg. Mye moro som skjer.

Påfyll av mais må til :)

Dagen starter med at vi drar ut på mais plukking igjen. Ja for lageret varte ikke lengre enn til i dag. Fruen er nemlig stor elsker av mais. Denne gangen dro vi til et nytt sted. Eidsvoll har tydeligvis også mais bønder. Anbefales absolutt.

Zlatan du Zlatan

Og i dag er det endelig tid for premier league igjen. Og for en start. Manchester Derby . City mot United. For en kamp det ble. En av de beste kampene jeg har sett på lenge. Fortjent seier til City men sett kampen under ett så var det stor underholdning :). Tap og vinn med samme sinn. Det jeg elsker med fotball er alle følelsene som blir satt i bevegelse. Ser virkelig frem til å dele dette med guttungen. 

 

Håper dere alle får en strålende lørdag :)

FØLG MEG OGSÅ PÅ;

Snapchat - alfi1984

Twitter - Glagubben

Instagram - Glagubben

Facebook - LIKE SIDEN TIL BLOGGEN :)

Dette var gøy. Bonderomantikk :)

 • 01.09.2016 - 17:02

God torsdag alle sammen!

Ja hvordan står det til folkens. Her i huset har vi hatt en sånn litt over alt dag igjen. Først Oslo for en liten tur innom kontoret før turen gikk videre til gamle leiligheten og resten av Borretslaget for litt småprat før turen tok oss til dagens høydepunkt.

 

Nemlig litt god gammel bonderomantikk.

Bonderomantikk.

For i dag bestemte vi oss for å dra til Tomt gård på Leirsund for litt mais plukking. For fruen hadde nemlig fått snusen i at nettopp her kunne man selvplukke en av hennes favoritt matretter, nemlig Mais.

 

Hun er ikke den eneste i familien så da bestemte vi oss for å plukke i vei da. Jeg anbefaler alle som har mulighet til å dra på slike selvplukk der hvor det er mulighet for slikt. Jeg har vokst opp på bondelandet så det å høste inn mat er ikke fremmed for. Men jeg tenker på når guttungen kommer så ønsker jeg faktisk at han også skal få

ta del i dette. For det er faktisk utrolig gøy :)

 

Sunn og bra familie moro for hele familien.

Nam nam :) sjekk disse nyttårs middagene:)

Se så fornøyd Sandra er for å plukke mais :)

Kanskje litt feil bekledning ? :)

Som sagt så ble det en hyggelig for alle

Tror nyttårsmiddagen prøver å flykte ...

Nomnom masse godt :)

 

Og ikke nok med at man kan plukke maisen selv men de har også en butikk på gården hvor man kan kjøpe mye annet digg. Kan nevne gulrøtter , godteri, egg osv osv. Noe fruen selvfølgelig benyttet seg av.....

 

Forresten å plukke mais på Tomt Gård koster 30 kr kiloen.

 

Så slik har vår dag vært. Resten blir tilbrakt på sofaen grunnet to stk rygger som ikke er helt i orden :)

 

Så til vi skrives igjen

Mvh

Glagubben

FØLG MEG OGSÅ PÅ:

Snapchat - alfi1984

Instagram - Glagubben

Twitter - Glagubben

Facebook - Ta å LIKE siden til bloggen da vell :)

 

LES OGSÅ:

//Takk For Idag Folkens

//Så Var Jeg Her Igjen Da ...

//Man Skal Vise At Man Elsker Sin Mor

//Å Være Voksen Suger Max Av Og Til

Hvorfor har ikke alle en sånn!??!

 • 26.08.2016 - 20:56

God fredag alle sammen :)

 

God helg alle sammen. Endelig helg igjen gitt. Håper dere ikke har slitt dere altfor mye ut i uken som gikk :) skulle ønske jeg kunne si det samme. Føler denne uken har hatt litt for mye i seg.

Og ryggen er ikke særlig fornøyd heller... Og jeg antar at fysioterapeuten min kommer til å kjefte på meg neste uke ... Vi får se

Landhandleriet Jessheim !

