glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Er man egoist når man velger å få barn

 • 21.04.2017 - 12:34

God morgen alle sammen!

Det å få barn er ikke noe alle kan få. Det kan ofte være et veldig sårt tema og i verste tilfeller være en enorm negativ demper på ens psykiske helse. Det er mange forskjellige grunner til at mange ikke kan få barn, men det er ikke poenget med dette innlegget. Det jeg stiller spørsmål ved er..

Er man egoist når man velger å få barn i dag?

Og hva mener jeg med det ? Jo se rundt oss idag. Aldri før har vi sett så mye elendighet og ustabilitet i verden som nå. kriger, nød, vold osv osv. Nå kan riktignok en del mene at media og deres dekning av nevnte tema er en faktor for økt bevissthet rundt dette. For man har jo opplevd krig og elendighet før i gamle dager også, har vi ikke?

Men det virker på en måte mye mer nå enn før. Russland og USA begynner igjen å rasle med sablene. Omtrent halve midtøsten virker som de ønsker å ta knekken på europa og usa. Og det samme er det motsatt vei. Mye hat og fremmedfrykt for nå grobunn rundt omkring. Ingen ser ut til å ta et steg tilbake og minnes hva som har skjedd før i historien rundt dette. Nei vi turer på igjen og ser ut til å være på vei mot samme dritten anno 1945.

Så er det riktig å sette et barn til verden i disse tider? eller er det noe vi gjør bare for å klappe oss selv på skulderen og si at vi var med på å bringe slekta videre? Hadde det kanskje vært lurere å latt være? Slik at barna våre slapp å eventuelt måtte leve opp i disse turbulente tider. Setter vi våre behov fremfor barna sine?

Jeg kan ikke svare for alle der ute , kun for meg selv.

Jeg mener det å få barn idag er både og. jeg valgte å få barn fordi jeg ønsket meg nettopp det. Jeg ønsket å bli far. Det var på en måte en selvrealisering kan man si. Har alltid drømt om det og nå ble mitt største ønske oppfylt. Klapper jeg meg selv på skulderen av den grunn? Nei det vil jeg ikke påstå. Har jeg brakt slekta videre? Jo det kan jeg vell si meg enig i. William er jo neste generasjon i familien. Hadde det vært lurere å latt være med tanke på de tider vi lever i? Både ja og nei mener jeg. Man kan argumentere for at dette er ustabile tider og kanskje barn ikke fortjener å vokse opp slik. Men på den annen side kan man ikke gå rundt å være redd hele tiden heller. Man kan ikke kapitulere og gi opp fordi andre ønsker å skape frykt og hat. For har man rette verdier og holdninger så er det desto viktigere å bringe disse videre er heller min oppfatning. Hvorvidt vi setter våre egne behov fremfor barna ved å få de… Det mener jeg absolutt ikke. Ikke for meg personlig kan jeg garantere. Jeg setter min familie og min sønn fremfor alt i verden og det gjør nok majoriteten av de som er foreldre.

Så for meg personlig, så er det å få barn ikke en egoistisk handling. Men en handling gjort gjennom kjærlighet og ønske om kanskje bringe noe videre som kan forbedre verden gjennom vår innflytelse. For barna våre er selve speilet av oss selv og hvordan vi er.

Så ønsker du en bedre fremtid for barna dine. Start med dine egne barn og de rundt deg. Gi dem din tid og kjærlighet. Gi barna verktøyene til å møte verden med positivitet og god energi så forhåpentligvis er du med å forandre verden til det bedre.

Viktigst av alt! Ikke bring gammelt hat videre. Ikke la dine ytringer og mistro overføres til barna. Ikke bruk de som redskap for å bringe slike holdninger og verdier videre.

Vær et lys som skinner for fremtiden

Ha en riktig fin fredag og helg alle sammen.

Mvh

Glagubben.

Så var jeg her igjen da :)

 • 30.08.2016 - 13:52

God morgen alle sammen.

Ok ok så er det ikke morgen lenger , snarere blitt lunsj tider er vell mer korrekt å si. Uansett så er jeg i skrivende stund i Oslo og pent plantet bak en kontorpult og jobber med styrearbeid. For det er som de sier. No rest for the wicked :) . Jeg er bare glad det er noe jeg klarer å gjøre med min rygg slik at jeg ikke går rundt hjemme hele tiden og blir helt apekatt i nøtta. Men håper jeg snart er klar for å begynne å jobbe igjen, for jeg merker jeg savner virkelig å jobbe og ha noe fast og gå til hver dag. Kryss fingrene for at den dagen snart kommer dere :P.

Businessman In Office
 Nesten som å se meg det her i dag :P bare nesten ...Licensed from: MilanMarkovic78 / yayimages.com


Hadde faktisk aldri trodd jeg kom til å trives med å jobbe på kontor, men tror faktisk det er der jeg ser min nye hverdag i tiden fremover. Alt henger jo selvfølgelig sammen med at kroppen har sagt stopp etter en del år med altfor hardt arbeid og dårlige arbeidskår i diverse jobber. Og selvfølgelig også min egen skyld kanskje, med at jeg aldri sier nei til noe jobbing og at jeg har slitt ut kroppen altfor tidlig. Noe jeg selvfølgelig fikk smake da jeg ble operert for rygg prolaps...

Men det å jobbe på kontor er for meg faktisk noe jeg trives veldig godt med, og kan faktisk se for meg at jeg gjør resten av livet. Trives super godt med bruk av PC og telefon, og bare det er jo bra :P hehe. Nei nå skal ikke jeg skrive mer om dette , høres nesten ut som jeg sitter her og skriver en åpen søknad.... Det var ikke meningen. Men HEI har du noen du kjenner som trenger en sekretær eller noe annet innenfor kontor, hyl ut da vell. Stiller opp jeg. Eneste krav jeg har til stillingen er en god kontorstol.

Nei får vell snart tenke på å krype meg hjemover igjen. For såååå moro er det ikke å være i Oslo og kontor. Mye hyggeligere å være hjemme med fruen og kjenne på magen hennes, hvor den lille hopper og danser inni. For det skal sies! Makan til sprellemann skal man lete lenge etter. Igår var han helt tullerusk.  Jaja godt at det går bra med babyen tenker jeg. Men skal bli deilig å snart møte han nå merker jeg.

Så til vi skrives igjen.

Ha en strålende tirsdag alle sammen.

Mvh

Glagubben ( aka kontorrotta i Dr gate ) :)

 

FØLG MEG OGSÅ PÅ:

Snapchat - alfi1984

Instagram - http://www.instagram.com/holmedalgustav

Twitter - http://www.twitter.com/holmedal

Facebook - http://www.facebook.com/glagubben

LES OGSÅ:

// Man skal vise at man elsker sin mor syns jeg

// Å være voksen suger max av og til

// Takk for alt min kjære bestevenn

 

Å være voksen suger max av og til

 • 28.08.2016 - 19:03

God søndag alle sammen!

Eller det vil si god og god fru blom. Dagen idag er ganske enkelt en dag jeg skulle så gjærne vært foruten. Men som to gode kompiser sa til meg igår. Livet går videre om man vil det eller ikke. Men det gjør det ikke nødvendigvis lettere for det!  Hvorfor dagen ikke har vært toppers igår , kan du lese mer om --HER--Verdens beste King.

Voksenlivet suger max av og til!

For ja av og til får man ganske enkelt lyst til å bare sette en stoppknapp på hele livet. Men man kan liksom ikke gjøre det når man er voksen. Selv om man opplever ting og situasjoner som er utrolig vonde og man mest har lyst å bare legge seg i fosterstilling og bare ikke gjøre en dritt fordi man ikke har verken lyst eller ork, så kan man ikke det som voksen. For livet ,det stopper ganske enkelt ikke opp fordi du har det kjipt og det suger max faktiskt!!!..

Frustrated man sitting alone
Licensed from: palangsi / yayimages.com

Som barn kan man liksom gjemme seg bort og låse seg inne på rommet sitt og bare stenge verden ute. Funker veldig dårlig som voksen person gitt. Ihvertfall når man har ektefelle og ansvar og en liten på vei. Det er ikke noe valg å bare legge seg ned å samtidig stenge verden ute. For ansvaret forsvinner ikke og forpliktelsene forsvinner ikke bare, selv om man skulle ønske det.

Men av og til skulle det faen meg vært godt å bare ta på seg pysjen og finne frem chipsen og brus og bare legge seg på sofaen og ikke gjøre en dritt. Stenge alt ute og bare se på masse svada og bare syns synd på seg selv. Men hva hjelper det egentlig? INGENTING dessverre. For det er nettopp det! Livet går videre og man er bare nødt til å leve livet sitt videre og ta med seg alle de gode minnene og prøve å skape nye gode minner med de man har fortsatt rundt seg. Det er noe som heter " borte men aldri glemt" og det er noe jeg prøver å huske på. Når pappa gikk bort så var livet helt meningsløst, men jeg måtte bare leve videre og se hvor jeg er nå. Familie og hustru og livet er ganske så bra. Vell foruten om det som skjedde igår da... Men dere skjønner tegninga.

Så hva gjorde jeg idag? jo jeg var på nok et styremøte og bestemte meg for at.. HEY livet går faktisk videre og det hjelper å gjøre ting, slik at man ikke går rundt og bare tenker på det som har skjedd.

Show must go on... uansett hvor jævelig urettferdig det føles av og til.

Enjoy life against cloudy sky with sunshine
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.comFor nettopp dette er det King ville ha ønsket av oss. At vi skulle ha " Enjoy Life". Og nettopp det skal vi gjøre for din del min kjære bestevenn. For du fortjente at din glede og ditt humør skal leve videre. Og det lover jeg deg at den skal.

Hilsen

Gubben som sakte men sikkert begynner å bli glad igjen :)

FØLG MEG OGSÅ PÅ:

Snapchat - alfi1984

Instagram - Glagubben

Twitter - Glagubben

Facebook - Glagubben sin side på Facebook. LIKE siden her. Tusen takk.

LES OGSÅ:

//Takk for alt min kjære bestevenn!

//Hvorfor har ikke alle en sånn?

// IKKE snakk til meg!!!!

#sorg #hund #kjærlighet #familie #ansvar #trist #glad #gleder #pappa #mamma #voksenlivet

 

Prøv da vell !

 • 16.08.2016 - 23:29

God onsdag alle sammen

Ja da var vi kommet oss halvveis ut i uken og alle er fortsatt med ? Håper da virkelig det. Hold ut mine venner, bare to dager igjen til helg.

Er ikke mulig å være sur idag når sola skinner slikt

Prøv noe nytt! (Sponset innlegg).

 

Tenkte jeg skulle fortelle dere om noe som har hjulpet meg enormt mye i tiden etter operasjonen. For som mange vet så hadde jeg en stor rygg operasjon tilbake i mars måned i år. Du kan lese mer om den ---HER--

 

Etter noen måneder med sår som måtte gro og bein transplantasjon som også måtte gro seg skikkelig på plass så var det på tide med opptrening. Og for min del så ble opptreningen en lenge etterlengtet opplevelse. Gjennom henvisning fra lege oppsøkte jeg en lokal fysioterapeut her på Råholt. Og det angrer jeg virkelig ikke på.

Fysioterapi og Helseklinikken på Råholt ( her representert ved min egen fysio Tone)

Fysioterapi og Helseklinikken på Råholt har blitt mine rådgivere og hjelpere mot en bedre og normal hverdag. Her får du hjelp til det meste. De har alt fra vanlig fysioterapi og mye mye annet. Hva de har kan du lese mer om her ---HER---

 

Hvorfor reklamerer jeg for de her??

 

Jo ganske enkelt fordi jeg mener at har man funnet noen som virkelig er dyktige og kan hjelpe en bli bedre og som kan bidra til at man får økt livsglede igjen. Ja da skal man dele den informasjonen med andre også, slik at også de kan ta del i det. Jeg anbefaler ALDRI noe jeg ikke selv kan gå god for. Så tro dere meg når jeg sier dette. Har dere behov for hjelp med ømme muskler, ny operert eller bare har behov for råd og tips når det gjelder helse. Ta kontakt med disse menneskene og du får super hjelp.

Min behandling så langt har vært alt fra kopping til basseng trening.

Jeg personlig har hatt utrolig stor glede og fremgang takket være disse flotte og kunnskapsrike menneskene.

 

Verdt å prøve.

Håper alle får en flott onsdag.

