glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Barn er vandrende sykdomsbomber!

 • 28.03.2017 - 19:16

God kveld godt folk.   http://www.glagubben.no

Nå er det virkelig lenge siden jeg har skrevet noe som helst på bloggen. Det hele henger rett og slett med at jeg har hatt null og niks motivasjon til å skrive og det har skjedd mye i form av jobb og familie.  

feber400

Ingenting er verre enn å se sitt barn syk? ( bildet lånt av mamma.no)

Hvor mange ganger er det mulig å bli forkjølet ? 

Dette er noe jeg lurer på. For er det en ting jeg har merket etter at jeg og fruen ble foreldre, så er det at aldri før har vi vært så mye syk som nå. Nå er det riktignok bare forkjølelse og ikke noe mer alvorlig enn det. Selv om fruen bestemt mener jeg overdriver sterkt når jeg er syk, så må hun nok innrømme at siste bølge med sår hals og stive ledd og muskler var mer enn vi behøvde.

For den klarte nemlig å stikke kjepper i hjulene for oss når det gjaldt noe vi hadde gledet oss til leeenge. Vi har nemlig i lang tid gledet oss til  å besøke et spisested som familien til en svært god venn driver.  Men selvfølgelig klarte vi jo begge å bli smittet av William og dermed ble turen avlyst. Vi var begge veldig skuffet men lite man får gjort når slikt skjer. Er ikke særlig kult å sitte der og skal nyte god mat og så hoster og harker man som en gammel person med kols.. Heldigvis fikk vi en stående invitasjon til å prøve igjen ved en senere anledning.  Noe vi gleder oss stort til.

Men sånn er det å ha barn sies det. Man får alt mulig av sykdommer som man vanligvis ikke blir særlig påvirket av, som man nå blir sykt dårlig av. Akkurat som bakteriene blir forsterket gjennom barnet før det blir sendt videre til foreldrene. Lite digg er det at dette bare er starten ifølge de som har barn. Når de begynner i barnehagen osv, så kan vi forvente oss mye mye mer.

moro??.

Jaja. Så lenge mini blir frisk og bedre så er det det som spiller noen rolle for oss. Og når det er sagt så er han på bedringens vei heldigvis. For ingenting er verre enn å se sitt barn syk. Man får helt angst. Man syns så oppriktig synd på de. De får jo ikke sagt ifra eller noe. Stakkar liten hadde feber og alt. Da spiller det liten rolle at mamma og pappa hadde det samme for vår del. Vi er voksne vi klarer oss tenker vi. La heller oss få det istedenfor han.

Livet som forelder er ikke bare bare dere. Mye glede men 1000 ganger mer bekymringer også. Det kan jeg love dere. 

 

Ha en fortsatt fin kveld alle sammen.

Hilen en glagubbe som gleder seg til komle middag på gjøvik.

Det er så fantastisk enkelt

 • 18.07.2016 - 12:52

God mandag alle sammen. Ja da var vi igang med en ny uke og alt det måtte medføre. Her i huset gikk hverdagen sin vante gang. Fruen dro på jobb som vanlig. Men selvfølgelig ikke før hun lagde mer lyd enn en Saryricon konsert. Tror ikke hun helt skjønner hvor mye bråk en hårføner og diverse andre apparater forårsaker for en stakkar tidlig på morgenen.

Men heldigvis er hun også som en tornado som bruker ca 5 min på å bråke og gjøre seg klar før hun smetter ut dørene som en ninja.

 

Da jeg 1 time senere klarte å stabbe meg selv på beina så tenkte jeg at kanskje jeg for en gang skyld skulle lufta bikkja en rask tur før jeg laget frokost...

 

Lang historie kort. Den turen ble ikke rask og den ente i en 6km tur langa Eidsvoll mest kjente landemerker på jakt etter ......

 

Yea you guessed it...

 

Nye Pokémons selvfølgelig. Og idag var heldigvis ikke servene nede så det ble en riktig så fin innhøsting av små irriterende skapninger. Og lykken hadde til og med gjort det sånn at på den ene plassen hadde noen lagt ut "lokkemiddel" for å tiltrekke seg disse skapningene. Og jaggu meg så klarte jeg å fange ikke mindre enn 6 stk på en og samme plass.