 

Tenkte jeg skulle tipse dere alle om noe kult dere kan gjøre på Jessheim. Vell kult og kult er kanskje å bruke feil ordvalg men det er ihvertfall noe en bør teste ut. Dette er en liten hytte lignende sak hvor man får kjøpt alt mulig digg. Er man litt nostalgisk som jeg også er. Ja da er dette en super plass å besøke :)

Alle bør ha en sånn butikk. 

Jeg og Sandra tok med Sølvreven ( mammaen min) og besøkte denne søte lille butikken i dag.

Faktisk så hadde mamma allerede hørt om denne butikken via Facebook. Så hun fikk endelig besøkt den selv.

Man får kjøpt så mye digg og ikke minst varer man ellers aldri finner. Super hyggelig service også. For meg og fruen er dette blitt en fast ting vi gjør.

Ta turen! Jeg lover dere kommer til å digge det.

Mamma digget denne butikken :)

Taco fredag!

I god norsk tradisjon så bestemte vi oss for at i dag ble det taco middag. Vi er generelt ikke så glad i taco som fast fredags måltid men av og til går. Og når man får is jordbærkake til dessert, ja da går det meste :)

Taco time :)

Digg dessert lagd av mamma. Jordbær iskake

Så med god dessert i magen avslutter jeg dagens innlegg og ønsker dere en riktig god kveld.

 

Mvh

Glagubben

 

Følg meg også på:

Snapchat - alfi1984

Instagram- Glagubben

Twitter - Glagubben

Facebook- Glagubben på Face! LIKE SIDEN MIN SÅ BLIR JEG GLAD :)

 

LES OGSÅ:

//IKKE SNAKK TIL MEG !!!

//BØNDER I BYEN!!!

//VI HAR EN SAU I TAKET!!!

 

#landhandleriet #pappa #jessheim #besøk #familie # opplevelser #familieliv #gift

Dere kvinner/jenter er ikke så håpløse!

 • 17.08.2016 - 21:37

God Torsdag alle sammen 

Idag start dagen ekstra tidlig her i huset. Vi skal nemlig sammen til fysioterapi idag. Har endelig klart å overtale fruen til å bli med og få litt behandling. For å si det sånn , så tror jeg det kommer til å være av stor nytte for henne. Hun har nemlig vært så heldig nå og fått bekkenløsning... Men som hun sier selv. Godt det kom i siste delen av svangerskapet og ikke tidlig. For slik jeg har forstått det, så kan dette ramme kvinner ganske tidlig også. jeg har sagt det før og jeg sier det igjen! Hellandussen så fint vi menn egentlig har det. For vi skal sannelig ikke klage vet jeg. Jeg tar av meg hatten for dere kvinner og hva dere må gå igjennom. Dette skriver jeg ikke bare for å vinne litt ekstra bonus poeng som mann, det kommer rett fra hjertet. For hadde det seriøst vært meg så hadde jeg klikket for lenge siden. 

Pregnant woman sitting in bed holding stomach in pain
 Det er ikke bare en dans på roser og skulle lage et barn ... Licensed from: MonkeyBusiness / yayimages.com


Mye som skjer! 

For jeg ser jo med mine egne øyne hvordan kroppen forandrer seg under svangerskapet. Men som noen sa til meg. Du ser det ja, du føler det ikke! Og det må jeg si meg enig i. For vi menn kan dessverre ikke gjøre annet enn å stå ved deres side og se ting utfolde seg. Jeg personlig skulle ønske det var så mye mer jeg kunne bidra med, men jeg får dessverre ikke tatt vekk plagene sånn rent fysisk. 

Men det jeg kan bidra med er alt det andre. Noe jeg virkelig håper jeg har gjort for deg min kjære Sandra. For jeg tar gledelig oppvasken og vasker gulvene og rer opp sengene og vasker klær ( selv om noe blir litt rosa som egentlig skulle vært hvitt). Så er det disse tingene jeg kan hjelpe deg med. jeg skulle så gjerne tatt vekk smertene men det får jeg ikke gjort vennen. 

Du er rå! 