 

Mvh

Glagubben

 

FØLG MEG OGSÅ PÅ:

Snapchat - alfi1984 (glagubben)

Instagram - Glagubben

Twitter - Glagubben

Facebook- Ta å LIKE siden til Glagubben a dere :)

 

 

LES OGSÅ:

//En god gjerning skal man ikke ha penger for

// Beøsk på gamle trakter!

//La meg anbefale BYENS beste Burger :)

Ifølge fysioterapeuten går det veien :)

 • 03.08.2016 - 23:32

God morgen folkens.

 

Ja nå nærmer det seg helg igjen og denne helgen skal jeg og Sandra på noe spennende sammen med et vennepar av oss. Hva det blir får dere finne ut når den tiden kommer. Lover å fortelle dere når tiden er inne. Det er noe vi har sett frem til over lang tid nå. Mer kan jeg ikke si nå uten å avsløre for mye :)

Pokemon dilla har nådd Eidsvoll..

 

Idag ble det en stille dag her i huset. Som jeg fortalte igår så sa kroppen klart ifra at den trengte en hvile dag nå og derfor bestemte vi oss for å gjøre minimalt. Men ble en tur til sentrum av Eidsvoll by faktisk. By og by fru blom!! Jeg er da litt av den typen som mener at for å være en by så bør du ha litt mer å by på enn 1 cafe og 4 butikker... Ok ok så overdriver jeg kanskje litt men Eidsvoll er ikke noe by i mine øyne men mer ett tettsted.

 

Men Pokestops det hadde de :) så da ble vi sittende utenfor biblioteket og fange Pokémons og klappe og kose med super stor og fin Rottweiler. Selvfølgelig ønsker fruen deg en sånn nå... Den der hadde spist oss ut av huset. Var en liten hest jo !

Standpunkt Cafe har skjønt hva som er In :) Hehe

Tommelen opp fra fysioen

 

Eneste seriøse som ble gjort idag var en tur til fysio for en sjekk. Hehe ja idag var det min tur til å sjekkes. Føler nesten det er det vi gjør for tiden. Hele familien sjekkes annenhver dag. Men men skal ikke klage over bra oppfølging av helsevesenet i Norge. Dessverre mange som ikke er så heldige som oss.

 

Fysioterapeuten var fornøyd med resultatene så langt. Fremgangen er bra og opplegget han har laget for meg fungerer. Men selvfølgelig måtte han nok en gang fortelle meg at jeg må ta det rolig i mange måneder enda... Kjenner jeg må jobbe med å være tålmodig nå. Plager meg virkelig at jeg ikke er 100% og kan hjelpe Sandra med alt.

 

Men men sånn er det nå engang og tiden må vi bare bruke nå. Finnes ingen snarveier , juks fører bare til alvorlige ting. Og det har jeg IKKE tenkt la skje.

Så sånn har vår dag vært igår. Imorgen venter litt husarbeid og montering av kommode fra IKEA . Kan ikke si jeg gleder meg akkurat....

 

Så til vi skrives igjen. Kos dere masse og ta vare på hverandre og nyt sommeren folkens .

 

Mvh

Glagubben

 

Følg meg også på:

 

Snapchat - alfi1984

Instagram - Holmedalgustav

Twitter - @holmedal

Facebook - Glagubben sin egen side

 

Les også:

 

Nok er NOK nå

 

Ble enda en tur til Legevakten idag også gitt

 

Siste innspurten Nå

Litt over alt dagen idag

 • 19.07.2016 - 20:35

God tirsdag alle sammen.

 

Ja tenk da har det gått enda en dag. Her i huset så ble dette en litt sånn propell over alt dag. Startet med at jeg ble vekket av en hund som tydeligvis mente jeg hadde slurvet litt med rensligheten i det siste. Det var rene julevasken av hele ansiktet før han endelig fikk frem poenget sitt og jeg stod opp.

 

Stakkaren måtte jo veldig på do.

Og bra for meg at jeg reagerte med å stå opp. For ut døra halvsovende bar det og rett utenfor , fremfor hele nabolaget gjorde han sitt fornødne. Så med andre ord det var snakk om sekunder før dette hadde blitt tidenes "dritt" morgen for min del på en stund.

 

Etter å ha luftet king bar turen videre til andre gjøremål. Obs bygg og lakk kjøp og deretter videre til mitt gamle Borretslag. Vi holder nemlig på å pusse opp en del der. Blir super fint. Men som alt annet så er det mye å tenke på når det gjelder oppussing. Men bra for meg så liker jeg å holde på med slikt. Liker å gjøre ting fint for andre. Og ekstra hyggelig er det med tanke på at jeg og fruen har så mange gode naboer fra gammelt av som bor der :)

 

Så en av tingene vi måtte bestemme oss for var hvilken lakk farge vi skulle ha på dørene. Vi bestemte oss for sen nederste til høyre ( mitt valg ) 😜😜.

 

Etter hyggelig dag med styret i Solsikken Borretslag plukket jeg opp fruen i Lillestrøm og så en rask tur innom Micky D for en rask matbit før vi krasjlandet face first i senga som de to pensjonistene vi er...

 

Våknet først nå og bare for å tviholde på ungdomstiden så bærer det rett ut og lete etter Pokémons .

 

Ha en strålende kveld alle sammen :)

 

Mvh

Glagubben og fruen .

 

Følg meg også på

SNAPCHAT - alfi1984

Instagram - Holmedalgustav

Facebook - Glagubben Sin Side

Twitter- glagubben

 

LES OGSÅ:

// Hva feiler det amerikanere? 

//Det er så fantastisk enkelt 

Beklager så mye folkens!

 • 15.06.2016 - 16:53

God onsdag alle sammen. Håper alle har hatt en grei dag. Her hos meg åpnet himmel slusene seg idag. Har aldri regnet så mye som idag så lenge jeg har bodd her på Østlandet. Vet ikke om det er meg som har tatt med meg drittværet fra Vestlandet eller hva det er. Hvis det er tilfellet så sier jeg som Justin Bieber

Is it to late to say I am sorry......

Og er det ikke typisk min flaks at dette regnet kom den dagen jeg faktisk skal ut av huset... Må nemlig i styremøte i det gamle borettslaget jeg og fruen bodde i. Forpliktelsene kaller som de sier. Får håpe jeg rekker å komme meg dit uten å drukne.. Og bare for å gjøre ting mer surt så må jeg ta toget idag... Jaja jeg vet toget er miljøvennlig og alt det der. Men her i landet er vi ikke akkurat velsignet med et stabilt kollektiv tilbud. Togene går liksom litt sånn som de føler best selv de. Håper det ikke skjer idag. Men det er ikke bare dumt å ta toget, sitter faktisk å skriver dagens innlegg til dere på toget nå. WIFI ombord 👍👍. # krysserfingreogtærforataltgårbra....

Hvem venter vi på sa toget .....

Og om ikke det var gæli nok så må jeg ta buss for å komme meg siste biten. Ønsk meg lykke til a folkens

Til vi snakkes igjen.

 

Ha en fin onsdag.

Gi meg en liten trøst, please !

 • 21.05.2016 - 18:29

God kveld folkens.

Håper der ikke bare er meg som sitter her og biter negler akkurat nå. 30 minutter til avspark i FA Cup finalen.

Manchester United FC vs Crystal Palace!!!

Denne sesongen har vært en stor skuffelse for oss United supportere og takket være en nederlandsk hottentott så har det vært lite å juble for.. Det har gått så langt at mange av oss nesten håper United taper finalen slik at Luis Van Gal får sparken..

Jeg håper derimot på SEIER !!!

Please gi meg en seier kjære fotball Gud .

Til alle dere andre der ute.

Ha en strålende dag og kveld. Ta vare på hverandre !

// se også

Alene tid Og Sengekrigen !!

Oppdatering : Manchester United 2 Crystal Palace 1 . DEILIG DEILIG.

video:video

VIF mot FKH

 • 16.05.2016 - 18:58

God kveld alle sammen.

Hva er 16 mai om ikke fotball Norges festdag. Og i år var vi så utrolig heldig at klubben fra min hjemplass tok plassen til Oslo og Vålerenga. Nemlig FK Haugesund. Og siden fruen ikke vær i særlig form idag så tok jeg like godt med meg sølvreven aka min mor. Finner ikke en som er mer Haugesunder enn henne.

Må nesten nevnes at hun er mer Vard Haugesund supporter enn FKH . Men idag heier hun på FKH :)

Legger ved noen bilder fra kampen.

Ha en flott 16 mai alle sammen!

Nei nå koser vi oss i solen. FKH leder 0-1

Han her har IKKE stemme imorgen

Første kamp ?? Såg nesten nyfødt ut

Skal ikke si noe på engasjementet

Mann med gravid hjerne...

 • 10.05.2016 - 11:39

Hei igjen folkens. Glagubben på facebook

 

Da var det blitt tirsdag og forhåpentligvis overlevde flesteparten av dere mandagen som var. Jeg skal for min del ikke klage så utrolig mye på mandager for tiden. Sitter jo her hjemme og prøver å finne på ting jeg faktisk kan gjøre. Alt jeg vil gjøre kan jeg ikke gjøre og alt jeg kan gjøre vil jeg ikke gjøre .... Høres sikkert kjent ut for de fleste. Jeg for min del er jo litt rar så ønsker å løfte og styre på med tunge ting... Det kan jeg ihvertfall ikke per dags dato.

 

men men kan ikke klage over bagateller når været er som det er. Det er sikkert en del av dere som hater meg litt nå som jeg forteller at jeg skal legge meg ute i sola med en god bok og et stort glass med brus ( blir ikke noe øl når man går på piller nei)...

 

Og hva hører solen til mer enn is. Og her i huset deler vi is med alle tydeligvis.

Så var det tilbake til dagens emne da! KLØNE?!

For det er akkurat det jeg er for tiden

Altså hvor kløne er det mulig å være ?? Jeg mener bestemt at jeg har fått gravid hjerne for tiden. Fruen mener det også. Skulle liksom være den som er gravid dette skulle skje med men ikke her i hus nei!!

 

Bevis 1: gikk tur med king og merker etterhvert at en sokk kom krypende nedover leggen. Hadde da gått blant folk ....

Bevis 2: jeg klarte å ha en liten brytekamp med en lampe på loftsstuen. Lampa vant den duellen... Men tro meg, hevnen blir søt. ( søpla før fruen merker noe ) :)

Så tror jeg må dobbeltsjekke alt for tiden så jeg ikke ender opp med å drite meg helt ut :).

 

 

Så da gjenstår det bare å ønske alle en flott tirsdag.

 

 

Følg meg også på:

 

Facebook : www.facebook.com/glagubben

Instagram: glagubben

Snapchat : glagubben

Twitter: glagubben

Første date på 3 mnd

 • 09.05.2016 - 10:13

 

Hei igjen alle sammen. Glagubben på Facebook

 

Dette er noe jeg har gledet meg lenge til. Endelig få muligheten til å ta med fruen på date igjen. Grunnet operasjonen og store smerter i tiden etterpå så har jeg ikke kunnet på over 3 mnd.

Det å kunne ta med meg dama mi ( for det er jo det hun også er) kjæresten og fremtidige moren til mine barn på en velfortjent middag eller opplevelse er noe jeg veldig gjerne skulle fått gjort mye oftere enn jeg har hatt muligheten til i det siste. Men igår fikk jeg endelig muligheten igjen. Smertene var lave nok og med hjelp av litt medisiner dro vi til Jessheim og TGIF Fridays.

Og hva er mer obligatorisk en Friday sin egen burger. Dette er noe jeg spiser omtrent hver gang jeg er der og med god grunn. Det er bare noe med den sausen barbecue og hele burgeren generelt som jeg bare elsker. Det morsomme med Friday er at når vi var i USA så ble vi fortalt at Friday's er som McDonald's. En sånn fast Food restaurant . Ikke helt det jeg ser for meg når jeg gå på Friday's men men.

Så her sitter vi da sexy 1 og 2. :) vi var utrolig heldig med været også. Sola skinte og det var virkelig varmt. Det er liksom noe med sommeren og vår og det å sitte ute sammen med venner og familie og bare kose seg. Det eneste som manglet for vår del var en øl og et glass vin. Men kan jo si det funker veldig dårlig nå som fruen er gravid og jeg er på sterke medisiner men men. Vi kompenserte med å drikke tre store glass Pepsi Max og sprite , HVER :) . Ikke helt det samme men det funket veldig bra.