Og etter en vellykket jakt så fikk både jeg og bikkja nok så da dro vi hjem for litt frokost/brunsj/lunsj .

 

Håper dere andre har også en Flott dag og er ute og nyter sola slik jeg og doogy gjorde idag . Nå venter vi bare på fruen kommer og så får vi se om vi får overtalt henne til å bli med å samle noen til :)

 

Ha en flott Mandag alle sammen .

 

Følg meg også på SNAPCHAT ( alfi1984) ,Facebook, Instagram ( Holmedalgustav) , Twitter (glagubben) . 

 

Mvh

Glagubben

 

#pokemon #sommer16 #moro #glagubben #blogg.no #hverdag 

Tiden flyr når den helst burde stå stille

 • 04.07.2016 - 11:09

God Mandag kjære lesere.  Følg med på Facebook

Nok en uke starter og kanskje like greit tenker mange. Er liksom like greit å bare bli ferdig med den mandagen så man for kommet seg skikkelig igang med ny uke. Til de av dere som har ferie, nyt den. Den er over før man aner det. Nå skal ikke jeg sitter her og klage over at jeg må dra på jobb og slite. Noe jeg faktisk ønsker jeg kunne. For min del blir det å fortsette fysioterapien og bare logge inn timer på timer med trening slik at jeg etterhvert blir istand til å jobbe igjen. Man blir som jeg tidligere har nevnt , litt smårar av å bare gå hjemme og traske hele dagen. 

Bored businessman
Licensed from: iodrakon / yayimages.comTo do list!

Det har faktisk gått så langt nå at jeg har bestemt meg for å sette opp en sånn " to do list" over ting som bør gjøres her hjemme. Som jeg igjen kan utføre per dags dato. Rett og slett en hjelpeliste for å aktivisere meg mest mulig. Har ikke helt funnet ut hva som skal stå på denne listen men ifølge fruen var det tydeligvis 1000 ting. Hun ble litt vell ivrig når jeg nevnte ideen for henne. Nesten som en skulle tro at jeg hadde kjøpt noe fint til henne.... 

Men som sagt så tror jeg det er utrolig viktig at man aktiviserer seg når man er syk eller går hjemme arbeidsledig osv. Man må fylle dagene med noe fornuftig ellers blir man daff og lat i mine øyne. Ligge på sofaen er ikke noe for meg ihvertfall. Og det er nok å ta tak i før ungen kommer for å si det mildt. Mye som skal ryddes , vaskes ,osv osv. 

Så da har dere fått et lite innsyn i hva min mandag kommer til å inneholde idag. Skrive liste.... Hardt arbeid med andre ord. 

Skal en tur til fysio for litt behandling så må ta det litt rolig så han ikke blir for sinna på meg...

Ha en strålende mandag alle sammen.

 

Mvh 

Glagubben

LES OGSÅ:

// Kontraskjæret med guttakrutt 

// Tilbakeblikk på vår tur til Rethymnon DEL 2

FØLG MEG PÅ: 

Snapchat, instagram, twitter og facebook. Søk opp glagubben og legg meg til :)

#fotballEM #venner #blogg.no #ryggoperert #pappablogg #pappa #pappaglede #ikkerosablogger

Den store sofa dagen

 • 30.06.2016 - 11:18

God Torsdag alle sammen. 

Våknet idag med tidenes hodepine og smerter i hele meg idag. Første som slår meg er at gårsdagen ble kanskje litt vell mye litt for tidlig for min del. Det ble en del rundt omkring på diverse møter osv og en del sitting i bil, du kan lese mer om det HER. Noe jeg egentlig ikke skal gjøre så altfor mye av enda.Men er som mange andre mennesker jeg kjenner. Nemlig av den sorten som hater å si nei og faktisk ikke helt vet når man burde stoppe. 

Highlighted spine of man with back pain
 Ryggen er ikke fin idag for å si det mildt Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com


Som sagt så ble gårsdagen vell mye merker jeg. Så dagen i dag skal tilbringes på sofaen det er hundre prosent sikkert. Ingenting og da mener jeg ingenting skal gjøre utenom å hjelpe Sandra med middagen og huslige småting. Det hjelper litt på samvittigheten av det regner ute også så slipper jeg å tenke på ting jeg burde gjøre ute :P . Her blåser det og regner ganske kraftig faktisk akkurat nå. DIGG :) Frem med en god bok og bare chille i sofaen. 

