glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

1 år har gått

 • 25.10.2017 - 20:21

Hei alle sammen.

Ja nå har det virkelig vært en stund siden jeg skrev noe som helst på bloggen. Men som jeg har sagt tidligere så ser jeg liten vits å skrive masse bare for å skrive. Er ikke helt meg å prøve å spy ut alt mulig bare for å sjekke leser statistikk osv osv. Jeg skriver som nevnt denne bloggen kun som terapi og minne » dagbok» mini kan se tilbake på når han blir eldre. Om han da ikke skjemmes vilt over at hans egen barske far skriver blogg…. hvem vet.

Men nå fikk jeg faktisk lyst å skrive litt igjen og for en gang skyld så har jeg nok å skrive om siden sist. Mye har skjedd! Får vell starte med det som betyr mest for oss om dagen. Nemlig William! Guttungen har rukket å bli hele 1 år allerede. Smaker litt på det der om dagen faktisk, 1 år…

Hvor ble tiden av ? ikke lett å si gitt. Tror den forsvant litt mellom oppkast og bleieskift og febrilsk prøve å opprettholde noenlunde normal sinnstilstand. For en ting er sikkert og visst. Tiden står ikke stille når man har barn. Den flyr av sted og det eneste man får gjort er å prøve å henge med så godt man klarer. Samtidig som bøtter nedpå med kaffe og hodepinetabletter mens man bruker snøfreseren til naboen for å prøve å få unna mest mulig skittentøy man klarer før neste dose ankommer…. For jeg kan aldri huske i min villeste fantasi at jeg brukte eller akkumulerte så mye skittentøy da jeg var liten…. Skulle tro guttungen gjorde det med vilje til tider.. . Alt blir jo skittent , to sekunder etter det er tatt på.

Av og til ser det ut som han bare faceplanter i nærmeste sølepytt bare for å sjekke om vi klarer å få alt rent denne gang også……

Men nå har da altså denne lille sjarmøren rukket å bli over 1 år da. Feiringen ble gjort med gode venner og familie. Vi som foreldre ble utrolig rørt over alle som kom for å feire denne dagen med oss. Vi kan ikke få takket dere nok. Ingen nevnt ingen glemt som det heter. Og så mange flotte gaver mini fikk… Han freser rundt her og leker og koser seg hver dag etter barnehagen. Tusen takk igjen. William storkoste seg.

Tips!

Til dere som har barn. Når dere skal invitere til bursdager osv, ta å hør med deres barnehage om dere kan leie lokalene dems. Det visste ikke jeg at gikk ann , men tydeligvis gikk det og for en super ting. Der har barna nok plass og MYE leker å kose seg med. Samt at vi voksne får pustet litt ut.

Jeg mener, vi slipper å løpe rundt som idioter mens vi prøver å forhindre at arvingene river huset ned til grunnen….. I barnehagen kan alle slappe av og bare kose seg. Og det gjorde vi. Kostet oss ikke noe å leie engang. Vi måtte bare rydde og nullstille etter oss, liten pris å betale spør du meg. Dessuten så har vi så flotte venner som hjalp oss med det også.

Så takk nok engang til alle som deltok og gjorde William sin bursdagen til alt det vi håpte og ønsket den skulle bli.

Mvh

Glagubben

Enkelte jobber bør man være flere om!

 • 08.02.2017 - 13:39

God Morgen kjære lesere.

Idag kommer dagens innlegg på morgenkvisten. Det skyldes rett og slett at han far i hus ikke får sove og da må finne på noe å gjøre før han går helt bananas. Kan ikke gjøre stort annet heller, for da vekker jeg jo mini og fruen og det er noe jeg ABSOLUTT ikke anbefaler for tiden. De trenger (les fruen) trenger den søvnen hun klarer å snike til seg.

Litt sånn her vi har det om dagen. Spesielt fruen stakkar .Bildet lånt av raegunramblings.com

Siden jeg allerede var våken og delvis produktiv idag bestemte jeg meg for å sjekke ut facebook litt. Dere vet den siden hvor man kan lese alt og da mener jeg alt mellom himmel og jord av fjas og mas, men av og til et gull korn i ny og ne. Og idag klarte jeg faktisk å finne et av disse gull kornene blant alt annet vræl.