Siden dette var lenge siden sist så valgte vi å gå all in som sagt. Det ble både forret, middag og dessert.

Til forrett valgte vi kyllingvinger som skulle være smurt inn med hot sauce. Kan ikke si det var så veldig sterkt at det gjorde noe, litt skuffet faktisk. Men for fruen så var det ganske greit egentlig, hun skal ikke ha så veldig sterk mat for tiden men jeg for min del skulle gjerne hatt det veldig veldig sterkt. Men så er jeg den typen som spiser thailandsk og annet sterk mat på det sterkeste også. Jo mer man svetter jo bedre :/ .

Til hovedrett ble det selvfølgelig Jack Daniels Burger. What els liksom. Tips prøv med frityrstekt løk også. Anbefales. Og French fries til Fridays er den beste jeg vet om. ( FYI , er ikke sponset av de, er bare veldig gla i maten dere ) . :)

Og bare for igjen å virkelig konstantere at det er lenge siden vi var ute å spiste så slo vi til med dessert også.

 

Det ble Mocha Mud Pies pops til fruen ( smakte altfor mye sjokolade for min del...Fikk da blikket " er du dum ???" Og kommentaren. " det blir aldri nok sjokolade ")

 

For min del ble det Brownie obsession.

Er bare noe med is etter mye mat som er så digg. Og brownies er jo ganske enkelt bare best. Her måtte jo selvfølgelig fruen legge til. " den var god men ikke så god som min..." Kanskje greit du bestilte den du bestilte da og ikke den jeg bestilte. Og nå kam du vennligst fjerne gaffelen av min tallerken....

Dessert tyv Nr 1 hu der.

Så etter at vi hadde rundet Fridays så var det rett hjem og ligge i foster stilling og prøve å ikke rulle ut av senga. Ble litt mye mat for å si det sånt.

 

Men det viktigste. Det ble en perfekt dag med min kjære.

 

 

Elsker deg! ( kliss kliss)

 

Følg meg også på:

 

Facebook : www.facebook.com/glagubben

Instagram: glagubben

Snapchat : glagubben

Twitter: glagubben

Nei nå er livet flott du :)

 • 07.05.2016 - 14:05

Hei igjen folkens. Glagubben påfacebook

Gud så deilig vær vi skulle få på Eidsvoll verk idag. Sol og varme og endelig kan frokost nytes ute. Og hva gjør man da, jo man spiser ute på balkongen

Litt sur king grunnet at han far ikke ønsket å dele maten sin...

Livet er ganske så digg nå kan jeg fortelle dere. Vi har til og med rukket å lage boller før frokost. Nå er det riktignok fruen som stod for den delen men var faktisk med å forme de :).

Gleder meg til å spise de senere.

Og ikke nok med alt det her. Bare for å toppe heile driten som vi sier på Vestlandet . Så går Manchester United mot Norwich på TV . Så da sitter jeg i sola og ser fotball på PC :) livet er flott dere.

Ha en flott lørdag alle sammen.

Følg meg også på:

Facebook : www.facebook.com/glagubben

Instagram: glagubben

Snapchat : glagubben

Twitter: glagubben

To trøtte typer ( frue og hunden)

 • 07.05.2016 - 08:25

Hei alle sammen. Glagubben sin facebook Side

Da er det blitt lørdag igjen gitt. Skal si tiden går fort. Planen for idag var å sove lenge og deretter ha en liten tur med doogy og så en deilig frokost. Men tror det blir litt forandring i de planene. Sove lenge er noe jeg ikke ser ut til å få til idag. Lys våken 07:30... Jaja slikt skjer. Tenkte kanskje å benytte sjansen å gå ut med king , det blir han sikkert gla for.

Ble møtt av det her. Han har ingen planer om å stå opp enda. Han våknet ikke av at jeg sa det magiske ordet "tur" engang.

Så da får jeg bare utsette planene mine noen timer da. Tørr ikke vekke fruen. Hun er som kjent gravid og hormonell så det blir som å vekke en sint bjørn fra dvale. Har ikke ønske om å få juling.

Så da ligger jeg her i noen timer og ser i taket og prøver sakte men sikkert å få de to sove dyrene til å våkne.

God morgen ( bare ikke helt enda)

Følg meg også på:

Facebook : www.facebook.com/glagubben

Instagram: glagubben

Snapchat : glagubben

Twitter: glagubben

Dagens innlegg.

 • 05.05.2016 - 21:49

Dårlige Tapere Er Det Verste

Et innlegg hvor jeg tar opp problemer med dårlige tapere. Spesielt i barne idrett

Dagens Første Innlegg. Hundevask Og Vår Rengjøring :)

Fridag er vaske dag her i hjemmet. Er litt neat freak og liker å ha det ryddig rundt meg :)

Dette var dagens innlegg folkens :) kos dere :)

Følg meg også på

Facebook : Facebook Siden Til Bloggen

Twitter: glagubben

Instagram: glagubben

Snapchat : glagubben

So lonely :(

 • 01.05.2016 - 17:09

SO LONELY   http://www.glagubben.blogg.no

 

Da har fruen reist og jeg sitter her med doogy og prøver å finne på noe. Er ikke keen på å se på TV hele dagen så tenkte å prøve oss på diverse. Og siden jeg har vært super sugen på å vinne en gang i mitt liv i Monopol så utfordret jeg doogy til nettopp Monopol :)

 

video:video

Som dere ser så funket det jo dårlig. Tapte så det sang. Som straff så lovet jeg han halve lasagnen senere.....

Så etter ha tapt så det synger i Monopol tenkte jeg å prøve litt ps3 . Da skjedde det her...... Har visst glemt å oppdatere den i det siste. FAIL!!!

Så nå trenger jeg desperat tips til noe å finne på. Herregud . Det har gått 3 timer siden fruen dro. Hvor skal dette ende.

3 timer alene. Hvor skal dette ende....

Nå har heldigvis en kompis vist meg hvordan jeg kan game sammen med han litt over nettet på PS3. Så kanskje jeg overlever et par timer til.... 

 

Ha en fortsatt fin søndag alle sammen :) 

Følg meg på 

Facebook: http://www.facebook.com/glagubben

Snapchat: glagubben

Twitter: glagubben

Instagram : glagubben

Søndagsfrokost og fruen drar til Danmark.

 • 01.05.2016 - 10:05

God søndag alle sammen.   http:// www.facebook.com/glagubben

 

Da har det blitt søndag og søndager her i heimen er det obligatorisk med  pannekake frokost. Det vil si pannekaker til fruen, frokostblanding til meg, grunnet vi ikke hadde mer mel igjen og da bestemte vi sammen at det var jeg som ikke fikk noe pannekake ;(

 

Nå var det ikke helt sånn våre pannekaker såg ut,så jeg valgte å ta et bilde fra nettet slik at dere forstod at det skulle være pannekaker dette var og ikke vår flystyrt av mel og melk og egg.... Neida fruen er så flink så.

Og ja, fruen drar til Danmark idag. Så da blir han far alene hjemme sammen med doogy. Noe denne judasen ikke virker videre fornøyd med...

Cry baby og mammadalt delux han her.

 

Men hva skal vi finne på når sjefen/fruen er bortreist ?? Noen tips ? Har kjøpt inn nytt spill til PS3 og har chips og brus så overlever ihvertfall til klokken 18:00 ikveld. :)

 

Så får vi bare ønske fruen god tur til Danmark med båt. Blir Morro tenker jeg ,for ei som fortsatt er  morgenkvalm.  Håper det ikke blir for ille.

Denne balja skal fruen kose seg på. Og må ikke tro vanlig lugar er bra nok. Nei fancy må det være. Erm så fancy danske båten kan bli. Hun skal nemlig bo på suite ombord. Hun reiser ikke alene, men med resten av mafiaen. Også kalt svigermor, tante og niese :)

 

Så mens mafiaen er på tur så skal han far kose seg her hjemme og bare nyte livet og mimre tilbake til singellivet...... eller ikke.

 

God Tur jenter :)

 

OG til alle arbeidere der ute. God 1 Mai :) 

 

Følg meg gjerne på :

Facebook siden min: http://www.facebook.com/glagubben

Instagram: glagubben

Snapchat: glagubben

Twitter: glagubben

Er folk blitt gale eller bare idioter ?

 • 30.04.2016 - 17:30

Hei igjen folkens.

Siden det er lørdag så tenkte jeg rett og slett kline til med 2 innlegg!! Ja rene tabloid skribenten her gitt.

Dagens andre innlegg dreier seg om det å befinne seg på et kjøpesenter for oss menn.

Og jeg tenkte i den anledning å lage en top 5 liste over hvorfor vi bør og skal få lov å slippe dette tortur helvete det er å gå på et kjøpesenter.

1: Det er VARMT. altså av en eller annen grunn så har de idiotene som bestemmer temperaturen inne på disse straffeleirene vi frivillig reiser til bestemt at varmen må til enhver tid være 40grader ++.

2: Skrikende barn. Altså nå har jeg riktignok ikke barn selv enda men alle menn kan kjenne seg igjen i at man så vidt tolerer sine egne barns gnål og sutring. Hvorfor skal vi da utsettes for andre sine barn, som vi ikke engang liker

3: Mortal kombat. Med dette menes at man nesten må være spesialsoldat og halvt ninja for å komme levende ut av kjøpesentre idag. Spesielt på lørdager når alle bare MÅ innom dette bedritne stedet på en og samme tid. Og alle bare må innom samme butikk som deg. Så da står du der som sild i tønne da. Kjempe kjekt!!!

4: Kroppslukter. Ok kanskje jeg er veldig fin på det. Men jeg takler ikke folk som går på kjøpesentre og lukter som gamle Erik er 2 cm bak de og er på vei til å erkjenne at dessverre det er nå dems tid til å dra til himmelen .... For noen lukter faktisk så ille at man tror nettopp døden går der blant oss.

5: Skrot! : ja jeg er så freidig å sier det. Det er så mye skrot man kan kjøpe idag som man egentlig ikke trenger. Gud hjelpes meg. Altså alt mellom himmel og jord kan kjøpes for penger idag.

Så dette var min lille liste over grunner til at vi menn bør få lov til å slippe å bli dratt med på kjøpesentre.

Elsker dere kvinner ikke oss ? Vil dere oss vondt ? :)

Når det er sagt så dro jeg alene til et av Norges største sentre idag for å handle noe jeg ikke behøver og stod også i kø for deretter å klare

grunnet min spaserstokk å nesten få en gammel dame til å falle ....

Men det nevner vi ikke høyt :)

Ha en fin lørdag videre :)

Tok også noen bilder fra ette marerittet :)

Denne butikken er den eneste jeg gadd å stikke innom. Den lå nærmest inngangen :)

Trengte ikke akkurat det her da :) er spill til PS3:)

Alle skal jo inn i dette parkeringshuset .... Død og fordervelse !!!

Følg meg på :

www.facebook.com/glagubben

Instagram: glagubben

Twitter: glagubben

Snapchat: glagubben

Bare 5 min til...... IKKE når du har hund..

 • 30.04.2016 - 09:17

Helgen er den tiden man sover litt ekstra om morgenen og bare slapper av etter en travel og hektisk uke ( altså prater om normale mennesker her og ikke meg selv for tiden). Jeg ligger jo stort sett på sofaen enda. Men fruen derimot hun trenger hvile. Jeg er bare sympatisør hviler :)

Og det er nettopp det vi hadde planer om her i heimen også, hvile. Men, og ja det er et stort men her.

 

Vi har nemlig en hund! Og han har tatt på seg den oppgaven at alle dager må være like. For Gud forby at han må vente 5 min ekstra for å gå morgen turen sin.... Så han kommer trampende opp i senga som en drita full sjømann på vei hjem fra byen på jakt etter kos med kjerringa si for så å tå ca 1 cm fra ansiktet vårt og sniffe høylytt for deretter blåse et kraftig blås gjennom nesa med snørr og annet digg midt i tryne på oss. DIGG!!!

Så da får jeg si da. God morgen folkens...

 

PS - noen som vil ha en hund i helgene ? Sånn i tidsrommet 00:00 til 12:00 lørdag og søndag ?

 

Følg meg på

www.facebook.com/glagubben

Snapchat: glagubben

Instagram: glagubben

Twitter : glagubben

 

Ha en fin helg alle sammen :)

Husk å bytte til sommerde..... Men i svarte a...

 • 29.04.2016 - 10:36

Husk å bytt til sommerde....... Men i svarte a....