Beklager kort innlegg idag dere. Men kroppen sier nå ifra at jeg må legge meg ned på igjen. Prøver nemlig ikke å bruke smertestillende til å ta vekk smertene. Liker ikke bruken av for mye piller. Så da er hvile tingen. El naturale som de sier :P . Hjelper ikke det så har jeg en 25 år gammel whiskey stående her som kanskje kan hjelpe litt på hehe. 

Hvis dere liker bloggen. Søk meg gjerne opp på snapchat og instagram og twitter også og legg meg til. Bare gå inn på menyen min øverst på bloggen og trykk på meny valget der. Følg gjerne bloggen min her også og ikke vær redd for å dele innleggene mine :)

Ha en fin Torsdag. 

Hilsen Glagubben aka litt.vondt.over.alt.idag.gubben

LES OGSÅ:

//Hvorfor vi menn hater IKEA

//Enkelte mennesker må man bare le av 

 

Trysil faktisk

 • 20.06.2016 - 13:16

GOD MANDAG KJÆRE LESERE. <<<<<Glagubben på Facebook>>>

God Mandag folkens. Idag skrives innlegget fra fantastiske Trysil Ski annlegg. Nå tenker dere sikkert! " hva pokker gjør glagubben der nå på denne tiden av året?. Har gravidhjernen til fruen smittet han så alvorlig?".  Fortvil ikke folkens. For de av dere som er bekymret for det lille jeg har igjen av normal hjerne, kan jeg trøste dere med at denne turen var planlagt :) .


Glagubben koser seg på Trysil.

Det har seg nemlig slik at fruen sin jobb har en firmahytte her oppe. Og siden jeg og Sandra ikke får reist noe særlig utenlands denne sommeren grunnet min operasjon og hennes graviditet. Så tenkte vi ganske enkelt " why not".. Heldigvis for oss var hytta ledig og da pakket vi likegodt bikkje , mat og alt det vi trengte og satte kursen mot Trysil. Denne plassen overrrasker dere! Det er utrolig fint her om sommeren også. Vi kom igår men allerede nå er jeg frelst av de mange fantastiske tur mulighetene i fjellene her. Det er noe vi skal benytte oss av. Legen har nemlig anbefalt meg å gå i naturen for å forebedre ryggen.

OBS - Hvis dere ikke leser noe fra meg på noen dager. Ring etter hjelp :P hehe. Da har vi mest sannsynlig nemlig rota oss bort her oppe. Men la oss krysse fingrene for at det ikke skjer. Tror det skal gå fint jeg. De har til og med 4G her oppe. Og ikke nok med det, så har hytten WIfi.. snakker vi 2016 eller? .

Nei det får være nok for idag. Håper alle får en flott mandag og for av dere som har ferie. NYT DEN. Legger ved noen ekstra bilder fra her oppe i fjellet.

Kan ikke reise bort fra EM kampene. Heldigvis er det TV og internett her oppe. Fruen og doogy er ikke fotball fans..Kanskje lett  se

Ring denne bjella! Denne fant vi på den lokale Kiwi´en her oppe. Genialt. Bonde Norge sier du :P

Vakthund sa du? Lat sådan sier jeg.

Dagens Gullkorn fra fruen:

Vi stoppet for å fylle drivstoff. Dette gjorde hos en av de gamle bensinstasjonene hvor man må gå inn for å betale. Jeg spør fruen om hun kan vaske vinduene mens jeg er inne og betaler.

Kommer ut etter noen minutt og setter meg i bilen og starter og kjører derfra. Legger da merke til at fruen har jo ikke vasket ruta. Jeg spør hvorfor ikke! . Hun svar at jo det hadde hun gjort.... Bare ikke frontruta....... Altså den ruta som man virkelig bør vaske, den hadde hun latt være... Vi lo godt av den der en stund. Gravidhjerne sa du? :)
 

Store sommer high five fra

Glagubben

LES OGSÅ:

//Fjolls til fjells

//Byfest, Tyveri og mye moro
 

Noen glemmer fort at de er på TV og moro Tv blir det.