Denne linken her har jeg lyst å dele med dere. Ganske enkelt fordi dens innhold er noe jeg faktisk har en mening om. Men før jeg sier hva det er, la oss se på linken.

[embed]https://youtu.be/Yh3fez9CyXg[/embed]

Derfor bør ikke verdens mektigste stilling være forbeholdt 1 mann

Kunnskap er makt.

For det er her jeg ikke helt klarer å forstå, hvordan USA klarte å velge en person som forholder seg så lite til kunnskap og fakta til President. En person som bygger på fremmedfrykt og hat og en retorikk som ligner skremmende på den vi så for 80 og noe år siden snart.

13 miliærder doller årlig bruker de på grensekontrollen sin. Tenk over det litt. Og som FAKTA igjen viser. Om Trump skulle bygge muren sin , så ville det tatt veldig lang tid og kostet enorme summer som USA ikke har for tiden. For han snakker jo om å gjøre USA " great again". Men velger istedenfor å fokusere på å bygge murer og involvere USA i enda en krig. Som han forresten sa han ikke skulle. Den mannen skyr ingen midler kan man trygt si. Og det er som mange har påpekt, en mann som tenker profitt ikke en mann som er skikket til å drive et land.

Derfor mener jeg at en slik stilling som president embetet burde være en jobb som er delt utover flere personer. Litt som høyesterett er her i Norge. 5 Personer som i enighet skal komme frem til best mulig løsning.

Godt å se noen står imot dumskap!!

Da slipper vi kanskje disse flaue episodene hvor en president blir nektet sine vedtak osv av landets domstoler ( se linken ovenfor). Når det er sagt , så var jeg inderlig glad for å se at det var ihvertfall en dommer som stod imot Presidenten der. Det jeg snakker om her er Presidentens vedtak om å forby mennesker fra enkelte land innreise i USA, Syria, Jemen og 3 til var det visstnok. Fakta viste nok en gang at ingen fra disse landene hadde utført terror i USA, faktisk så var det lite som begrunnet Presidentens påstand.. Som sagt, veldig bra at en Dommer sa NEI til forbudet.

Nå er ikke ALT Donald Trump sier dumt folkens, ikke tro det. Men som min far sa. Det finnes mange veier til Rom(a). Kanskje han burde prøve en annen rute og kanskje også en annen fremtoning. Så får han ønskelig fremgang og vekst i USA , uten å tråkke altfor mange på tærne underveis.

Man fanger flere bier med blomster enn med møkk

Han en riktig god arbeidsdag (eventuelt fridag) alle sammen. ¨

Mvh

Gagubben

Ikke greit være full av fremmedfrykt!

 • 07.12.2016 - 21:50

God kveld alle sammen!

Les Hele Innlegget Her

Idag kom jeg over en spesiel artikkel i verdens gang. Dere har sikkert fått med dere det forferdelige dobbelt drapet i Kristiansand. Hvor en ung dame og en 14 år gammel gutt ble drept av en 15 åring.

Bildet lånt av VG nettsiden

Pegida!

Og ikke nok med at dette i seg selv er en stor tragedie i seg selv, så klarer enkelte mennesker å bruke dette i sin egen propaganda spredning. Denne gang Pegida. De mener at dette kunne vært unngått om vi i Norge ikke tok imot alt mulig av nye borgere.

Dette er en gruppe mennesker som har vist seg i media som en lite sympatisk gruppe som ikke skyr mye i sin kritikk av norsk innvandring.

Spørsmålet jeg stiller meg er følgende!

Klarer dere virkelig ikke å sender tragiske her ? Må alt brukes til å fremme fremmedfrykt ? Ja her viste det seg at draps offeret var av utenlandsk opprinnelse. Men at personen ble drept spiller liten rolle. At denne personen var et barn har lite å si. Der som var viktig i disse menneskenes øyne var at damen som også ble et offer var ur norsk. Det var det de bet seg fast i.

Altså HALLO!