For du klager faktisk ikke så mye som du tror. Du er ikke så ubrukelig som du føler og du bidrar så uendelig mer enn du aner kjære deg. Jeg er virkelig stolt over alt du gjør og ikke minst over at du og meg sammen lager et barn. ( selv om min del *erm host host* ble gjort for en stund siden). For tenk over det du vennen når du føler deg bånn i bøtta. Du lager faktisk et nytt menneske i magen din. Du har all rett til å hvile og slappe av. Du skal ikke behøve å tenke over hverdagslige små problemer som oppvask og rydding osv. Det er faktisk der jeg som MANN kommer inn. La meg være din krykke. La meg være din klippe og ikke minst la meg være din kilde til styrke og glede i disse litt tøffe dager. 

For vet du hva! 

Jeg elsker deg Sandra! Jeg er så uendelig stolt av deg. Jeg bøyer meg i støvet for din styrke og godhet. Og jeg ser virkelig frem til å bli den ene halvdelen av et foreldrepar sammen med deg. Dette skal vi klare SAMMEN kjære deg. For vit det kjære hustru! Du er ikke alene i det her. Jeg kommer alltid til å stå ved din side. 

JEG ELSKER DEG MIN KJÆRE SANDRA  Hilsen din Glagubbe   

Glagubben

FØLG MEG OGSÅ PÅ:

Facebook - Glagubben på Facebook

Snapchat -  alfi1984

Instagram ? glagubben

Twitter ? Glagubben

 

LES OGSÅ: 

// En god gjerning skal ikke koste noe

//Besøk på gamle trakter ! 

// La meg introdusere Oslos beste burger !

 

#gravid #foreldre #pappa #støtte #bekkenløsning #gift #familie #familieliv

Beste burgeren i byen og Hervik Syltetøy :)

 • 14.08.2016 - 08:17

God søndags morgen alle sammen!

Og for en morgen det er. Skyfri himmel og faktisk ganske så bra temperatur her hvor vi befinner oss. Håper alle dere også får en slik dag og ikke minst at været holder seg slik resten av dagen også. 

Ok da var dagens kommentar rundt været unnagjort og vi kan fortsette med dagens innlegg. Men før jeg gjør det så vil jeg fortelle noe morsomt jeg kom over her på fredag da vi stakk en tur innom Meny på Skedsmokorset. Jeg er som de fleste her vet, fra Vestlandet. Da næmere bestemt en liten bygd som heter Hervik. Verdens fineste plass vell og merke, med en helt utrolig natur. Men bortsett fra det, så må jeg ærlig innrømme at det er fint lite ellers i min kjære hjmebygd. Men en ting har de faktisk klart å markere seg med utad og det er faktisk Syltetøy. Og det var nettopp det jeg fant i hyllene på Meny på andre siden av landet hvor jeg nå har bosatt meg. Nemlig Hervik Syltetøy. Må innrømme jeg ble veldig stolt og glad over å se det i hyllene her også. For hver gang jeg savner " Hima" så kan jeg gå å kjøpe meg et glass med syltetøy eller en flaske saft og vips så føles det med en gang mye bedre.

Har du lyst å lære/lese mer om verdens beste syltetøy, så kan du gjøre det ------ HER ---- ( Elsker at de bruker dialekten når de skriver hjem, HIMA :) :)

Verdens desidert beste syltetøy. UTEN SUKKER TIL OG MED. PRØV A :)

En dag fylt av mye moro og masse nerding!

Dere fikk med dere at vi skulle til oslo igår? Da nærmere bestemt for å delta på Norges første ( vil jeg tro) Pokemon Mesterskap.  Må innrømme at jeg var litt usikker på om vi i det hele tatt skulle dra inn da fruen påpekte til meg at " øø er det ikke bare kiddsa som er med på sånt? ". Men følte liksom det ble litt sånn feigt av meg å back ut, da jeg allerede hadde skrevet om det her på bloggen dagen før. Så Oslotur ble det. Og vi angrer ikke. Dagen ble fylt med mye moro og god mat. Har lagt ved en del bilder fra diverse slik at dere kan se hva vi opplevde.