 • 13.06.2016 - 10:20

God mandag kjære lesere. <<<<<Like Glagubben på facebook>>>>>>

Da var vi igang med ny uke og nye gleder. Nå er jo sommeren godt igang og is og bading hører hverdagen til. Kom til å tenke på det, har faktisk ikke badet enda i år. Snakk om å være PYSE vil nok noen si. Til dere vil jeg bare si.. Ok enig der.... Er litt lik min egen far der " skakke bade før det er 32 grader i vannet" .... Ja for det har jo skjedd fattern.Maks temperatur i Norge jeg kan huske er vell rundt 28... Duste kommentar.

Sånne kommentarer leverer fedre på løpende bånd føler jeg. Er liksom noe med humoren til fedre. En smule tørr og veldig intern vil jeg påstå. Nesten så intern at bare de og kun de forstår den. Men skal nok ikke sitte her og tøffe meg. Villig til å vedde penger på at guttungen kommer til å syns det samme om meg. Jeg selv syns jeg er hysterisk morsom hele tiden så det kommer ikke til å bry meg så mye . Er allerede vant med himling med øynene og små oppgitte bemerkninger fra fruen angående humoren min allerede, en til og fra spiller ingen rolle .


haters gonna hate. Tror nok det er best å le litt av pappas vitser når de finner ut at pappa avgjør lommepengene ja.

Heisan hoppsan, fikk dere med hva som skjedde på TV igår ?

Midt i kampen mellom Tyskland og Ukraina. Greit dere jenter er unnskyldt hvis dere ikke kikket ekstra  nøye med i selve kamp utviklingen, den ser jeg. Men dere har sikkert sett facebook og aviser idag tidlig. Har dere ikke det? , vell da skal jeg fortelle dere det.

Altså midt under kampen, hvor Tyskland vant 2-0 så tar Tysklands trener Joachim Lôw plutselig hånda si ned i honningkrukka si og roter litt rundt før han deretter går og setter seg på benken hvor han normalt sett sitter. Kanskje ikke så utrolig spess det her tenker dere... Men det er her det blir moro ser du! For hva gjør godeste Löw , jo han tar hånda opp til nesten  og lukter godt på hånda etterpå...... Det vår kjære Joachim glemte i et millisekund er at alt dette blir jo selvfølgelig fanget på kamera og sendt ut til milioner på milioner av seere. Så nå går det bilder av og video må jo vite, av at Mr Löw som lukter sin egen pungsvette... Bra jobba der gutten min.

La med video av det hele jeg, ENJOY :P

kf_zYTBGd5I

Tatt med hånda i honningkrukka der kjære Mr Löw
 

En liten dårlig nyhet til dere jenter.

Det er ikke så uvanlig å gjøre det tyskland treneren her gjorde for oss gutta. Er ikke noe vi gjøre hele tiden , men det hender. Ikke vet jeg hvorfor , det bare skjer. Er litt som apekattene i dyrehagen som bare må pelle på andre apekatter og sjekke for lus og diverse. Vi menn sjekker for lukt. Ja for vi liker jo ikke å lukte dårlig vi heller jenter. Ihvertfall ikke vi som lever i 2016 og tar litt ære i hvordan vi ser ut...Så av og til når vi svetter, så kjenner vi etter da og ser om det kanskje er på tide med en dusj, ikke vet jeg. Har liksom ingen god forklaring på dette. Moro tv ble det ihvertfall.  Tror det er det samme som når dere jenter drar og vrenger g strengen ut av rumpa eller drar og sliter i puppesteller for å få det til å ligge rett i BHen. Vi mennesker er rare vesen, er vi ikke :) ?. Men som med alt annet, bruk huet og vær litt diskre.

bearded man looking camera with funny strange expression
Lov å bruke huet folkens :P Licensed from: peus / yayimages.com


 

Så med Joachim Löw i tankene så kan vi vell trygt si at denne mandagen kjære dere, kan umulig bli mer blå enn hans. For vil tro han føler dette er en litt blåmandag ja. Men det er som de sier, all pr er god pr.

Så da kjære lesere avslutter jeg dagens innlegg med å si.