Dette er forferdelige nyheter uansett hvor man kommer opprinnelig fra. To mennesker er drept. Det er det som er den store tragedien her. Dette har fint lite med innvandring å gjøre. Husk en ting folkens. Dette var et barn som drepte et barn og en voksen. Dette var et barn som har behov for hjelp. Psykologisk hjelp. Dette er en tragedie som rammer 3 familier.

Slutt å bruk hver minste ting som en unnskyldning til å spre hat og frykt.

En liten påminnelse!

Barn lærer ikke seg selv å hate. Det er det vi voksne som står for. Så kanskje vi voksne bør tenke oss litt mer om når det gjelder hva vi sier.

Barn hører og barn ser. Barn gjør!

Så enkelt er det dessverre.

Dette er en trist dag for mange pårørte.

Pegida!

Dere må virkelig slutte å spre så mye tull.

Mvh

Glagubben.

Politikere ! De eneste legitime løgnere i samfunnet!

 • 06.12.2016 - 15:36

God morgen alle sammen.

PS - hele innlegget finner dere på bloggen sin egen sin på -- Glagubben sin EGEN side

Da har vi sparket tirsdagen godt igang rundt omkring i de tusen hjem. Her i huset har han far til og med klart å falle så langt bort fra senga at han våknet opp på treningssenteret. Lenge siden jeg maktet å dra liket opp av senga og trene før resten av verden våkner til liv. Eller det vil si , resten av familien. Verden er kanskje å dra den litt langt, klokka var 08:30, så skal ikke skryte på meg å være Petter Northug. Men litt stolt av meg selv må jeg innrømme at jeg er. Får se hvor smart det egentlig var når jeg skal på jobb også idag. Time will show som de sier!

Over til dagens tema!

Politikere!

Få tema er vell mer delt enn dette. Selve ordet får enkelte til å se rødt og bli en smule frådene rundt snuten. Andre kan til og med gå så langt å mene at disse skapningene er himmel sendte vesen som er sendt for å gi oss frelse, frelse fra oss selv. Men som regel er det stort sett de selv som mener slikt. Altså politikerne!

For som alle vet, så er det få om INGEN i samfunnet som lover og lyver mer enn disse menneskene. Og verste av alt er at de slipper unna med det. For blant alle løgnene de påroper sannhetens tale, vender vi vanlige borgere kinnet til og bare svelger unna nok en kamel. Spørsmålet mitt blir da!

Når når vi et mettningspunkt?

For de må jo komme en dag hvor vi " folket" tenker at nok er nok. Det er jo tross alt oss disse falske skapningene skal og i mange tilfeller påroper seg å være stemmen til. Når skal vi si nok er nok! Stå opp og si

Nei nå får det være nok. Kan dere ikke bare si ting som det er og ikke vri og vrenge på alt

For de siste årene syns jeg virkelig at det har blitt mye verre. De lover og lyver som aldri før og de blir tatt i sine løgner i media , gang på gang. Men skjer det noe? Må de stå til ansvar for sine handlinger? NOPE. Det bare fortsetter og fortsetter. Og hver gang klarer de på en finurlig måte å legge skylden på en annen stakkar. For det er jo alltid en stakkar som er skyld i at de selv gjør feil, aldri dem selv. Det i seg selv skriker barnehage mentalitet for min del. Hva skjedde med å stå til ansvar og eie det man gjør ? Dette gjelder tydeligvis ikke blant politikere.

Og for å være klar på en ting. Dette er ikke forbundet bare med en type eller et spesielt parti. Men hele fjøla. Fra RV på ytre venstre til FrP på ytre høyre. Jeg er villig til å påstå noe så ekstremt som at de tilsammen trolig ikke hadde klart å styre dette landet i 1 uke uten å fortelle en form for løgn eller feilaktig utsagn.

Nei er det rart mange lar være å stemme?

Noen få saker i det siste:

- AP angående diesel biler!

FrP angående bompenger

Høyre angående skattene

Venstre angående landbruks politikken

osv osv. Dette er bare noen få av sakene. Jeg vil bare avslutte med å komme med følgende forslag. Hva om vi velger politikere på lik linje som amerikanerne velger president. Med en maks periode på 8 år. Etter det så får man byttet de ut og få inn nye folk som faktisk er sugen på å gjøre en jobb og ikke bare dekke over sine egne feil gjennom falske løfter gang på gang.