Første etappe var jo å komme seg til Oslo. Noen som ikke er like enkelt når NSB ikke vet hva verken tidstabell er samt det å holde tidspunkter!!!

Tigerstaden viste seg fra absolutt fineste side igår. Her er Rådhuset.

Kø sier du?? Helt ærlig så hadde jeg ikke forventet at det skulle være KØ denne dagen. Men tydeligvis hadde alle " Nerdene" bestemt seg for å delta på det her. Genialt spør du meg. Få de ut av mørke kjellere og ut i verden. Er det noen som trenger sol og friskt luft, så er det de gutta/jentene der.

Beklager dårlig kvalitet på bildet. Men her ser dere kør strekker seg fra Inngangen til Vika kjøpesenter og helt bort til selve Brygga. Morsomme var at det fantes alt fra godt voksne i 60 + alderen og helt ned til 5 -6 åringer i følge med foreldrene sine. Noe som får meg ganske glad faktisk. At foreldre viser interesse i barnas gleder og hobbyer.

Men var ikke bare  spill nerdene som var ute og luftet seg. " motorsykkel" nerdene hadde også tatt turen til Aker Brygge og Oslo Motorshow. Ganske greit for meg kan man si. Jeg elsker Motorsykler og kunne dermed gå å kikke på utrolig mange flotte sykler mens jeg letet etter Pokemons.

Man kan ikke klage på det været her. Det var stappa med folk på hele brygga og alle så ut til å kose seg. Slik vi ønsker et samfunn, er det ikke?

Som sagt! Noe for enhver smak. Sjekk den utsikten over Oslo fjorden. Akershus Festning dere ser til venstre forresten.

Etter 4 timer med Pokemon jakt så avsluttet jeg og resten av team " Mystic" ( det er det vi på blått lag kaller oss) konkurransen. Vi hadde nemlig "jakttid" fra 13:00 til 17:00. Så da ble det å stille seg i kø igjen og se om man var den heldige vinneren.. Noe jeg da dessverre ikke ble. Men men! Fikk 3 nye Pokemons jeg ikke hadde fra før og en masse jeg behøvde, så dagen var ikke helt bortkastet. Jeg storkoste meg. Fruen bestemte seg tidlig for at å vandre hele Aker Brygge  samt Tjoholmen rundt X 7 ( noe jeg faktisk gjorde) ikke var aktuelt i hennes tilfelle. Så hun tilbrakte tiden på Joe & The Juice med en god bok i 4 timer. Snakker vi snill kjæreste ?? OO yes we do!.  Så da konkurransen var over satte hun som krav!! INGEN mer Pokemon den dagen!!!!  Men i det vi gikk ut av lokalene, så dukket det opp en og jeg tenkte at en siste kunne vell ikke skade. Resultatet ser dere her. Fruen drepte den Pokemonen.

Etter mange timer gående rundt / sitte å lese bok. Bestemte vi oss for en liten matbit. Burger Joint er virkelig et sted dere bør besøke på Aker Brygge. Oslo beste burger er å finne her. Prisene er ikke så verst heller. Fruen derimot ville ikke ha burger, og bestemte seg heller for å gå for noe rart noe fra en bod. Noe som het  Poke Bowl. Spicy Salmon. En rett som stammer fra Hawaii tydeligvis. Hun mente det var godt. Jeg mener det så ut som noe som fester seg til kroken din når du setter den i bunn av havet når du fisker.... Men begge ble fornøyde og det er det viktigste :)

Tror dere de ikke hadde brus fra mitt kontinent også gitt. Mango brus fra Sør America. Smaker utrolig forfriskende.

Ingen middag uten dessert i helgene. Fra denne boden kjøpte vi Crepes. Det er en slags pannekaker fylt med det man måtte ønske av digg. Vi valgte Jordbær, sjokolade og kokos samt banan. Smakte helt fantastisk. Men pass på. Er dere en stor kloms som meg så er det veldig enkelt å grise seg til. Noe jeg gjorde på min fine HVITE genser. GREAT.

Thats it !