Kos dere på jobb og nyt været ( om dere har det) og husk ! skal dere lukte på deres egen pungsvette eller annet udigg , så gjør det diskre da for svarte. Vi lever tross alt i en tid hvor alle har kamera på telefoner osv osv.

 

Ha en flott mandag

Hilsen Glagubben  ( følg bloggen for mer moro folkens )

LES OGSÅ:

// Da er galskapen endelig igang

// Noen mennesker er bare født idioter

#familie #tv #humor #blogg #pappablogg

Til dere jenter. Denne er til dere. Hilsen oss gutta

 • 30.05.2016 - 10:58

God morgen kjære lesere

Endelig er det mandag igjen og som vi har gledet oss.... Stian fra Morgenshowet på NRJ er i overkant A menneske eller? FJOTT kalles det her i hjemmet. Neida skal ikke hate på de som faktisk klarer å stå opp om morgenen og være glade og blide selv om jeg selv har mest lyst til å sende samtlige av verdens befolkning til øst Tibet så jeg slipper å se de. Nei verden trenger begge typer mennesker den. Tenk hvor kjedelig det hadde vært om alle var som meg eller som Stian, ensformig er vell ordet jeg leter etter. 


Hit vil jeg sende alle A mennesker.. Tibet . Bildet lånt av hotelroomsearch.net

 

Over til dagens overskrift. Hva skjer med alle disse synonymene for den kvinnelige befolkningen? 

Jo nå skal dere høre! Det hele grunner i deres evne til å ta imot noe som heter komplimenter!


Denne følelsen sitter vi menn med stort sett hver gang...

Dette er noe jeg skriver på vegne av hele verdens mannlige befolkning. Hva er det med dere kvinner og evnen til å ta imot komplimenter? For samtlige av dere kvinner ( ååå ja nå skal alle tas under en kam her. alle skal få).. har en evne til å motta komplimenter med en hel haug av mot argumenter for gitte kompliment!!.. Det virker som et kompliment for dere er en skjult tanke/hensikt som må forklares og diskuteres. 

Det er ikke det vettdu! For vi gutta er ikke så smarte som dere jenter tror vi er. Ganske enkle sjeler vi. Er vi sulten så sier vi ganske enkelt. " eeyy sulten gitt" og er vi trist og lei oss sier vi enkelt og greit " øøø faen den var kjip ass" Så som dere ser og sikkert har erfart så er ikke vi menn så vanskelige å ha med å gjøre. Og ihvertfall ikke når det gjelder dagens tema, komplimenter. Der er vi ganske så rett frem. Sier du til en mann at han ser fin/flott ut i noe så garanterer jeg at han ser på det med tidenes glis og sier " FETT eller I KNOW SNUPPA , før han så får det litt små frekke blikket du kjenner så altfor godt, fordi han tror at du kanskje fikk lyst på  ham... Igjen et eksempel på hvor ENKLE vi er..

Dere kvinner derimot evner jo overhode ikke til å håndtere komplimenter. Dere tror som sagt det er en baktanke med alt og så begynner dere ofte og tvile på alt og alle rundt dere samtidig. For at noen, da spesielt vi menn/deres partnere kan syns at den kjolen du tok på bare var helt fantastisk fin, eller de skoene du tok på faktisk var de fineste er jo for dere helt uforståelig, hvor tjukke i huet er ikke vi liksom... Og det hjelper jo fint lite at vi forteller dere ned til hver minste detalj hvorfor vi syns det nettopp den kjolen eller de skoa var de fineste.! Da blir vi bare møtt med en sur kommentar og avgårde går dere for å prøve ENDA et antrekk. FLOTT... ( PS - Dette er grunnen til at vi menn mister håret, helt sant)Jeg tror jeg har funnet grunnen til det hele.

Dere blåser egentlig i hva vi gutta sier og mener, det er nemlig ikke oss dere doller dere opp for. Det er andre kvinner! Har jeg rett? Dere er så opphengt i hva andre kvinner syns hele tiden , at det er blitt en konkurranse mellom dere. Dette kommer da særlig til syne hvis det er to kvinner som har samme antrekket på seg på en fest eller tilstedning.


Ring VG, dette er det verste som har skjedd siden krigen... bildet lånt av pintrest.com

 

ÅÅÅÅ SHITT AVE MARIA OG ALT SOM ER FÆLT.