Hvor vanskelig er det å gå til valg og faktisk holde det man har lovet i valgkampen også etter at man er valgt?

Ha en strålende tirsdag alle sammen.

Mvh

Glagubben

Klarer du ikke å beholde roen kjære pappa, ja flytt heller ut!!

 • 05.12.2016 - 22:15

God kveld alle sammen!

Les Innlegget På Min Egen Side.

Håper alle har klart å karre seg noenlunde gjennom dagen og kan snart slenge beina på bordet. Manger er og blir mandager. Man får nesten bare gjøre det man kan og håpe man ikke svimer av underveis ( hehe). Her i hus har det blitt litt sånn Akershus rundt idag. Styrearbeid og en liten biltur med familien.

Du er ingen mann i mine øyne, du er en patetisk null!!

Hva er det som får meg til å si dette? Jo nå skal dere høre. Det hele henger sammen med en ting som har vært en del i media i det siste. Nemlig en far som filleristet sønnen sin på 10 uker slik at han døde av skadene. For de av dere som ikke har fått med dere hva dette dreier seg om, så legger jeg herved ved linken fra VG --- HER --- .

Slike ting som dette får meg til å fullstendig koke innvendig. Det er nesten så jeg får lyst til å skrive ordrett det jeg tenker, men det hadde funket mer avskrekkende enn bra tror jeg. Avskrekkende i den forstand at dere hadde virkelig trodd jeg hadde klikket helt.

Altså hva feiler det slike menn? Det virkelig sjokkerer meg at noen kan gjøre noe sånt mot et forsvarsløst barn. Et barn man har ventet på i 9 mnd om ikke lengre. Et lite barn som ikke har gjort NOE galt i sitt liv. Et lite mirakel som brått ble revet vekk fra denne verden i en alder av 10 uker... Forbanna verdiløse menneske er du som gjorde dette! Du er ingen mann. Du er en patetisk liten kujon som i mine øyne fortjener all den smerten du måtte få i fremtiden. Når du har valgt å gå til det steget å ta livet av ditt eget barn, ja da er du virkelig en stor idiot.

Dødsårsaken til denne lille guttebabyen var såkalt " shaken baby syndrom" På norsk kalt filleristing. Som dere kan lese av artikkelen så døde barnet av omfattende skader, noe som beviser at det ikke var snakk om litt, men alvorlig mishandlig av barnet. Alt dette med mor tilstede! Mor hevder hun sa ifra! Men at far ignorerte hennes råd.

UNNSKYLD MEG!

Om mannen din fillerister barnet ditt ! Ja da tar du barnet FRA HAN. Ingenting mer å snakke om. Her har jeg null forståelse for mor sin forklaring i saken. Hadde jeg vært henne og min mann hadde filleristet min sønn og nektet å stoppe da jeg gav beskjed.... Da hadde han fått klar beskjed om å flytte ut på sekundet. Om han ikke ønsket det. Ja da hadde jeg tatt med meg barnet og dratt. Ingenting og da mener jeg INGENTING kommer over ditt barn og dets sikkerthet. Det er faktisk vår oppgave som foreldre å gi trygghet og omsorg for våre barn. Det er ikke noe man gir når man føler for det eller når det måtte passe en. Det er noe man gir ubetinger for resten av livet.

Det er DU/ DERE som har valgt å få barn, IKKE barnet som har valgt å bli født!!!

Og skulle det være sånn at du føler oppgaven er for stor for deg. Ja det er faktisk mye bedre at du sier ifra og lar andre ta oppgaven for deg. For å bruke vold og overdreven kraft mot et lite barn , er IKKE noe man gjør uansett hvor sint og sur man blir!

Det som skuffer meg med slike saker som dette , er at det finnes så mange der ute som så gjerne skulle fått barn , men klarer det ikke. Så er det mennesker som dette da. som får barn men klarer ikke å verdsette det engang.

Min far lærte meg en ting i livet jeg aldri kommer til å glemme.

Man rører ALDRI kvinner og barn. Slå heller hull i en vegg om du føler det renner over for deg. Menn slår ikke kvinner og barn!