Det var vår dag i Oslo igår. Vi storkoste oss og fikk tilbrakt tid sammen og spist god mat og jeg fikk lekt meg og utfoldet min indre Nerd. Alle ble fornøyd. Håper deres dag også ble vellykket. Jeg og fruen dro rett hjem og tok en tidlig kveld. For selv om vi hadde det moro, så er ikke ryggen min helt klar for mange timer med gåing merker jeg.

Så til vi leses/skrives igjen.

Ta vare på hverandre og nyt livet.

Mvh

Glagubben og fruen.

FØLG MEG OGSÅ PÅ: ( legg meg til så legger jeg dere til :)

Snapchat - Alfi1984

Instagram - Holmedalgustav

Twitter - Glagubben

Facebook - Trykk LIKE på siden min. Da blir jeg glad :)

LES OGSÅ:

// Ikke ALLE som hadde turt det her

//På SYKEHUS igjen da ....

//Ikke la det bli en Kløfta Baby er du snill

#sommr #pokemons #nerd #burgerjoint #norge #oslo #akerbrygge #blogg.no #kjærestetid #familie

 

Kjære Sandra!

 • 08.08.2016 - 00:13

Min kjære hustru!

 

Idag er dagen her igjen. Tiden går så fort når jeg er sammen med deg. Det er så mye jeg kan si men ikke alt klarer jeg å sette ord på. Men jeg skal nå en gang prøve!

La oss reise tilbake litt

Vårt første bilde sammen

Husker du dette bildet ? Her var vi nettopp begynt å date og tiden viser på dette tidspunktet 2010. Vi gikk begge på BI sammen og sjebnen ville det slik at vi traff hverandre gjennom studentforeningen BUFF. Se hvor pur unge vi ser ut vennen.

Se hvor flotte vi er sammen

Her er vi på vår første tur sammen. Turen gikk til Ukraina. En tur jeg alltid kommer til å minnes med stor glede. Du er ikke bare en fantastisk person men også reiseleder kjære Sandra. Ingen planlegger en tur som deg. Vet jeg ikke alltid er like flink til å rose dine egenskaper på dette området. For som du vet så er jeg mer den " vi tar det på sparket " typen.

Roma og verdens beste sjokolade

Husker du Roma turen vår ? Hvem har sagt man trenger mye penger for å kunne reise og oppleve mye ? Du og jeg kjære klarer å oppleve så mye glede og opplevelser uten å bruke all verdens av penger. Så lenge jeg er med deg så kan jeg gjerne sove i telt for min del. For du er den som gjør alle inntrykk jeg har hatt de siste årene til de beste så langt i mitt liv.

USA our second home

Takket være deg så har vi opplevd mange reiser sammen og takket være deg som den fantastiske personen du er så har vi også som Christoffer Colombus oppdaget Amerika. Jeg liker å kalle det for vårt andre hjem. Hele 4 ganger på 6 år har vi reist til det forgjettede land i vest. Og heldige vi var så ble til og med bryllupsreisen vår dit, da nærmere bestemt Hawaii. En tur vi aldri kommer til å glemme.

Aloha

Vi elsker å oppdage nye ting sammen.

Både i inn og utland

Vi kan til og med bli en smule klisje til tider

Og faktisk gå kanskje litt over streken til tider

Men sikkerheten i hverandre gjør livet så genuint fantastisk sammen med deg

For mer sporty og tøff jente enn deg kjære. Det finnes ikke

For kjære Sandraen min!

 

Det jeg her har prøvd å si gjennom ord og bilder er. Du er den mest fantastiske personen jeg har møtt. Du er for meg selve definisjonen på det å kunne leve lykkelig og ha muligheten til å føle meg komplett hele tiden. Du er den varmeste og mest kjærlige personen jeg vet om. Som jeg sa i bryllupstalen min til deg. " jeg har aldri møtt en person som har noe vondt å si om deg" og det stemmer virkelig. Du stiller alltid opp for dine venner og din familie. Og ikke minst , du har alltid stilt opp for meg uansett når jeg har hatt behov for det. Jeg håper virkelig jeg gjør det samme for deg min kjære. For du fortjener virkelig det aller beste min kjære Sandra. Og som jeg også sa i talen min. Jeg sverger å gjøre alt i min makt for at du aldri skal angre på valget du gjorde for nøyaktig 1 år siden idag.