 

Ja hei igjen folkens. http://www.facebook.com/glagubben

 

Nå skal ikke jeg klage og syte som jeg gjorde igår grunnet været.

 

Bare litt, og idag via video :) Alt er bedre i HD. Til og med syting....

 

 

 

 

 

video:video

 

Syns liksom det blir litt triviell ting å klage på når man har all den elendigheten som ellers er i verden. Ta for eksempel at jeg ikke har mer Nugatti pålegg igjen til frokosten min. Sånne ting skaper virkelig bråk her i heimen. Er det noe problem da ? Ja nemlig tenk det er det. For jeg har ikke tenk å ta på meg PARKA og Roald Amundsen outfitten min for å dra på Rema 1000 for å handle idag. Dessuten så er jeg litt sånn boikott Rema 1000 humør idag. Hvorfor det? Jo ganske enkelt fordi de så ironisk og up in my face annonsere på tv at de offisielt har startet grill sesongen sin....Ok ikke Rema sin feil , men boikotter de idag :)

 

Rema 1000 Sin Reklame

Altså... kyss meg mitt i hekken,

 

Men nok om været som sagt. Noe bra kommer ut av denne dritten. Og det er at vår hund bare ELSKER snø. Han er riktig nok 12 år men når han ser snø, da slås alderdommen av og han blir helt valp igjen. Deilig å se hvor mye gøy han har det. Bestemte meg for å filme litt av dette idag da jeg var ute og gikk den daglige morgen turen. Beklager litt dårlig kvalitet på videosnuttene men sånn er det når han far ikke har utdannelse som kameramann.

 

 

 

video:video

 

Her lekes det med snø. Får litt øvelse til barnet kommer.

 

Her en liten snutt med King sin nye kompis. En greyhound blanding ved navn Sonny. Snakk om rakett det der.

 

 

video:video

 

Og opp i alt den gleden en liten snutt av han far :) Håper ikke sommeren og våren lar vente på seg for lenge. Jeg vil nemlig sole meg og grille og kjenne varmen på kroppen :)

 

 

 

video:video

 

Og til slutt han far som er mindre fornøyd. Surgubben idag :P

 

 

 

ha en fin Fredag alle sammen. GOD HELG :=)

 

PS - Har opprettet egen side på facebook for bloggen. www.facebook.com/glagubben her ligger alle innlegg og diverse annet info :) Gå inn og like siden og følg med hva som skjer videre :)

 

Instagram: glagubben

Snapchat:glagubben

Twitter:glagubben

Ingenting er bedre iløpet av uken

 • 24.04.2016 - 12:29

Ukens beste dag :)

Jeg er en av de som ser frem til søndager som en unge ser frem til julaften. Ok kanskje ikke fullt så ivrig men nesten. Hva er ikke ok med søndager liksom.? Det står til og med i husreglene i sameiet der vi bor at man ikke har lov å bråke eller jobbe på søndager. Altså jeg har en unnskyldning til å bare ligge på sofaen og se på TV og kose meg.

Og ingenting er bedre enn å relaxe med doogy.

Altså jeg får nyte det så lenge det varer. Tviler sterkt på at det blir noe hvile på søndager når barnet kommer. :(

Og hva annet hører en god søndag til. Jo nemlig søndags frokosten :) og her i heimen har vi idag bestilt frokost fra "morgenlevering.no" fikk med 4 surdeig rundstykker og 2 kanelsnurrer. Anbefales faktisk . Ikke noe vi vanligvis gjør men ok av og til.

Passer ganske greit når man glemmer å handle inn mat....

Ha en flott søndag alle sammen.

Søndagsklem fra glagubben

Er det slik verden ser ut ?

 • 23.04.2016 - 15:48

Guuuud så deilig å endelig komme seg ut. Man virkelig savner det å gjøre forskjellige ting når man er låst til huset slik jeg har vært i det siste. Nå var det riktignok bare en liten tur på cafe som ble den store happeningen idag? Men det var noe jeg virkelig behøvde.

Over 6 uker siden jeg har vært mer enn 100 meter for huset sett bort fra da jeg måtte ta stingene i ryggen. Så denne turen var rett og slett så deilig :)

Vi dro til vår gamle cafe like ved Lillestrøm stasjon.

Navnet klarer dere sikkert å gjette dere til ved å se på bildet. Dette var vår stam cafe på søndager for meg og fruen da vi bodde på Kjeller. Vi fant faktisk ut at dette var første gang vi besøkte vår gamle kaffe hjørne siden vi ble gift.

Og i god tradisjon så bestilte vi det vanlige.

Glagubben: smørbrød med serrano skinke med eggerøre og mye annet digg på.

Frøken strøken: reke smørbrød med mye digg.

Anbefaler denne cafeen på sterkeste.

Ha en flott lørdag alle sammen.

Den største synd man kan gjøre i et forhold!!!

 • 22.04.2016 - 13:32

Hva er det mest bedritne man kan gjøre mot sin partner ?

Jo det skal jeg fortelle dere. Det er å gå på do og se at det er lite toalett papir igjen for så å være så inni granskauen egoistisk å bruke opp siste rest for deretter å være enda mer fjøsnisse og IKKE sette på ny rull eller gjøre det eneste riktige. Nemlig gi beskjed til partneren at " hei du påsan. Det er forresten ikke mer dopapir der gitt"

For dette glemte nemlig min partner. Og hvem bruker mest do papir i heimen ? Jo det erre ikke frøken strøken da !!!! Nemlig. Og der satt jo jeg på min hvite trone og skulle "levere" dagens. For så å strekke meg over for så i min skrekk se dette!!

Så der satt jeg sa. Ingen frue i heimen. For hun hadde jo selvfølgelig dratt på jobb. Følte meg ikke særlig kul nei. Og en smule forbanna

Rart man blir forbanna... Uhørt og dårlig gjort til de grader. Nesten hjemme terrorisme sier nå jeg. Så til alle der ute. Gjør partneren deres glad. Bytt do rull etter dere når den er tom!

Takk fra alle oss som opplever dette .

PS- heldigvis lå den en tørkerull like ved. Men ikke det samme som Lambi får en si. Føler meg skamfull...

Godt jeg ikke er lang sint :)

Mobbere! De svakeste av de svake

 • 19.04.2016 - 11:51

Dagens tema er noe jeg bryr meg veldig mye om.  Så håper du tar deg tid til å lese hele innlegget og stopper etterpå og tenker over litt av det jeg skriver!. Takk

 

 

"alle har jo blitt mobbet engang"

"det var jo bare en spøk"

"ha litt humor da"

Hvor mange ganger har vi ikke hørt disse tingene bli sagt til noen? kanskje har vi til og med selv sagt det til noen. Det er få ting her i verden jeg misliker mer enn mobbing. Det er så skadelig og kan i verste tilfelle ende tragisk. Dette har jeg desverre sett skje i min omgangskrets. Hva er det som får folk til å mobbe? hva får de ut av det og hva driver de?. Spørsmålene er så mange og svarene like mange. Man leser stadig, nesten daglig i media om mobbing. I barnehagen, skolen, jobben og privat, til og med i ekteskapet og samboerforhold. Hvordan er det mulig ?

Til alle foreldre

Når det gjelder mobbing i barnehage og skole blant barn så mener jeg personlig at dette ikke blir tatt alvorlig nok. Det er ikke for ingenting at mange skoler nå får bøter og blir gransket grunnet nettopp mobbing. Er vi som samfunn blitt så avstumpet at vi ikke lenger bryr oss lenger om mobbing? Er det barna sin feil eller foreldrene?. Jeg mener bestemt foreldrene og vi voksne er de skyldige. Barn er blanke ark som kopierer det de ser rundt seg og de gjør de tingene de ser voksne gjør. Jeg har sett voksne mennesker stå og skjelle ut andre med barna sine stående ved siden av seg. jeg har sett voksne stå og gjør narr av andre fremfor sine barn og andre barn. Jeg har også sett foreldre som baksnakker den andre foreldren til barnet sitt.

Hva får deg som voksen til å tro at slik oppførsel er ok? Og ikke minst , hva forventer du skjer i hodet til barn som bevitner slik oppførsel?. Jo det kan jeg fortelle deg. De tenker at sånt er ok. At fedre snakker nedlatende og truer mor fremfor sine barn er på ingen måte ok. En gutt som ser sin far oppføre seg slik ovenfor mor kan komme til å tro at det er ok å behandle kvinner slik i fremtiden også. Og det har jeg faktisk sett bevis på. Grunnen til at jeg nevner fedre og guttebarn i denne sammenhengen er jo som dere nå vet, er at jeg selv skal bli far. Jeg vet ikke hva kjønnet blir enda, men poenget mitt er at jeg ønsker at min sønn skal behandle sin fremtidige kjæreste/kone slik jeg behandler hans mor. Med kjærlighet og forståelde og ydmykhet.

Barn gjør bare det de ser vi voksne gjør. Derfor er det så viktig at vi forteller barn hva som er rett og galt og hvilke konsekvenser dette kan få. Alle voksne har dette ansvaret mener jeg. Men desverre har vi blitt så selvsentrerte her i Norge at vi ikke bryr oss lenger om hva som skjer rundt oss. Vi er for opptatt av fasade og våre egne at vi ikke spanderer en tanke på hva sidemannen tenker eller gjør eller føler. Jeg sier ikke at vi skal bli Mor Theresa alle mann, men jeg skulle ønske vi kunne brydde oss mer.

Har jeg mobbet selv ? ja faktisk har jeg det. Og jeg angrer noe vanvittig. Jeg skammer meg over det så mye at jeg ringte og personlig pratet med personen jeg hadde mobbet og ba om tilgivelse. Og som den flotte personen dette var så fikk jeg tilgivelse. Har jeg blitt mobbet selv? ja det har jeg også. Og det var trolig det som førte til at jeg begynte å mobbe andre også. Jeg har møtt de som har mobbet meg i ettertid og faktum er at jeg syns synd på de. Jeg har jobbet meg gjennom dette og sitter igjen på den andre siden med alt jeg kunne tenke meg. Jeg skulle bare ønske de innså hva de nesten gjorde med meg. De var veldig nærme ting de aldri kunne tatt tilbake!

Bry oss

Bry oss mer! Når jeg ser noen blir mobbet så ser jeg rødt! Jeg har ingen problem å gå bort til mobbere og fortelle de akkurat hva jeg syns om deres oppførsel. Jeg tar gjerne et slag eller spark hvis jeg kan vise noen at det faktisk er noen som bryr seg om de som blir mobbet. Jeg gjør dette for offeret. De skal se at de ikke er alene i elendigheten. Det finnes mennesker som faktisk sier NOK ER NOK.  Når det er sagt så skal man også vise aktsomhet i enkelte tilfeller. Jeg anbefaler overhode ingen å sette seg selv i fare på noen måte. Ser dere noen som blir mobbet så kontakt hjelp eventuelt få hjelp til å stoppe det hvis dere selv føler dere ikke kan gjøre det alene. Poenget mitt er ganske enkelt dette. GJØR NOE IHVERTFALL....

Til alle mobbere der ute!

Selvmord,spiseforstyrrelser,kutting!

Dette er bare noen av følgende mobbing kan føre til. Er det virkelig verdt det? Å mobbe noen bare for at du selv skal føle deg kul eller akseptert i en gjeng eller av de du omgås med? For selv om du føler dette er bare en bagatell så kan jeg fortelle deg at det på ingen måte er det for den som blir mobbet. Din mobbing kan faktisk føre alvorlige ting med seg og kan i verste tilfelle ødelegge hele familier sin fremtid sammen. Har du tenkt å være der når en mor har mistet sitt barn til selvmord? har du tenkt å være der når en far må besøke sitt barns gravstein hver bursdag? er du den som må eventuelt fortelle søsken av den du mobbet at de ikke lenger har en søster eller bror fordi du syns det var greit å mobbe han eller hun fordi du skulle være kul eller akseptert?? Er det virkelige verdt det? Hva om kortene var snudd og du var den som alt dette skjedde med? Hva om ditt barn i fremtidden er den som blir mobbet og du er den som må besøke en gravstein og det er du som må trøste din kone/samboer når hun har mistet sitt barn? Er det en sånn fremtid du ønsker for deg selv???? Så spørsmålet mitt er hvorfor ønsker du da det for andre?