Og dette lever jeg ved. Jeg må innrømme jeg har blitt steikende forbanna jeg også på kjærester opp gjennom tidene, men ALDRI har jeg lagt en hånd på de. Det er nemlig ikke det ekte menn gjør. Ekte menn tar en på kinnet og går heller å tar seg en løpetur/treningsøkt for deretter å returnere til sin familie og gjør alt han kan for at de skal ha det best mulig.

DET ER HVA EN EKTE MANN GJØR.

Ha en strålende kveld videre folkens.

Mvh

Glagubben og familien.

Til alle dere som tror dere kjenner barnet Mitt bedre enn meg selv.

 • 04.12.2016 - 15:02

God kveld alle sammen!

Håper alle har en flott helg og nyter den slik de måtte finne rett for seg. Idag har jeg lyst til å ta opp en viktig ting med mine lesere. Den er IKKE rettet mot noen av dere så ta det helt med ro. De jeg henviser meg til er de kvinner der ute som av en eller annen grunn skal hakke på andre kvinner og spesielt er dette noe som er utbredt blant mødre. Et mer allmenn kjent navn på dette problemet er » Mammapolitiet» ..

Ta å rull inn puppen og slapp av!

For ja jeg velger faktisk å være så direkte som dette. Nå vet jeg utmerket godt at det ikke er særlig respektfullt eller dannet å bruke en slik setning som » rull inn puppen». Men de jeg henviser meg til nå forstår bare slike setninger. Eller det vil si, de reagerer kun når man går så langt..

Trist egentlig..

For hva er det egentlig med disse personene i mammapolitiet? Tror dere virkelig at dere er på en måte utvalgt av samfunnet til å belære andre kvinner og menn , om hvordan de skal oppdra sine barn og samtidig påpeke alle » feil» dere måtte finne underveis? For er det virkelig slik at dere anser dere selv som så allvitende og kloke at dere er over oss andre? At alt dere måtte foreta dere er så himmelsk rett at dere bare fikk et kall fra oven om at denne viten og kunnskap var dere utvalgt til å prekke på alle andre rundt dere? Og ikke nok med at dere kan alt og er så perfekte som bare det, dere er ogs utvalgt til å få oss andre og spesielt andre mødre til å føle seg som verdiløse , kunnskapsløse idioter som bare forårsaker elendighet ovenfor våre barn…. for dere klarer jo overhode ikke å formidle kunnskapen deres på en fin måte. Bare syrlig og ekkelt er oppskriften deres…

«Vi mener jo bare godt og ikke vår feil at dere ikke vet bedre, noen må gi beskjed»

Denne unnskyldningen har jeg selv vært vitne til at en eldre dame serverte en ung jente med barnet sitt sittende i vognen rett fremfor seg på toget. Den store » synden » denne unge moren hadde gjort , var å la barnet ta en sipp av Colaen sin. Her snakker vi en liten sipp og ingenting mer enn det. Den eldre damen satt i setet ovenfor og bare ventet såg det ut som, bare ventet på at denne pur unge moren skulle gjøre en feil i hennes øyne.

«Å herregud , gir du barnet ditt brus? Du må jo bruke hodet. Ingen god mor gir barnet sitt brus! «

Respekt dine eldre! NEI respekt de rundt deg og ikke bland deg inn.

For der tok min tålmodighet slutt. Jeg satt nemlig rett bak denne unge mora og overhørte det hele. Jeg klarte ikke å holde igjen etter den kommentaren. Jeg kjente at nok var nok. Så dermed kom det!

» Unnskyld meg? Hørte jeg deg riktig? Sitter du her faktisk å dømmer en vilt fremmede person fordi hun gav barnet sitt en sipp av drikken sin? Er du seriøst så arrogant og ikke minst frekk at du mener du har den fulle rett til å få henne til å føle seg som en komplett idiot? .. Har du barn selv? «

(Før hun rakk å svare)

«Hva vet du om denne mora? Tenk om barnet hennes var veldig tørst og det var dessverre det eneste hun hadde akkurat der og da… Skal barnet bare sitte der og bli ignorert gråtende fordi du mener at brus ikke er løsningen? «

Trenger vel ikke si at hun gamla ble ganske så sur og furten. Men helt ærlig så fortjente hun det. Det smilende blikket fra den unge mora var nok for meg. For av og til er det viktig å stille opp mot disse representantene fra mammapolitiet. For en ting er sikkert! Det var veldig vondt å se denne unge jenta bli dømt av en person som med sin alder burde vite bedre og ihvertfall utvise bedre fremtoning og atferd.