 

Nemlig det å si JA til å bli min hustru!

 

For vet du hva Sandra.

 

Idag er vår bryllupsdag!

 

Så gratulerer så mye med papir bryllupsdagen min kjære og ekstremt vakre hustru Sandra Holmedal

 

" Du er grunnen jeg smiler hver dag og at jeg føler at jeg er verdens heldigste mann".

 

 

Tusen takk for at nettopp du er du

 

Jeg elsker deg av hele mitt hjerte.

 

Hilsen din Gustav ( tjubby hubby) :)

PS - jeg gleder meg virkelig til neste kapittel med deg. Nemlig starte livet med vår lille gutt i september.

Lenge leve galskapen. 2016/17 edition

 • 16.07.2016 - 16:09

God helg og Lørdag alle sammen.

Håper alle nyter denne flotte solfylte lørdagen vi har. Ihvertfall for oss som bor på Østlandet :) .

Nå skal ikke jeg pårope meg å sitte ute og nyte dette flotte været jeg heller. Er nemlig godt plantet i god sofaen og ser fotball kamp :). Årets sesong oppkjøring er igang og heldige meg som heier på Manchester United så går kampene deres i sesong oppkjøringen på TV :)

Så da sitter jeg her og koser meg kongelig med verdens beste sport og nyter det jeg ser.​

Og bare for å toppe hele skiten som vi sier på Vestlandet. Så blir det Biff til middag. Så jeg skal absolutt IKKE klage denne lørdagen. Kan noen av dere kan finne på flere morsomme og bedre måter å tilbringe en lørdag på. Men for en ekte fotball supporter så er dette ganske close to heaven. Så da er det som sagt bare for meg å vente på at fruen kommer hjem og så nyte en deilig middag. 

Livets små gleder som gjør så stor forskjell :)

Håper dere får en like bra om ikke bedre dag.

Og ja jeg vet at EM har nettopp vært men det teller ikke. For det er bare hver 4 år. Og VM det samme. :) Noe fruen mildt sagt er meget lei seg for. Hun har rømt huset for å være med venner for å slippe unna mer fotball. Hehe like greit. Da får jeg fokusert på fotballen og hun på det hun liker :) . 

Mvh

Glagubben

LES OGSÅ:

//Jeg er en voksen mann for sv..oo en pokemon

// Barn er IKKE seksuelle vesen.

 

#moro #fotball #manutd #lovefootball 

Bursdager er best :)

 • 26.06.2016 - 11:30

God søndag kjære lesere . 

Følg bloggen på Facebook for mye mer bilder og annet knyttet til bloggen

 

Idag startet dagen veldig tidlig her hos oss. Ok ok tidlig for oss to ihvertfall. Tror ikke si sier dette er tidlig om noen måneder. Men uansett vi hadde store planer idag.

Overraskelse

Vi skulle nemlig til Lillestrøm og svigers. Min fantastiske svigerfar fyller nemlig år  idag . HIPP HIPP HURRA. Og da må det feires selvfølgelig. Nå hadde det seg sånn at svigermor skulle jobbe sent og niesen til Sandra jobbet sent så vi fant ut vi rett og slett skulle overraske svigerfar med bursdags frokost :)

En smule trøtt i tryne sier du ? Hehe

Vi hadde nemlig teamet opp med svigermor så svigerfar visste ingenting. Alt ble en stor overraskelse. Vi dro nemlig innom Mathallen i Oslo på Fredag og handlet inn noen deilige oster og god spekemat samt annet godt.

Fruen fikset fint , ikke sant

Og så idag tidlig så stod vi opp ekstra tidlig og gjorde alt klart og satte oss i bilen til Lillestrøm for å overraske svigerfar.

 

Fine familien

Og overrasket ble han. Han ble super glad og vi hadde en perfekt frokost til ære for bursdagsbarnet.

 

Så da gjenstår det bare for oss å si Gratulerer med dagen Bjørn Asper.

 

Mange store klemmer fra Gustav. Sandra og King.