 

Til oss andre

Som tidligere nevnt. Det beste vi kan gjøre er å bry oss. Fortelle de rundt oss at sleiv kommentarer og ufine bemerkninger er IKKE ok. Du tror folk ikke legger merke til det , men det gjør de!. Å dømme noen utfra hudfarge, kropp, religiøse tro, økonomi er IKKE ok. Mobbing er ikke ok. Så gjør samfunnet en stor tjeneste og rett og slett jobb aktiv mot dette fenomenet. Spesielt i dagens samfunn med alle forum på internett er mobbing og trolling blitt et stort problem. Bruk din stemme til å si ifra at dette ikke er ok. Det er det som er tøft. Det høres utrolig cheaky ut men det er faktisk sant. Det er de som står imot og sier ifra som er kule og folk man burde se opp til. Det er noe som heter "NOK ER NOK" . så mitt spørsmål er. Når er nok er nok for deg? Når du ser noen blir mobbet? når du selv blir mobbet? når du mister noen du er glad i fordi de ble mobbet? når du mobbet noen til det punktet de ikke lenger klarte mer?

Når er nok, NOK for deg??????

 

Takk for at dere tok tiden til å lese dette folkens. Ønsker dere alle en flottt dag videre. Dette er et tema jeg brenner mye for.

 

Bæresele er ganske morsom oppfinnelse

 • 17.04.2016 - 17:10

Som jeg nevnte i forrige innlegg så holdt jeg og sjefen aka fruen på å se etter en bæresele. Vi kikket gjennom mange forskjellige og du og du det finnes så mange varianter. Valget falt til slutt på denne :)

Og som seg hør og bør så må jo han far stå litt modell han også :)

Gratis reklame for produktet :p. Burde fått penger for dette :)

Det viktigste for oss var komfort og at vi kunne bruke selen med ryggene våre . Og denne var perfekt til dette. Ikke så

Altfor dyr heller. 899 grunnet rabatt var grei sum. Vi valgte også å kjøpe baby innlegg også. Dette var visstnok lurt. Ikke vet jeg :)

Produkt beskrivelse:

Ergobaby

Pris:899 +

Farge: svart med brunt innlegg.

Bæreseler og reise ting til barn.

 • 16.04.2016 - 17:07

Hei alle sammen.

Det er ganske mye man skal tenke på når man skal ha barn. Jeg visste blant annet ikke at man måtte ha reiseseng, reise stol og alt annet som har med reise komfort å gjøre. Nå må man jo strengt tatt ikke ha alt det her men for oss som reiser en del og pluss at vi skal til USA og Ukraina en del så er dette ganske viktig. Det gjør ganske enkelt reisen mye enklere. Og så jeg tenker det er bedre at barnet har det komfortabelt på en så lang tur. Noe som igjen gjør ar vi som foreldre stresser mindre også. Men nå er jo utstyr ingen garanti for at barn ikke gråter da.

Som alt annet med barn utstyr så har jo selvfølgelig ingen anelse om hva som er bra og hva som ikke bra. Da er det ganske greit at jeg har en kone som er ekstremt dyktig på å gå på Internett og finne alt som går an å finne ut om hver enkelt produkt. Man kan jo begynne å lure altså det er så mye forskjellig til barn at man blir litt ør i hodet.

Når det gjelder pris kan det bli ganske dyrt. Den bære selen vi såg på kostet rundt 1200 kr. For vi må jo ha med baby del , sånn for småbarn. Men jeg velger å se på det sånn at det er bedre å bruke penger på barn enn alt annet idiotisk vi bruke penger på i dag. Men jeg forstår at enkelte synes at kostnadene kan bli enorme for det blir de. Og jeg føler virkelig med de som er alene foreldre. Ja man får støtte osv men selv med det så blir der dyrt. Huff...

Her er den selen vi tenkte på.

Vi tenkte også på baby bjørn selen men grunnet at både jeg og fruen sliter med dårlig rygg ville vi ha noe som er mer behagelig over lange perioder. Og da falt valget på denne :)

Kom gjerne med tips og råd om andre baby ting .

Så snakkes vi snart igjen .

Bruk av barn i TV serier

 • 14.04.2016 - 20:27

Hei igjen folkens :)

 

Ny dag og her ligger jeg. Ikke så mye nytt å melde idag. Sofaen er min følgesvenn i hverdagen og Gud så tragisk og selvmedlidende det høres ut. Men dessverre fakta...

 

Er kjipt å ikke kunne gjøre mine oppgaver som mann og ektemann for tiden. Hehe snakker ikke om sånne ting da , for de av dere med grov tankegang.

Snakker om å levere bilen på EU kontroll. Og selvfølgelig ble den ikke godkjent. Altså det er så dyrt å ha bil at man vurderer om det er verdt det til tider. Denne gang var det bremseklossene og skiver. Og vips så kostet det oss 7 høvdinger.....

 

Tilbake til tittelen på dagens innlegg. Barne skuespillere. Altså kanskje det har noe med at jeg mest sannsynlig blir far selv snart men jeg tenker så utrolig mye rart nå iforhold til før. Det gjør vondt å se barn ha det vondt og bli utsatt for smerte og andre triste saker. Ser en del på TV en del og bet meg først merke i dette idag. Før brydde jeg meg ikke så mye om annet enn selve handlingen. Jaja kanskje det er hodet mitt som starter å tenke annerledes , ikke vet jeg. Som sagt alt er nytt for meg. Barn skal liksom ikke ha vondt eller utsettes for noe galt i mine øyne. Og med den tankegangen er IKKE Code Black en TV serie man bør se.

Ganske mye rart som går gjennom hodet for tiden men sånn er vell normalt i tiden fremover.

Så til vi skrives igjen.

 

Ta vare på hverandre :)

Heeeeyyy glemte en ting. Klarte faktisk å bli med til butikken idag. Satt til og med i bil. Selv om det var ubehagelig som fy. Ble en rask tur innom den lokale burger sjappa og deretter innom apoteket for å hente en ny forsyning av medisiner. Så litt fremskritt har jeg endelig :) små små fremskritt.

Tar det jeg får nå :)

Ikke mye normalt ved han der ....

 • 13.04.2016 - 18:52

Hei igjen folkens .

 

Så hva har skjedd idag ? Jo det er noe helt enormt mye . Hæla i taket og tenna i tapeten.

 

Er jo ikke det !!! I wish. Våknet opp som jeg har gjort hver dag de siste månedene. ( er jo på en måte en bra ting det :p) . Men lite digg å våkne av at man skjelver av at fruen har bestemt at soverommet er hennes private iglo.... Altså i svarte a !!! Det

Må ha vært minus 78 grader der inne. Og lite digg å ligge å riste med en rygg som merker hver minste bevegelse...

 

Ok kanskje ikke 78 minus var helt realistisk. Det var ikke mer enn 77.... Jeg lå med hoody på! Altså seriøst .

 

Men etter at natten traumer var fordøyd fikk jeg karret meg ut på en liten gå tur. Utrolig hvor deilig en liten gå tur kjennes når man er stuck hjemme. Tok med doogy på turen. Altså den bikkja der er ikke normal liksom .

 

video:20160413184654

 

 

 

Som dere ser så får han sånne plutselig innfall at han skal leke ninja...

Men ingen er bedre enn vår gamle trofaste King. Han er 12 år snart og fortsatt like leken og sprø som den dagen jeg fikk ham. Hører ikke like bra men men.

Og siden det ikke regnet så måtte jeg bare grille på dag 2 :) sa det igår. Jeg ELSKER Å GRILLE. . Dagens rett!

 

Basmatiris

Grillribbe

Og masse bbq saus :)

 

Erm og siden jeg er så dårlig til å sjekke klokka så endte jeg opp med å spise rett før fruen kom hjem. Så hun endte opp med å spise nuddel suppe... ( hun ba meg skrive dette) .

 

Ok i feel bad:)

Endelig tid for grillings

 • 12.04.2016 - 19:48

Årets første grill sesjon er unnagjort!!!!

Hei folkens.

Først vil jeg si tusen takk for alle varme gratulasjoner jeg og fruen har mottatt i det vi fortalte at vi skal bli foreldre. Setter vi stor pris på. La oss krysse alt vi har at alt går bra nå og frem til barnet kommer.

Når det er sagt, tilbake til dagens innlegg .

Det er få ting som er mer digg enn det å grille. Jeg er en skikkelig grill elsker. Altså jeg er en av de som kan grille i shorts og parka og hansker bare for å få følelsen av sommer... Nå slapp jeg heldigvis det idag. For vi hadde jo det været her idag på Eidsvoll Verk.  Sol og varme og blå himmel og rett og slett bare helt fantastisk vær. Og med en gang solen kikket frem idag og fruen kom hjem så ble det bestemt at vi bare måtte få frem grillen og kjøre på.

Altså jeg fikk jo kjeft for at jeg ikke hadde klart å pakke ned grillen ifra ifjor uten å vaske den først. Så når jeg åpnet den idag så såg den ikke akkurat så digg ut og med en fru som ikke tåler lukter eller ekkle ting, ja da måtte han far trå til med vasking av grill. Heldigvis kan alle delel tas ifra hverandre så jeg klarte det med min rygg. Og etter at jeg hadde brukt de få kreftene jeg har nå til dags så var det tid for å grille.


Bildet er tatt av fruen. Eneste som manglet er en god øl. Men NOPE det blir det ingenting av på mange måneder....
 

Ok grillen er klar men hva svarte skulle vi grille? altså så typisk oss. Masse digg i frysen men det hadde jo ingen av oss tenkt over å ta ut til tining.... Godt at vi hadde laks som lå i kjøleksapet. Så da ble dagens middag.

Laks marinert i sitron pepper og sitron skiver med raspet lime skall over. Laksen var også marinert i wasabi og sånne små frø mann har på burgerbrød, husker pokker ikke hva det heter. Godt ble det ihvertfall. Og en god salat sammen med en mais kolbe med salt og smør. Needles to say, det ble nok mat :)

Så nå er middagen ferdig spist og meg og fruen sitter i sofaen og ser på tv. Og hva annet ser vi på enn ... BLOGGERENE :P

 

Til vi snakkes igjen folkens.

Hva blir 2+1 ???

 • 11.04.2016 - 21:47

God kveld folkens !

 

Hva skjer i hverdagen til glagubben ? Jo la meg fortelle dere. Nå er det faktisk en stor nyhet å dele folkens. Jeg og fruen skal bli foreldre hvis alt går etter planen i september. 👪.

 

Vi gleder oss noe enormt til det :) . For dere nærmeste så vet dere jo dette allerede , men for dere andre SUPRICE :).

 

Og hva skal vi gjøre liksom ? Hva trenger vi ? Og hvor finnes vi det ? . La meg si det sånt. Jeg får lov å se og si ja/nei og litt til. MEN det spiller ingen rolle hva jeg sier eller mener , det er fruen som bestemmer. Og jeg tenker det er ganske greit liksom . Skal ikke pårope meg at jeg vet NOENTING om barn. Men jeg er lærevillig da. Håper det teller for noe :) .

Family Photo time :)

 

 

En av de første tingene man må tenke på når man venter barn er jo barnevogn! Det er enkelt da. En vogn som poden kan sove i mens man reker rundt. ENKELT ja.... Ække det vettu! Men i svarte helvete så mye det er å velge mellom da ??? Er det mulig liksom. Trodde at når jeg skulle velge bil var vanskelig men dette er jo mye verre. Farge , høyde , form , hjul osv osv . Altså ungen skal ligge der i 6 mnd eller noe... Og så lenge den ikke blir bært i en rema1000 pose så funker vell det meste . Eller hva ? . Ikke om du spør fruen i huset. Den skal være sånn og sånn med det og det av utstyr . Sier bare ja jeg og påtvinger meg et ansikts utrykk som forhåpentligvis sier at jeg bryr meg. For det gjør jeg , ikke misforstå meg. Men som tidligere nevnt så spiller det fint liten rolle hva jeg mener :) har hu mor bestemt seg så blir det sånt. Happy Wife happy life :)

 

Men nå har ho snevret inn valgene ned til 2 . Emmeljunga og Stokke. ( ikke spør meg hva som er hva). Jeg syns emmeljunga var finest og virket best. Så da bestemte vi at det ble Stokke. :)

Men bortsett fra det så har jeg endelig fått meg til å kjøpe GTA V . Kom ut for lenge siden men jeg GIDDER ikke bruke masse penger på et spill. Så kjøper det heller etter det har vært på markedet en stund til en rimeligere pris. Sånn er jeg :)

 

Det var dagens innlegg folkens :)

Besøk fra Australia/Kirkenes :)

 • 10.04.2016 - 22:40

En søndag skal man ikke gjøre noe fornuftig og det er nettopp det familien Holmedal faktisk gjorde. INGENTING. Idag har vi bare kost oss med film og godteri og bare slappet av. Vi hadde overnattings besøk foresten :) en god venn av fruen som har bodd i Australia en stund var på besøk. Sammen med 2 andre venninner . Alltid hyggelig med besøk. Og dette var ingen unntak. Lørdagen ble brukt til film , snakkis og taco spising :).