Gi meg gjerne tips og råd. Men gjør det på en hyggelig måte!

Slutt å heng ut hverandre og heller hjelp hverandre. Vær støtten istedenfor den drømmende personen, for guess What.. Det er det siste vi med småbarn trenger. Vi har nok å stri med fra før av og av alle her i verden så burde dere av alle vite hvor jævelig vanskelig det er å være nybakt mor og foreldre til et lite barn. Ikke gjør jobben så forbanna mye vanskeligere enn det den er fra før.

Gi gjerne råd, men gjør det skikkelig og ikke dømmende. For vi dømmer oss selv i hver minste ting vi gjør selv. Og en liten påminnelse til dere i mammapolitiet! Vi kjenner faktisk barnet vårt bedre enn dere gjør!!!

Mvh

Glagubben.

Jeg har flyttet bloggen hit :)

 • 19.09.2016 - 21:01

Les alle innlegg fra før og fremtidige på

WWW.glagubben.no

Min egen side med totalt fri for reklame

Flytter bloggen :)

 • 12.09.2016 - 20:06

Hei hei alle sammen.

Nå har det seg slik at jeg endelig har fått på plass min egen side for bloggen med egen adresse :) .

Så fra nå av så vil blogg innleggene bli postet der og ikke på glagubben.blogg.no MEN glagubben.no

Dette er fordi jeg ønsker reklamefri blogg og hvor jeg kan inngå eventuelt avtaler osv med partnere osv uten at blogg.no skal ha noe å si :)

Så følg meg videre på

Glagubben ( adresse : www.glagubben.no)

Det er avgjort

 • 09.09.2016 - 19:57

God fredag og ikke minst helg folkens :)

Endelig helg og det smaker ekstra godt denne gang merker jeg. Ryggen er helt for jævelig for å si det mildt. Så en god helgs hvile er det jeg trenger nå....

Sjekk denne søte jenta her

Det er såååå avgjort !!

At vi skal ha hund igjen snart er det herved ingen tvil om. Avgjørelsen ble bare enda mer bekreftet da jeg traff denne vakte frøkna idag. Jenny het hun og er 3 år. Fantastisk kosete og herlig voffs.

*savner å ha hund*

ADD MEG PÅ:

Snapchat - alfi1984

Instagram - Holmedalgustav

Twitter - Holmedal

Facebook - LIKE siden min. Da blir jeg super glad :)

Ser jo ut som tortur!!

 • 08.09.2016 - 16:23

Hei igjen folkens !

Da var vi på farten igjen da. Ny Oslo tur og mye som må gjøres. Togene gikk nå ihvertfall som normalt , stort pluss bare det. Er som jeg leste en plass. Til og med klokka er rett to ganger om dagen selv om den har stoppet....

Ei og nei..

Det her møtte meg idag på vei til toget. De vakre grønne sommerlige trærne er nå begynt å få de kjente høst fargene. Det er noe jeg ikke liker. Høsten er grei nok den er ikke det. Men kulden og dritt været kan du få billig av meg. Hadde vi hatt høst slik de har i varme strøk så hadde det vært toppers. Gi meg varme lengst mulig. Å være kronikker med smerter så fungerer kald temperatur svært dårlig... Alle ledd og rygg verker og man blir rett og slett mer sliten. Jaja godt man har kakao og annet digg man kan se frem til. Samt at vi har jo heldigvis gode klær og utstyr til å varme oss på. Syns synd på de som ikke har det .

Ææææ seriøst ???

Møtte opp til fysio idag og dette her var det jeg ble møtt av... Et slags middelalder tortur benk/redskap. Skulle det være godt for ? Fikk en ny omgang med massasje og kopping . Slapp heldigvis unna å bruke de slyngene!