Dette er da tydeligvis det verste som kunne skjedd her på jord og du går da fra å være ballets dronning til å føle deg som en gnom på under 2 sekunder... Jeg blir helt oppgitt jeg. Noe jeg tror samtlige menn kan si seg enig i også. Hadde nevnte situasjon skjedd med oss menn, da hadde det hele forløpet seg omtrent sånn her

    Mann 1 ankommer festen glad og fornøyd over hvordan han ser ut. Mann 2 ankommer festen i det eksakt samme antrekket, han også glad og fornøyd. Plutselig ser Mann 1 over i andre enden av lokalet og får øye på Mann 2. Han ser at Mann 2 har valgt samme antrekket som ham selv. Mann 1 tenker følgende " eeyyy han der har bra stil, good looking " Mann 2 snur seg og møter blikket til Mann 1 og ser samtidig at han bærer samme bekledning som Mann 1, han tenker " næmenn se på han a, looking good looking good. "  ........ 


Vi menn er enkle sjeler   ... bildet lånt av pintrest.com
 

Sånn skal det gjøres kvinner! Det er ikke vanskeligere enn det! Hva spiller det noen rolle om andre har det samme som deg? INGENTING skal jeg si dere. Dere ser begge flotte ut og kos dere videre sier nå jeg. For det er nettopp lik vi ser dere. Som vakre flotte og ikke minst sexy vesen. Dere er limet som holder ting sammen og varmen som bringer frem det beste i oss menn. Og når vi endelig gir dere ( for ja det finnes menn som er elendige på å gi) komplimenter , så husk en ting kvinner! Vi MENER det vi sier. Vi sier ikke ting fordi vi bare tror dere vil høre det. Hadde vi ikke ment det så hadde vi ikke sagt det. Enkelt og greit. 


bildet lånt av imgflip.com

og med det sagt! Sandra jeg syns du ser helt fantastisk vakker ut.Og ja jeg vet du er gravid og litt rundere i formene enn til vanlig. Det spiller INGEN rolle. Det underbygger bare min kommentar mer. Du er fantastisk vakker min kjære. 

Ha en flott Mandag alle sammen og håper vi leses igjen

 

Mvh 

Glagubben

LES OGSÅ:

// Man kjenner man ikke er 18 lenger 

// Hva med oss som IKKE liker tv serien SKAM 

Bromance på gang??

 • 23.05.2016 - 10:15

God Mandag alle sammen. 

Mandagen er igjen over oss, det vil si kommer fallene ned som dyvått regn her jeg befinner meg. Hvor ble det av våren? Gjør som fruen jeg da!, skylder på svigermor.. Altså hennes svigermor riktignok,min egen mor med andre ord. Sandra er nemlig overbevist om at hun er skylden i regnet. Hver gang sølvreven ( kallenavnet til mamma) kommer så regner det eller er dritt vær. Ergo mamma tar vestlandsværet med seg over fjellet. Tusen takk for den mamma... Glad i deg også...


Singing in the rain (NOT).... eller jo faktisk litt idag

I skrivende stund så faller regnet så kraftig at det kjennes både i gikt og det som er. Men skal ikke klage over noe så trivielt som regn tenker du sikkert! Livets eliksir osv osv.

"Ta deg en bolle a"  den som fant opp det møkka uttrykket der burde nesten fått seg god gammeldags omgang med juling, eller hva? . Snakker om boller forresten.  Igår fikk jeg en utrolig hyggelig melding av en god kompis jeg ikke har pratet med på en stund.

En type melding man setter utrolig stor pris på og som motiverer en til å stå på videre type melding. Må nevnes at denne personen har vært svært opptatt med eksamener i det siste og har derfor lekt ninja for å unngå det sosiale liv. Men istedenfor å bare late som ingenting og at folk sikkert ikke hadde lagt merke til hans fravær, så tok han faktisk kontakt på den kuleste måten en god kompis kan. Han skrev en melding og spurte hvordan det stod til!  Og ikke nok med det, han skrev skrev blant annet at han nå hadde tatt seg tid til å lese seg opp på det han ikke hadde fått lest av blogg innleggene mine under eksamenstiden... Snakker vi god kompis eller?? Kjenner en liten " bromance" kommer krypende. Og bare for å toppe hele greia så tilbyr denne flotte kar å ta med seg Espa Boller til meg og fruen. Han kjørte tilfeldigvis forbi der.... Ok da var det offisielt. 100 % BROMANCE goin on!!.... Når noen bringer deg verdens beste boller på en MANDAG da havner man automatisk i " Bros Hall of Fame".