Og selvfølgelig oppdatere vår kjære hjemkomne venn på alt som skjer på TV i norge :) . Av en eller annen grunn så vises ikke norsk TV i Australia :p. Det ble en sen kveld men utrolig hyggelig.

Og siden det var så lenge siden sist så overnattet like godt halv australieneren hos oss :)

Eller lite å melde folkens.

Nå er helgen over og en ny uke starter.

Snakkes imorgen :)

Overvurderte meg selv gitt

 • 10.04.2016 - 02:05

Tenkte å vise at jeg klarte min første tur med King ( hunden) vår alene idag . Idag altså den 9 april . Nøyaktig 1 måned siden operasjonen . Var bare en liten tur bak blokka der vi bor. Ble faktisk stolt av meg selv. Var deilig endelig å kjenne frisk luft igjen og føle at man kan bidra litt igjen . Stakkar fruen har måttet luftet han alene nå i en måned.

 

Fant dessverre fort ut at dette var ALTFOR tidlig enda. Ryggen min likte svært dårlig dette dessverre.

Her er et lite bilde av oss to :)

Gutta på tur :)

Gud man savner junk Food enkelte ganger :) og idag syns jeg faktisk litt synd på meg selv så fruen var snill og kjøpte noe jeg har hatt lyst på lenge :) nær jeg tenker meg om så var faktisk dette den 7 april. :) dagene går litt i surr .

Tenkte å prøve å sitte i bil igjen. DÅRLIG IDE folkens. Er litt for ivrig til tider og utålmodig merker jeg. Dette sammen med overnevnte tur med king var ikke bra for meg. Ble helt slått ut og fikk store smerter :(

Min lille boks med vidunder piller . Prøver å

begrense bruken av de her men idag måtte jeg bare. Arrg blir litt sinne på meg selv at jeg overvurderte meg selv så mye. Jeg er virkelig ikke klar enda . Resten av dagen ble tilbrakt på sofaen .

 

Litt sur idag merker jeg.

 

Jaja håper morgen dagen blir bedre :)

Cheat meal uten å trene

 • 07.04.2016 - 20:37

Cheat meals, dere kjenner vell alle til det konseptet i en eller annen form. Som regel henger det sammen med at man trener og er å en streng diett. Altså nå går som dere sikket vet ikke jeg på noen diett eller noe sånt men heller det stik motsatte. Prøver å komme meg tilbake til normalen og da tenker man ikke på diett og slike ting. Høres nesten ut som jeg klager på den maten jeg spiser, og det er så langt fra sannheten som det går ann å komme. Er faktisk veldig heldig og har en dame som er utrolig flink på kjøkkenet. Så flink at jeg faktisk fikk en melding hvor en av mine venner ønsket oppskriftene på en av hennes måltider.  Nok om det!

Uansett idag fikk jeg bare så sykt lyst på en sånn skikkelig dritt mat dag. Altså det jeg mener med det er at jeg kaller Burger og chips er dritt mat. Hehe litt rart å si når jeg tenker over det så er det faktisk det jeg liker best av mat typer. Jeg er en skikkelig burger man, jo større og feitere jo bedre. Altså jeg er den første som tar imot en challenge når det gjelder å spise den største burgeren av dem alle liksom. Noe som faktisk er mitt mål når jeg er USA neste gang. Jeg bare må prøve meg på den største burgeren de har der og se om jeg klarer det. Noe jeg vet jeg ikke klarer men må jo prøve.


Her ser dere hvor stor den er :)

Nå var det ikke fullt så gale idag , da jeg skulle velge cheat meal. For min del så holder det med en burger fra kongen av aller burgere . BURGER KING. Nå gidder ikke jeg å gå inn på hvem som er best av McD eller B king, men det er totalt unødvending å si noe i det hele tatt. Fordi B King er BEST :)Omtrent det her var det jeg spiste idag :P .

Dette er mitt innlegg idag folkens :) Hei hvor det går :P

Koselig med gjester <3

 • 06.04.2016 - 17:45

Idag fikk jeg besøk av en tidligere arbeidskollega jeg ikke har sett på laaang tid. Utrolig hyggelig å treffe henne igjen.

Morsomme var at denne gang tok hun kontakt med meg grunnet sine studier . Hun går nemlig journalistikk studiemoduler ønsket å bruke meg i en av sine oppgaver. Nemlig det å lage et portrett intervju . Dette var bare så kult at jeg måtte si ja.

Hun heter forresten Lillian. :) . Hun kom innom og vi satt og pratet i mange timer om min oppvekst og frem til nå. Pratet om mye annet også selvfølgelig. Er ikke så mye å si om meg selv liksom .

Uansett utrolig å treffe henne igjen. Gleder meg til å vise dere det ferdige resultatet. Hehe hun ble faktisk hos oss i 6 timer så endte opp med å bli til middag også noe som var perfekt avslutting på dagen. Da hun fikk anledning til å treffe min kone også :) .

Legger ved bilde av oss 3 :)

Paradise hotel

 • 04.04.2016 - 21:11

Altså hvor desperat er det mulig å bli liksom . Jo man ser på Paradise Hotel... Og jeg skal ikke late som engang at jeg ikke blir engasjert, for det blir man jo. Altså jeg er av den sorten som har sagt at den gjengen der er hjernedød og diverse. Og det må jeg nesten fremdeles erkjenne at jeg syns. Men de er ikke alle slik. Kjenner faktisk et par som har deltatt og de er ganske smarte faktisk....men er jo ganske opp til de som lager showet også da ..

 

 

Ellers så dagen gått med til å se historie ting på TV...... Altså jeg blir gærn liksom. Nå ser vi på SKAM . En slags ungdomsserie om hvordan livet er som ungdomsskole elever og livet og problemer de har. Og fy fader jeg merker at jeg er blitt gammel ... Husker ikke at vi hadde det sånt som små men kanskje jeg bare har glemt det... Fortrengt det ....

 

 

Uansett slik har dagen min vært.

En flott helg rundes av i stil

 • 03.04.2016 - 21:10

Hei igjen folkens.

Som jeg skrev igår så fikk vi besøk av venner både jeg og fruen. Det ble en utrolig hyggelig kveld. Vi gutta endte opp med å se El clasico og jentene koste seg med ... erm hva de enn koste seg med. Vi gutta var opptatt med vårt så har faktisk ingen anelse. Som jeg nevnte så var en av kompisene mine Barcelona fan og jeg selv Real Madrid fan og desverre for Barca fanen så viste det seg at også siste mann også var Real Madrid supporter. Men som voksne menn så ble det ingen krangling gjennom kampen. Og resultat ble 1-2 til Real Madrid som dere sikkert vet. Må si min Barca kompis tok tapet med stor heder. Selv om jeg såg det svei litt ekstra at det var Ronaldo som scoret vinner målet til Real Madrid. ( forresten , jeg hadde Real drakt med nettopp Ronaldo på ryggen på meg under kampen :P ). Men alt i alt så var faktisk det en veldig kjedelig kamp. Lite som skjedde før de siste 20 min. Da ble det litt liv iform av annullert mål og rødt kort ( selfølgelig Ramos) og mål av Ronaldo som nevnt.

 

Dette er Einars favoritt spiller :P

 

Det var utrolig hyggelig å være med venner igjen. Det har vært altfor lenge siden sist nå og det er en ting som plager meg vet at jeg er syk. Man blir maks usosial og isolert. Det ble til og med øl og vin på gutta mens jeg lå der med brusen min hehe. Altså for å si det sånt. Drugs og alkehol er ikke noe man blander så det gikk veldig greit for min del.  Gleder meg allerede stort til neste gang vi møtes. Som sagt , vi tar gjerne en hockey kamp også :) Jeg er bare glad jeg får besøk hehe.

 

Så det var gårsdagen og dagen blir omtrent det samme bare uten gjester. Idag er det nemlig ny kamp på TV. Manchester United mot Everton. Dette er en kamp United MÅ vinne.Og heldigvis gjorde de det. Nå er laget bare 1 poeng bak city så fortsatt håp om top 4.  Legger ved et par bilder fra dagens kamp her


En legende verdig . Flott gjort av United supporterneVell fortjent etter 60 år i klubben Sir BobbyMr Anthony Martial. Deilig scoring
 

Og det viktigste i hele dag. Mitt kjære søskenbarn sitt eldste barn fyller hele 20 år idag. Tenk det du. Desverre med årene har hun blitt en Chelsea supporter, men jeg husker når hun satt ( har faktisk bilde) i en Manchester United body :) Så håper fortsatt at hun tar til fornuft og omfavner sitt sanne jeg og blir United fan igjen :)

GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN KJÆRE Jannicke <3

Så snakkes/skrives vi mer imorgen.

 

El clasico med gode venner

 • 02.04.2016 - 17:02

Da har endelig det kommet en dag hvor jeg får noe annet å gjøre enn å stirre i taket og kjede vettet av meg . Altså ikke at jeg gjør det når fruen er hjemme ikke misforstå. Men jeg ser virkelig frem til å ha litt sosial liv med venner også.

Det er nesten så man blir ensom når man ligger hjemme! Isolert fra alt liksom. Som jeg nevnte for fruen så tror jeg at jeg hadde klikket hvis vi ikke hadde hatt TV hjemme.

Men for at fruen ikke skal føle seg utelatt så slår vi to fluer i en smekk idag. Det har seg sånn at hennes venninner er sammen / gift med mine to kompiser :) så vi gutta skal se fotball sammen mens de gjør det de gjør. ( erm har ingen anelse om hva det er..).

Uansett så gleder jeg meg veldig. Synd jeg ikke kan ta meg noen øl til kampen. Men tror ikke jeg skal mikse sterke medisiner og alkohol nei. Bra blir det uansett. Får se hvem som blir mest happy med resultatet idag. Han ene kompisen min er Barca fan og jeg er Real Madrid fan. Sier som jeg alltid sier Hala Madrid :) vet faktisk ikke hva han andre kompisen min liker . Han er mer hockey typen. Så neste gang blir det kanskje en hockey kamp vi ser :)

 

Måtte det beste laget vinne ( real Madrid selvfølgelig)

Dagene etter.. og frem til jeg fikk lov å dra hjem

 • 01.04.2016 - 21:26

Dagens outfit :

Truse: Martina Hansen

Sokker: Martina Hansen

skriv koden : 1 april og dere får med gratis rygg operasjon......

 

Tenkte jeg skulle starte med slik jeg ser veldig mange bloggere gjør, litt reklame. :)

Viktig med humor sa alltid hu mor.

 

Første bilde er fra da jeg prøvde å stå for første gang. Det jeg fortalte i forrige innlegg. Det gikk som dere vet ikke særlig bra. Dette bildet ble knipset rett før nesten "skandalen" skjedde


Her er det ferskete bilde av ryggen. Her ser dere stingene og såret de brukte for å gå inn i ryggen og gjør det de skulle. Vet ikke om dere ser det, men jeg hadde faktisk en pukkel på ryggen så hoven var jeg. Har gått litt ned nå heldigvis.

 

Så hva skjedde egentlig de neste dagene?

For å si det rett ut så svært lite egentlig. Dagene gikk med på å stabilisere smerten og finne ut hva som funket og ikke funket. Og prøve å gå noen få steg om gangen. Fikk til og med en sånn prekestol som det heter på gammelt norsk. Det er i grunnen en ting som hjelper deg å gå og som du kan støtte deg på så du ikke tryner face first liksom. Og med denne klarte jeg å ta mine første steg. Men mer enn 10 steg klarte jeg ikke før smertene ble for mye. Og når det først kom så måtte jeg hvile mye. Så det var egentlig det dagene gikk til.

Jo noe morsomt hadde jeg. Fikk daglig besøk av min kone og det satte jeg utrolig stor pris på. Hun var der dagen før operasjonen også , sammen gikk vi ned til den lokale butikken og handlet inn litt "proviant " til oppholdet. Det vil si bare godteri og brus...... Ja som om det spiller noen rolle, sommerkropp 2016 kan kysse meg langt bak uansett.Her ser dere hvilkent fangst vi klarte å få tak i på nærbutikken. PS det er ganske langt å gå dit fra sykehuset når man allerede har vondt i ryggen....