Se hva fruen gjør med meg!!!

Neida ! Ikke fruen denne gang :p. Men som sagt en ny omgang med kopping. Fysioen ble litt vell ivrig i dag tror jeg. Som dere ser... Men ser mye verre ut enn det er heldigvis. Bør prøves , hjelper mot spent musklatur og blodomløp.

Behandlingen funker ihvertfall på meg og det er jeg inderlig glad for. Lenge igjen enda men det går fremover :) .

Så til vi skrives/leses igjen.

Ha en strålende dag.

Mvh

Glagubben

LEGG MEG OGSÅ TIL PÅ:

Snapchat - alfi1984

Instagram - Glagubben På Insta :)

Twitter - Twittergubben

Facebook - LIKE siden til bloggen på Facebook :)

LES OGSÅ:

//MORO Å VÆRE MED IGJEN

//EN LITEN INNRØMMELSE

//NSB KAN DU FÅ BILLIG !!

Gøy å være litt med igjen.

 • 07.09.2016 - 21:29

God onsdag alle sammen!

Ja da sier vi snart vell overstått onsdag. Nok en dag på farten på begge i huset her. Fruen på cafe med en god venn og jeg en tur med gutta. Og endelig kunne vi hente hjem vår kjære King igjen :)

Velkommen hjem igjen lille venn.

Gamle trakter

Idag var jeg sammen med noen kompiser til LSK hallen og såg de spilte bedrifts fotball. Selvom jeg ikke selv kan spille så må jeg innrømme det var ganske gøy å være med å bare se på. Savner virkelig det å være del av et fotball miljø. Forhåpentligvis starter den igjen når jeg skal følge lillegutt på kamper osv. Kanskje jeg blir trener til og med, tiden vil vise.

Alt i alt en ganske hyggelig dag.

Til vi skrives igjen. Ha en strålende onsdag kveld.

Mvh

Glagubben

Følg meg også på:

Snapchat - alfi1984

Instagram - Glagubben

Twitter - Glagubben

Facebook- LIKE siden min på facebook

LES OGSÅ:

//GREIT JEG INNRØMMER DET

//HATER NSB

//ALDRI FRED Å FÅ

Greit... Jeg innrømmer det!!!

 • 06.09.2016 - 19:33

God tirsdag alle sammen!

 

Så var enda en dag unnagjort. Og godt er det faktisk. Huet er ikke helt på lag med meg for tiden. Tusen og en tanke som svirrer rundt og jeg merker på kroppen at der begynner å få skuldrene mine til å løfte seg et hakk for mye :) . Kan også ha med at jeg virkelig gleder meg til å møte junior snart.

Håper han smiler mer enn her, surpomp

Må bare koble av...

 

For ja man må faktisk klare å bare koble av og ikke tenke for mye på alt. Og man må rett og slett finne sin særegen ting som får en til å koble totalt av. For meg er faktisk denne tingen utrolig nok noe så spesielt som......

Yea yea i know

Ja jeg innrømmer det. Den tingen som får meg til å

slappe av og koble verden ute... Kardashians.

 

Vet mange av mine kompiser kommer til å gi meg tyn for dette men sånn er det en gang. Jeg er hektet på The Kardashians.

 

Meningsløs underholdning som man lett kan bare se på uten å faktisk følge intenst med på.

 

Så there you have it ....

 

Jeg ser på noe man som mann kanskje ikke "burde " se på :)

FØLG MEG PÅ:

Snapchat - alfi1984

Twitter - Glagubben

Instagram - Glagubben

Facebook - Glagubben " LIKE SIDEN " :)

 

LES OGSÅ:

//HATER LITT PÅ NSB

//ALDRI FRED Å FÅ

//AV OG TIL MÅ MAN STENGE AV MOBILEN

NSB kal du få ekstremt billig av meg!!!!

 • 05.09.2016 - 18:02

God mandag alle sammen!

Eller god og god du. Idag har jeg tilbrakt hele dagen i Oslo og gjort fagforenings arbeid. Problemene oppstod da jeg ville hjem igjen...

For guess what!!!