Les også :

//http://glagubben.blogg.no/1466849496_bare_velg_en_og_bli_f.html

///

 

Noe alle damer elsker å få

 • 04.06.2016 - 10:34

God Lørdag alle sammen. 

Ja tenk da var det lørdag igjen gitt. Solen skinner og fugla fiser og alt er bare toppers. Håper alle har hatt en flott dag idag og nyter den til fulle. Her i casa del glagubben så startet dagen ganske enkelt med noe så sjeldent som frokost på senga.

Det vil faktisk si jeg , altså glagubben selv lagde frokost til fruen og serverte på senga. Det vil med andre ord si jeg forvillet meg inn på kjøkkenet og lagde pannekaker (som fruen elsker ) og serverte henne på sengen. Men må ikke tro jeg bare klaska noen deformerte røreklumper opp på en tallerken og sa " halla på dæ, trø det her i gapet a " 


Må skryte litt til venner og kjente på snapchat. Hallo liksom...
ååå nei du. Dette ble tilberedt nøye. Ekstra påpasselig med å få pannekakene runde og fine. Noe som i seg selv er driiiit vanskelig. Minner meg på at jeg skal bruke sånn kakeform rund ting neste gang. For så å legge disse nevnte pannekaker på en fin tallerken som igjen stod på et serveringsfat. Ja nemlig. For skal man servere noe på senga så lønner det seg med serveringsfat. Kan bli litt stygge scener hvis man kommer med glass og mat og tilbehør uten. Det har nemlig skjedd. Så ut som noen hadde myrdet Eivind Hellstrøm på soverommet vårt.  


Tror ikke helt jeg var hans kvalitet men men  Bildet lånt av TV2.no

Og bare for å toppa heile driten som vi sier hjemme på vestlandet. Så fikk hun dette servert med hjemmelaget blåbær syltetøy ala King Guggenheim...Det vil med andre ord si blåbær lagd av meg og så kreativ jeg er kalte jeg det opp etter bikkja sitt kallenavn. King Guggenheim. Historien bak navnet guggenheim har ingenting med museet å gjøre bare at han " gugger " så mye og sikler. Kreativ der ja. 


King Guggenheim blåbær syltetøy logo bildet.. Bildet tatt på Hardangervidda
 

Uansett folkens. Fruen ble fornøyd , så da er jeg fornøyd. Og forhåpentligvis har jeg scoret noen wife points jeg kan bruke når fotball EM begynner i sommer. Hallo må jo bygge opp wife poeng kontoen tidlig. Man behøver disse poenga gutta. 

Så med det sier jeg takk for meg idag og kos dere masse.  

Sjekk også ut Glagubben på facebook.  (super kult om dere gikk inn der og LIKE siden)

Stor SOL hilsen fra 

Glagubben

OBS:  LES OGSÅ:

// Vår Bryllupsreise til Hawaii DEL 1 og DEL 2 og DEL 3

 

Kjønnet på barnet blir.....

 • 14.05.2016 - 11:17

Hei igjen alle sammen. 

 

Da var det lørdag og helg. Håper alle som en har en flott helg sammen og bare nyter den og slapper av. Ja hva er nytt hos glagubben siden igår? For de av dere som leste gårsdagens innlegg ( http://glagubben.blogg.no/1463127991_total_makeover__mamma.html ) så vet dere at igår var jeg og Sandra  på ultralyd undersøkelse. Og her skulle vi få vite hvilket kjønn vårt første barn er. Vi har sett frem til denne dagen helst siden vi fikk vite at vi to skulle snart bli 3 ( http://glagubben.blogg.no/1460404023_hva_blir_21_.html  --- Første gang vi fikk vite det :) Det er ingen hemmelighet at Sandra ønsket seg en liten jente Hvem kvinne gjør ikke det liksom. Beklager forresten at dere ikke fikk vite det før idag. Men vi ville fortelle familie først. Håper dere forstår :) 


Tror det er noe sånt Sandra så for seg :)