Når det gjelder maten på sykehuset så var den av variert slag. Noe var ganske godt og noe var ganske enkelt bare elendig. Men det tror jeg ganske enkelt er at vi alle er forskjellige og ikke alt kan være like godt hele tiden. Men det morsomme var den ene dagen hvor fruen endte opp med å nesten spise opp min mat. Hun var sulten men glemte at det faktisk var alt av mat jeg fikk den dagen hehe. Snakk om frekkhet .Bildet er tatt meg mens mat tyven er tatt på fersk gjerning!

Så sånn gikk dagene egentlig. Ganske rolig og sakte dager. ikke mye som ble gjort og det var ikke mye jeg klarte å gjøre uansett. Oppholdet ble på 5 dager og deretter ble jeg fraktet hjem i taxi. Den taxi turen var noe av det mest ubehagelige jeg har gjort på lang tid. Ikke at sjåføren ikke kunne kjøre eller noe . Han var nemlig utrolig dyktig og ekstremt hyggelig. Men å kjøre i bil med en vond rygg er ikke noe digg. Setet ble lagt helt ned og jeg kjente hver eneste fartsdump og hull i veien fra Bærum til Eidsvoll..... Det var ganske digg å komme hjem for å si det mildt. Etter kjøreturen ble jeg sovende resten av dagen av utmattelse. Jeg måtte gå opp en liten trapp siden vi bort i 2 etasje og det var det som tok helt piffen ut av meg den dagen. Brukte opp siste bit av energi. Men det var utrolig godt å være hjemme hos familien igjen. Savnet kona og hunden vår enormt når jeg var borte.

----------------------- Borte bra men hjemme best. ---------------

 

 

 

Så var det 1 april igjen da folkens...

 • 01.04.2016 - 11:42

 

1 APRIL FOKENS :) 

 

Tenkte jeg skulle ha et ekstra innlegg idag siden det var første april.. Slapp av jeg skal ikke prøve å lure dere. Erm når jeg tenker over det så er det kanskje ikke så lurt å skrive sånt for da blir vell alle mistenksomme som fy.. Uansett . tenkte jeg skulle fortelle dere de beste spøkene jeg har tatt mot folk opp gjennom årene. Ikke alle er like bra og noen var kanskje litt over streken og en var definitivt laaaangt over streken. Og som bonus får dere årets spøker :)

 

2003 - Fortalte min ekskjæreste at jeg hadde krasjet bilen og ikke hadde forsikring ! ( ok den var litt drøy innrømmer det)

2003- Ringte og fortalte mamma at daværende kjæreste hadde brukket foten. Mamma ble sur som faen.... ( syns den var bra jeg).

2003 - Klarte å lure 5 stk i troppen min i militære om at vi ikke fikk perm grunnet at de hadde møtt opp for sent til oppmøte. For dere som har vært i militæret så er det noe som heter kollektiv straff. For å si det sånt. Det var en gjeng som var små stresset for å treffe resten av gjengen face to face. De stod der og kikket i bakken mens jeg lo så jeg gråt. Sa ingenting før 2 dager senere. ( den var vell ok ? hehe)

2004 - Lurte mamma med en telefon samtale hvor jeg sa jeg var involvert i en bil kollisjon og hadde havnet på sykehus.....( ok den innrømmer jeg også var waaaaayyyy over the line). Ble ikke så mye latter heller. Fikk mye kjeft av pappa . Men fikk en god klem av mamma da :P

2005 - Klarte å lure en kollega til å tro at han hadde glemt å låse etter seg på jobb. ( dette var en nattevakt) Personen hadde allerede dratt fra jobben. trodde han avslørte meg, men fikk vite dagen etter at han faktisk hadde kjørt 2 mil tilbake til jobb for å sjekke.... ( hehe denne syns jeg var ganske så bra. Fikk litt dårlig samvittighet så jeg spanderte bensin og en kebab på han etterpå).

2006 - klarte å lure en kollega med mange små uskyldige spøker. Husker ikke hva det var egentlig.

2007-  Klarte å lure en eks til å tro at jeg skulle flytte til et annet land... ( den personen var litt vell lettlurt for å si det mildt)...

2008 - Klarte å lure en kompis til å tro at han var begynt å bli skallet. Fyren ble lettere stresset og maste hele dagen om det virkelig var en spøk eller ikke. ( ble så slitsomt at det gikk uteover meg selv .....)

2009- Lurte min kjæreste ( nå kone) med mange små ting. Husker ikke alle

2010 - Hehe klarte å lure en kompis til å tro at bilen hans var ripet opp utenfor jobben. Snakk om en person som overreagerte syykt. Personen løp ut og skreik som en tulling hele veien ut. Selv når han såg at bilen var uskadet , gikk han rundt bilen 3 ganger mens han bannet og sjekket nøye hehe. ( den beste jeg har tatt så langt)

2011 - Lurte mamma og fruen med mange små ting, husker ikke alle

2012 - Tror det var fruen faktisk som lurte meg... hva det var får dere spør henne om. Les hennes blogg....

2013 - Lurte fruen til å tro at hunden hadde stukket av. ( dårlig spør i know).

2014 - Lurte fruen , men husker ikke helt hva det var. sikkert ikke noe bra siden jeg ikke husker det..

2015 - glemte ut hele 1 april....... begynner å bli gammel . DAMNIT

2016 - Lurte fruen til å tro at hun hadde fått inkasso fra en bok klubb hun hadde sagt opp for lenge siden. Var litt morsomt da hun ble stresset og sur :P ( hennes kollegaer ble fortalt om spøken og de lo ihvertfall) :)

 

så det er det folkens. Listen over april spøker jeg har tatt de senere år. Ikke alle er like bra og noen er ganske enkelt for drøye men morsomt var det. Mitt tips er å lure folk med uskyldige ting. Ikke fult så morsomt når man oppdager at spøken faktisk ikke er så morsom som man trodde og at folk blir virkelig redde eller opprørte. :P

Så det var dagens første innlegg.

 

Kom gjerne med deres egne historier i kommentarfeltet :) Trenger masse lesestoff her jeg ligger sengeliggende .

Neste innlegg kommer senere ikveld.

Hvor er følelsen i bena?

 • 31.03.2016 - 20:45

Vet dere hva! jeg begynner med bildene idag. De to første er fra rett etter at jeg våknet opp. Det vil si når jeg våknet opp på mitt eget rom igjen. De hadde tydeligvis vekket meg en gang før det også nede på overvåkningen, men det husker jeg jo ingenting av. Altså hva forventer man liksom. Full i drugs og mye annet rart. Var glad jeg klarte å se hva som var opp og hva som var ned jeg. uansett her er de to første bildene..

Første bilde viser veneflonen jeg fikk i armen. Ikke nok med 1 åpning her. Her skal det dyttes inn mest mulig godsaker på en gang.... Klager ikke for all del.

Første bildet tatt av ryggen etter operasjonen. Her måtte jeg har 2 sykepleiere til å støtte meg opp da jeg hadde null følelse i beina mine. Det var ikke noe gøy.  teipbitene dere ser nedover på høyre side er der for å holde epidural pumpe ledningen på plass . Den går inn i ryggen der det store plasteret er.

 

Ja så nå har dere fått sett litt bilder av hvordan det såg ut den første dagen. Jeg var ganske groggy og formen generelt var dårlig denne dagen. Alt jeg gjorde var veldig vondt. Alt fra å løfte en arm til å prøve å drikke noe. Man aner ikke hvor avhengig av ryggen og dens muskler man er før man ikke har den optimal. Og GUUUUD forby at jeg måtte nyse. Det skjedde nemlig et par ganger og da tror jeg at jeg skremte samtlige på hele min avdeling. Jeg bannet og svertet så høy og lenge at man skulle tro at man hadde komt over en drita full nordlending. Beste måten å beskrive hva jeg følte når det skjedde er at 10 glo varme kniver blir stukket inn i ryggen og vridd rundt på 10 forskjellige steder samtidig. Men man må lide for skjønnheten sies det.  Men syns det finnes grenser da. Må innrømme at jeg syns ganske så synd på meg selv da ja. Men så kom jeg jo på at jeg er en mann og menn skal være tøffe og alt det der....... sry alle menn tror jeg faila litt der ja.

Første dagen gikk stort sett med på å sjekke puls og diverse andre ting for å se om alt var slik det skulle. Selvfølgelig med min flaks så var blodtrykket alt for lavt eller alt for høyt. Legene ble faktisk litt bekymret. Jeg derimot bare lå å smilte som en idiot. Hadde nemlig funnet epidural knappen min :) og hei og hå hvor fin den var. trykket som bare det jeg. Blodtrykket stabiliserte seg etter hvert heldigvis.  Legen fortalte også at  de ønsket at jeg skulle prøve å stå oppreist første dagen, dette for å teste bena mine. For å si det mildt , funket utrolig dårlig. Jeg hadde nemlig null følelse i beina..... Noe som i seg selv er ganske skremmende skal jeg si dere. Jeg blir sjeldent redd. Det er ikke noe jeg sier for å virke tøff eller noe. Men da ble jeg driiiiit redd. Jeg begynte å puste vilt og var helt fra meg over at jeg ikke kjente noe som helst i bena. altså NULL OG NIKS.  Eneste jeg tenkte er at FAEN nå er jeg blitt lam fra livet og ned. Noe som faktisk var en risiko. Hva gjør jeg nå.... hva med min hustru og familie ??? tusen og en tanke raste gjennom hodet....

Heldigvis for meg så viste det seg at epidural som jeg hadde leket med så ivrig , førte til at nervene ned til bena var rett og slett bedøvet av for mye epidural. Men dette fant de ikke ut før 4 timer etterpå. Det er 4 timer jeg aldri kommer til å glemme. Etterhvert merket jeg at jeg kunne bevege tærne. Skal si jeg ble glad da. Lo og smilte som en idiot resten av dagen :) Dere aner ikke hvor lettet jeg ble.

resten av denne dagen gikk egentlig med til å prøve å få i meg væske og litt mat. Ellers ganske lite action denne dagen. Søvn og hvile ble min venn i denne tiden.

jeg må berømme sykepleierene og legene ved Martina Hansen. De er helt fantastiske. Takk for super oppfølging og pleie i denne tiden.

 

Neste innlegg handler om resten av tiden på sykehuset :)

  

Da var det under kniven igjen da...

 • 30.03.2016 - 18:10

Da var endelig dagen kommet. Datoen er 10 mars 2016 og klokken nettopp rundet 08:00. Jeg har ikke spist noe siden 24:00. Ikke noe som plager meg noe særlig. Jeg er nemlig født uten sult følelse. Sånn seriøst liksom, jeg kjenner ikke sult på samme måte som normale mennesker. hehe. En slags feil i magen min visstnok. Ikke nok at ryggen er ute på tur men magen også. Neida det med mat og sult er noe jeg har fint klart å leve med. Bare til å sette alarm på klokken så husker man å spise.

nok om det. Før jeg skulle ned på operasjon salen fikk jeg beskjed om å ta på meg verden minst sexy undertøy. Altså er det mulig liksom!! jeg er på ingen måte noen fashion avhengig person men altså det finnes grenser liksom selv for meg. Her har jeg lagt ved bilde av dette flotte plagget.fant ut at når jeg først skulle ha på meg dette vilt sexy plagget så måtte en duck face til og litt posing  :) . Etter at dette var gjort så måtte jeg gå for egen maskin ned til operasjons salen. Der ble jeg møtt av anestesti legen som var litt vell ivrig å få meg til å sove føler jeg. Uansett så ble nåler stukket både her og der. og ledninger herfra til helvete. Rett før jeg ble lagt i narkose sier den ene sykepleier at jeg skal legges i doggy style fordi det tydeligvis var best måte å komme til aktuelle området.......må innrømme at det strammet seg godt i lukke muskelen da det ble nevnt...... Men kan herved avkrefte at noe skjedde. sjekket nemlig da jeg våknet :P .