100% Bromance going on!  

For de av dere fjøsnisser eller by pamper som ikke vet hva Espa boller er , FY SKAMME SEG! Verdens beste boller som sagt ( se bilde lenger nede). Espa bollene finnes i mange varianter og kan fås kjøpt på veien mot Lillehammer/Trondheim. På Espa da selvfølgelig. Tar dere turen oppover den veien, så stopp for guds skyld der og plukk med dere noen boller. Dere kommer ikke til å angre. Legger ved Vei beskrivelse for dere som ikke har GPS https://www.google.com/maps/place/Espa+Servicesenter+AS/@60.5617666,11.2559098,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x1d3cd3b4135b42b2!8m2!3d60.5617666!4d11.2559098 

Er dere av den sorten som ikke liker disse bollene anbefaler jeg å snu og dra tilbake rettning Oslo. På veien dit vil dere nemlig komme til noe som kalles,  Ahus ( Stort sykehus) gå inn dit og få dere selv sjekket for hjerneskade, tror nemlig dere har fått et drypp av noe slag da ja. 
 

ESPA BOLLER ER BARE BEST!!!! Ferdig snakka! 

Så da sitter jeg her hjemme og bare venter på at verdens beste Bro skal komme innom med verdens beste boller! høhø den hørtes litt grov ut ja... Dere vet hva jeg mente da grise gutter/jenter. Dont ruin it! 

 

Med andre ord.                                                                                           LES OGSÅ: 

Denne mandagen ble ikke så fæl allikevell :)                   http://         http://glagubben.blogg.no/1463910004_alle_mann_til_pumpene.html

Håper alle dere der ute også får en bra Mandag               http://glagubben.blogg.no/1463815874_godt_fruen_ikke_er_hj.html             

Store våte klemmer fra Glagubben                                http://glagubben.blogg.no/1463739670_bryllupsreise_til_haw.html

PS - Husk å følg siden min på facebook: http://www.facebook,com/glagubben

Glagubben

Mitt navn er da Gustav Alfonso Holmedal. jeg er 32 år gammel og kommer fra en liten bygd på vestlandet som heter Hervik. Der har jeg vokst opp hele mitt liv så og si. Er opprinnelig adoptert fra Colombia. For tiden bor jeg på Eidsvoll Verk sammen med min kone og min 12 år gamle hund, King. Både jeg og fruen jobber her på østlandet så at vi bosatte oss her kom som en naturlighet. Vi trives veldig godt her må vi også legge til da. Denne bloggen her handler mest om mitt og fruens liv før , under og etter at vi fikk vite at vi skulle bli foreldre. Kall det en slags dagbok som blir skrevet underveis med hint av historier som allerede har vært. Bloggen er en plass hvor jeg spesielt lufter tanker og ideer om det å bli far og mye andre ting som opptar mitt rare hode. For alle de av dere som er far kan skrive under på, så er det at det sviver mange tanker i hodet på en nå og etter beskjeden kom. Alt som er skrevet i bloggen er skrevet med et glimt i øyet. Jeg er en person som elsker humor og velger derfor å vinkle de fleste av mine innlegg på denne måten. Jeg ønsker at folk skal kjenne seg igjen i det jeg skriver og ikke føle at vi fremstiller oss som perfekte på noen som helst måte. Vi er rett og slett bare et vanlig par som alle andre som sliter med sitt og gleder seg over hverdagslige ting som alle andre. Og det er nettopp denne delen vi ønsker å invitere dere lesere med på gjennom bloggen. Har også opprettet en side på facebook som heter Glagubben. Her vil dere finne ekstra matriale som ikke vi får plass til i bloggen. Følg oss gjerne folkens. Skulle det ellers være noe, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på Mobil: 932 42 135 e post: gustavalfonsoholmedal@hotmail.com

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
 • Youtube
 • Blogglisten
  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no