Jeg må faktisk innrømme at jeg var ikke så fremmed til den tanken selv heller. Det er liksom noe ved jenter iforhold til gutter. De virker på meg ( som ikke enda har barn) så rolige og søte iforhold til smågutter som derimot ser ut som de er på en blanding av speed og ectasy... Med andre ord full pupp 24/7. Når er ikke alle barn like propell som jeg selv var og alle er forskjellige selvfølgelig. Men så var det noe med den magefølelsen da. Har lenge hatt en sterk tro på at det blir en jente. Alle "tegn" pekte mot dette. Man leser seg opp på alt mulig av kjerringråd og diverse som mener og påstå at de kan spå kjønnet på barnet. Og etter å ha danset regndans og hørt at fuglene feis fra nord ( er sikkert et kjerringtips det også, søren vet jeg ) ,så var vi overbevist at det kom til å bli en jente.  

Sandra derimot er litt vell pessimist til tider og har alltid fått det for seg at dette er nok en gutt ja. Jeg prøvde å lette litt på stemningen og sa at hvis dette ble en gutt , så skulle hun få en litt ekstra fin stelle bag hun har sett på . Det virket som humøret steg litt igjen da ja. Så da vi rullet opp på parkeringen til sykehuset bestemte vi oss at nå var det ingen vei tilbake og vi visste at vi kom til å bli glad uansett hva det ble. 

Etter å ha sitter på venterommet i en halv liten evighet ble vi ropt opp og vi skulle endelig få vite svaret.! Bare så dere vet det. å sitte å vente lenge med en gravid dame er ikke alltid like greit. De blir nemlig litt som han her 


De blir nemlig sulte og MÅ HA MAT!!!

Vår tur! vi ble møtt av en hyggelig dame som ba fruen legge seg på en sånn middelalder tortur benk mens hun splashet 60 liter av sånn gele gugge over magen hennes for deretter å ta frem et sånn anno 1970 tesla coil lignende sak for å se hva dette vidunderet i magen var.  

Så hva ble det???? 

 

 

 

* sett inn trommelvirvel her*  Det ble en GUTT :) 

Så da bar turen rett til nærmeste shopping senter og handle litt :) Tidlig krøkes en god krok skal bli. Sry Sandra men dette er min lille bonus drøm :) En liten gutt jeg kan kle opp i Manchester United klær og lære alt om fotball og diverse. :) 

Glagubben

Mitt navn er da Gustav Alfonso Holmedal. jeg er 32 år gammel og kommer fra en liten bygd på vestlandet som heter Hervik. Der har jeg vokst opp hele mitt liv så og si. Er opprinnelig adoptert fra Colombia. For tiden bor jeg på Eidsvoll Verk sammen med min kone og min 12 år gamle hund, King. Både jeg og fruen jobber her på østlandet så at vi bosatte oss her kom som en naturlighet. Vi trives veldig godt her må vi også legge til da. Denne bloggen her handler mest om mitt og fruens liv før , under og etter at vi fikk vite at vi skulle bli foreldre. Kall det en slags dagbok som blir skrevet underveis med hint av historier som allerede har vært. Bloggen er en plass hvor jeg spesielt lufter tanker og ideer om det å bli far og mye andre ting som opptar mitt rare hode. For alle de av dere som er far kan skrive under på, så er det at det sviver mange tanker i hodet på en nå og etter beskjeden kom. Alt som er skrevet i bloggen er skrevet med et glimt i øyet. Jeg er en person som elsker humor og velger derfor å vinkle de fleste av mine innlegg på denne måten. Jeg ønsker at folk skal kjenne seg igjen i det jeg skriver og ikke føle at vi fremstiller oss som perfekte på noen som helst måte. Vi er rett og slett bare et vanlig par som alle andre som sliter med sitt og gleder seg over hverdagslige ting som alle andre. Og det er nettopp denne delen vi ønsker å invitere dere lesere med på gjennom bloggen. Har også opprettet en side på facebook som heter Glagubben. Her vil dere finne ekstra matriale som ikke vi får plass til i bloggen. Følg oss gjerne folkens. Skulle det ellers være noe, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på Mobil: 932 42 135 e post: gustavalfonsoholmedal@hotmail.com

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
 • Youtube
 • Blogglisten
  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no