Mer husker jeg egentlig ikke. Operasjonen varte tydeligvis i 6 1/2 timer. og jeg våknet ikke opp før 20:00 tiden. Snakk om å våkne opp groggy... Legen fortalte meg at det kunne føles som om jeg hadde blitt overkjørt av en truck etter operasjonen. ... Snakk om understatement of the year a folkens. Det var en hel forbanna konvoi av trucker som valset over meg. Følte meg heeeeeelt for jævelig. Men heldigvis hadde jeg fått installert en epidural pumpe i ryggen. Altså den som fant opp dette er genial. jeg elsker epidural. smerten forsvant og jeg lå der høy som en pære. Fikk til og med en knapp jeg kunne trykke på for å få en ekstra dose hvis det var behov. Trykket til krampa tok meg jeg :).hei hvor det går. bildet over er jeg så høy at livet er ganske enkelt bare veldig greit.....

Så det var operasjonsdagen folkens.

Det som ble gjort er dette:

4 skruer og 4 stag satt inn i L5 og L1.

lagt ekstra gang til nervene i rygg søylen

transplantert bein inn i L5 og satt et bur rundt dette for at det skal gro fast.

med andre ord en god del. Fikk høre av legen at dette var den mest omfattende operasjonen de gjør på Martina Hansen. Whoopidoo liksom.

 

Så til neste gang . 

vi sees :)

dagen før den store dagen...

 • 29.03.2016 - 14:40

10 mars 2016 kommer alltid til å stå som en gledes og skrekkens dag for min del. Det er lite kult å vente på en operasjon og enda mindre på en operasjon som i verste tilfelle kan gjøre deg lam fra livet og ned... ja det var faktis noe som kunne skjedd. altså det var noe sånn som 1% promille dille eller noe men fortsatt en sjans... i mine øyne blir det sånn ca 95% sjans for at det gikk at skogen..
Men nok om min lille paranoia. Dagen begynte veldig bra. Ankom sykehuset i privat bil. min kjære svigermor og svigertante ( heter det det?) var med. Satte jeg utrolig pris på. De droppet meg av som sagt og jeg gikk som en små nervøs unge på første skole dag mot resepsjonen.  Men har du sett, de var hyggelige der også gitt. navnet ble sagt og velkommen hilsen gitt. så gikk turen opp på avdelingen jeg skulle tilbringe 5 dager. Ortopedisk avdeling. Her måtte jeg sitte på et venterom sammen med andre uheldige sjeler. Må si jeg følte meg litt rar der jeg satt. kan ha med at alle rundt meg var født i attenhundre og pil og bue. Jeg tror den so var nærmest meg i alder var ca 70 noe... Det venterommet stinket kamfer drops og fisherman friends for å si det mildt.

etter en litt for lang ventetid der kom det en hyggelig sykepleier og spurte etter meg. Da fikk jeg plutselig mange unskyldninger for at jeg måtte sitte å vente så lenge. Som plaster på såret fikk jeg eget rom med tv og eget bad og egen balkong. Rene luksus suiten om jeg så får si det selv.  Etter at jeg fikk gjort meg tilrette i min lille suite kom min gode lege innom for å si hei. 

Doktor Tor Ottar! fordømmade kvaksalver...   NEIDA folkens. Dette er en veldig hyggelig kar med et veldig smilende vesen. Dette er da min lege som skulle utføre mirakler på min rygg. Jeg anbefaler sterkt han til dere som må gjennom dette ved en senere anledning. En person som ikke tar lett på sine oppgaver og er meget bestemt på at du som pasient virkelig forstår hva du har sagt ja til å gjøre. Tror han lekset opp for meg 17 ganger at dette kunne gå begge veier :). Nøye og ryddig og det satte jeg som pasient veldig stor pris på.

Etter at Tor Ottar hadde gitt meg nok en leksjon i konsekvenser  fikk jeg tid til å slappe av litt. Eller det skulle jeg da altså ikke få. For plutselig ramlet den ene etter den andre sykepleieren inn. Den ene skulle tappe 17 liter blod av meg og den andre skulle stikke et stk maskineri langt inn i øret slik at hjernemassen ble nesten dyttet ut på motsatt side, visstnok skulle dette være en temperatur måling. 

Når all denne middelalderske torturen tok slutt fikk jeg fri resten av dagen. Og det trengte jeg virkelig . Når man har den type skade jeg hadde så er hvile din beste venn.  Etter at fruen var ferdig på jobben sin kom hun innom og vi tilbrakte resten av dagen sammen. Det var ganske deilig å betryggende. Vi pratet om alt annet enn det som skulle skje dagen etterpå og jeg trenger vell ikke si at det er ganske greit å gjøre...

etter at fruen dro var det tid for å sove.....

neste innlegg handler den store dagen og dagene deretter...legger ved et par bilder av rommet  og utsikten. enjoy

 

 

vi snakkes folkens

 

Min nye hverdag

 • 29.03.2016 - 12:43

Hva menes med den tittelen... jo ganske enkelt at min normale hverdag er for tiden snudd totalt på hode. Jeg har i lang tid slitt med rygg smerter som med tiden bare har blitt verre og verre. Til det til slutt ble så alvorlig at jeg mistet deler av styrke og følelsen i min høyre fot og høyre side av kroppen. Dette var noe som skremte meg virkelig mye. Fra å være en person som var veldig aktiv i form av trening og utfoldelse til å være en person som så vidt klarte å gå i en trapp.

Det er faktisk sant det de sier at man skal prise seg lykkelig over at man er frisk for man vet aldri når det snur. For meg så blir dette erfart first hand...

Hva skjedde?

Kan jo fortelle litt om for historien bak det hele. Har som jeg nevnte alltid vært aktiv i diverse idretter og aldri vært redd for å gjøre ting. Alt fra å stå på snowboard til å hoppe i fallskjerm. Men man kan kanskje si at alt dette til slutt skulle få en påvirkning på meg. Og så sagt så gjort. Da jeg fikk min nåværende jobb som sikkerhetskontrollør ved oslo lufthavn ble dette klart etter 2 år i jobben. Det at man står og går over laaaange perioder på stein gulv uten særlig pauser å skryte av er ikke noe som er særlig bra for rygger og knær. Og for meg personlig skulle dette vise seg å være katastrofalt. Etter en stund begynte jeg å kjenne en økende smerte i korsryggen som etterhvert utvidet seg til å bli smerter i høyre fot. Smertene begynte som små irritasjoner og utviklet seg til å bli intense smerter som lammet meg i så stor grad at jeg ikke klarte å verken stå eller sitte. Smertene kom og gikk.  Jeg tenkte som alle gjør i en sånn situasjon. Gå til legen!

Hos legen fikk jeg beskjed om å prøve kiropraktor. Bare så det er sagt, kiropraktor var det dummeste jeg har gjort.. Nå har det seg slik at i min familie har vi sirkus artister og av de fikk jeg fortalt at kiropraktorer er IKKE bra for rygg skader. Og jeg velger å stole på folk som er avhengige av sin rygg. Altså vi er jo alle det da men de jeg snakker om er faktisk slike som kaster seg rundt i ringer og er avhengige sånn 100% for å tjene til livets opphold av sine rygger. Og når disse personene jobber for Circue Du Solei så tynger deres råd en del :)

uansett etter noen timer hos kiropraktor og en rygg som bare ble verre og som førte til en sykemelding i 5 mnd gikk turen tilbake til den godeste doktoren igjen. Her ble godeste doktor lettere skremt da jeg kom tilbake med enda større smerter enn før. Han tok endelig ting på alvor og sendte meg til røntgen. MR ved Alleris i oslo. Bilder ble tatt i en små klaustrofobisk tørketrommel lignende sak. Doktor fikk bilder og fikk et enda mer skremt uttrykk i ansiktet og dermed gikk turen til Martina Hansen Hospital i Bærum... Ny doktor ser på bildene og sier rett ut. " næmenn se på det du" .... Det ble konstatert dobbel prolaps med nerve i klem og trang nervegang i ryggsøylen......... altså man går ikke bare for 1 skavank men hele 3. fader altså.

" vi må operere deg min gode mann " var doktor ord. Men først må vi ta CT røntgen av deg. så da gikk turen til Curator røngten i lillestrøm.. Og etter nok en små klaustrofobisk opplevelse og noen fine bilder jeg til dags dato ikke har sett så ble endelig dato for operasjonen satt. 10 mars 2016. Vell fikk egentlig en dato før de også  men den doktoren jeg først fikk , bestemte seg enten for å slutte eller kanskje han fikk sparken ikke vet jeg. uansett så fikk jeg ny dato.

Så da ble det endelig operasjon på meg da. Etter mange års smerter og en hverdag som mildt sagt har vært langt fra parri. Hvordan det hele gikk skal jeg skrive i neste innlegg :)

 

dette var jo tross alt bare en intro..... slapp av a.

Enda en blogg ser dagens lys

 • 29.03.2016 - 11:33

Hei alle sammen.

Da var tiden inne for enda en blogg ser dagens lys..... eller er det det?  Vell uansett så har jeg da valgt å lage en blogg rundt min hverdag som vordende far og daglidags mann.  Jeg bør vell som seg hør og bør presentere meg selv før jeg setter igang hele galskapen.  Så her kommer en kort intro om denne gubben.

Heter Gustav A Holmedal og er opprinnelig fra Colombia. Det er da altså i sør amerika for de av dere som skulket geografi timen på skolen. Jeg ble adoptert til Norge i en alder av 3 år. Lykken skulle ha det slik at jeg fikk vokse opp i en liten norsk bygd på vestlandet som heter Hervik. Denne naturskjønne perlen skal jeg skrive mer om ved en senere anledning.  Vokste opp på vestlandet og gikk mine første steg i min kjære hjembygd før jeg senere måtte pakke snipp vesken og ta turen inn til stor byen for å gå på vidergående. Vell stor by sier kanskje noen av dere. Vell for meg er Haugesund en stor by. Husk at jeg kommer fra en bygd med 200 noe innbyggere....

Etter 3 gode å i Haugesund gikk turen videre til Stavanger , Harstad, Bergen, Haugesund, Oslo og raskt spolt frem Eidsvoll Verk. hvor jeg for tiden bor sammen med min fru og min små rare hund. Hva som har skjedd imellom skal jeg også komme tilbake til ved en senere anledning.  Men her bor altså jeg og trives veldig godt med det. Jobber på oslo lufthavn så har ikke rare reiseruten for å komme meg til jobb....

oo shitt, glemte å si hvor gammel .... kremt ung jeg er. Er altså 32 år. Føler meg for tiden som 92 men ser da altså ut som 32. Det har sine grunner folkens. Skal forklare det også nærmere.... senere....

stjernetegnet mitt er steinbukken. Om det skulle være av interesse. Har aldri forstått hva det har noe å si men tenkte å nevne det for sikkerhet skyld.

Men vet dere hva, jeg skal oppdatere dette mer senere . Måtte bare få ned det viktigste akkurat nå. sry folkens.

 

Glagubben

Mitt navn er da Gustav Alfonso Holmedal. jeg er 32 år gammel og kommer fra en liten bygd på vestlandet som heter Hervik. Der har jeg vokst opp hele mitt liv så og si. Er opprinnelig adoptert fra Colombia. For tiden bor jeg på Eidsvoll Verk sammen med min kone og min 12 år gamle hund, King. Både jeg og fruen jobber her på østlandet så at vi bosatte oss her kom som en naturlighet. Vi trives veldig godt her må vi også legge til da. Denne bloggen her handler mest om mitt og fruens liv før , under og etter at vi fikk vite at vi skulle bli foreldre. Kall det en slags dagbok som blir skrevet underveis med hint av historier som allerede har vært. Bloggen er en plass hvor jeg spesielt lufter tanker og ideer om det å bli far og mye andre ting som opptar mitt rare hode. For alle de av dere som er far kan skrive under på, så er det at det sviver mange tanker i hodet på en nå og etter beskjeden kom. Alt som er skrevet i bloggen er skrevet med et glimt i øyet. Jeg er en person som elsker humor og velger derfor å vinkle de fleste av mine innlegg på denne måten. Jeg ønsker at folk skal kjenne seg igjen i det jeg skriver og ikke føle at vi fremstiller oss som perfekte på noen som helst måte. Vi er rett og slett bare et vanlig par som alle andre som sliter med sitt og gleder seg over hverdagslige ting som alle andre. Og det er nettopp denne delen vi ønsker å invitere dere lesere med på gjennom bloggen. Har også opprettet en side på facebook som heter Glagubben. Her vil dere finne ekstra matriale som ikke vi får plass til i bloggen. Følg oss gjerne folkens. Skulle det ellers være noe, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på Mobil: 932 42 135 e post: gustavalfonsoholmedal@hotmail.com

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
 • Youtube
 • Blogglisten
  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no