Jo togene står jo bom stille. For i verdens rikeste land så har vi selvfølgelig nedprioritert det å ha et fungerende kollektiv tilbud til våre borgere. Altså hvor vanskelig er det å få fikset det togsystemet vårt??? Er jo forsinkelser annenhver dag her på Østlandet.

Det som gjør meg så forbanna er at folk faktisk er avhengig av tog og annet og ikke minst styresmaktene oppfordrer jo oss til å bruke det også.... Men det funker jo ikke. Jeg forstår veldig godt at folk velger å bruke bilen.

Tenk om man må være steder grunnet jobb og andre avtaler ? Man kan jo ikke stole på at man kommer seg dit med dagens tog og kollektiv tilbud.... Er så lei av disse problemene.

Kanskje bruke noen milliarder på å fikse dette en gang for alle ?

I verste tilfelle mister faktisk folk jobben og verre pga dette....

Kjenner jeg koker litt idag.

VIL HJEM!!!

Nei , snakk om elendig mandag følelse .

Takk for meg

Mvh

Sinnagubben!!

FØLG MEG OGSÅ PÅ:

Snapchat - alfi1984

Instagram - Glagubben

Twitter - Glagubben

Facebook - LIKE SIDEN PÅ FACEBOOK :)

LES OGSÅ:

// ALDRI FRED Å FÅ

//DA STENGER VI VERDEN UTE

//ER STYKKE BONDEROMANTIKK

Aldri fred å få....

 • 04.09.2016 - 17:58

God søndag alle sammen!!

Ja da var det blitt søndag gitt. Og jeg som trodde denne søndagen skulle det bare være sofa sliting og store mengder av brus og godteri kos..

Neeeeiiida. Ble fint lite av det gitt. Pliktene kaller og jaggu ble det et styremøte idag også gitt. Men skal jo ikke klage når jeg selv har valgt det...

Ja for tiden går til mye rart i disse dager. Alle vil ha en del av meg føler jeg. Men må faktisk innrømme at jeg trives med det og :) . Jeg er ikke en person som trives å ikke gjøre noe. Og det har vært altfor mange måneder med dette nå.

Så man kan vell på en måte si at dette er meg sakte men sikkert er på vei tilbake til normalen :)

Sjekk stilen... Godt jeg ikke har en mote blogg. Terningkast 1 ...

Så til vi skrives igjen.

Ha en strålende søndag :)

Mvh

Glagubben

FØLG MEG OGSÅ PÅ:

Snapchat - alfi1984

Instagram - Glagubben

Twitter - Glagubben

Facebook - LIKE siden Min A Dere :)

LES OGSÅ:

//EN HELG UTEN MOBIL :)

//LITT BONDEROMANTIKK

//TAKK FOR I DAG :)

Mobilen skrudd av og verden stenges ute

 • 02.09.2016 - 20:00

God kveld alle sammen

 

Da var det blitt fredag og helg igjen folkens. Deilig deilig . Denne uka har flydd forbi og det har virkelig vært en tøff og lang en.

Elsker å bo på landet. Dette møtte jeg på veien idag.... Mann kjørende på en plenklipper :)

Nei nå er helgen her og denne helgen stenger jeg verden ute. Den skal tilbringes med fruen og masse TV titting og are familie kos. Så med det sagt.

 

Vi sees på mandag folkens :)

Følg meg også på:

Snapchat - alfi1984

Twitter - GLAGUBBEN

Instagram - GLAGUBBEN

Facebook - LIKE siden min folkens :)

Takk for idag :)

 • 31.08.2016 - 22:56

Rett og slett god natt og takk for idag folkens . Dagen i dag har vært suuuuper lang og dessverre har jeg ikke fått mulighet til å skrive noe innlegg ...

"Is it to late to say I am sorry " ?

Man skal elske sin mor.

 • 29.08.2016 - 21:27

God mandag alle sammen!

Ja hva kan man si? Det er mandag og mandager er jo mandager .... Eller dere skjønner hva jeg mener. Idag var det kaldt i tillegg. Måtte jo for svarte hente frem en vinterjakke... Nå er jeg riktignok ikke født her i landet så kan ikke pårope meg å være ekte viking. Men hørte faktisk andre klage på kulden idag også.... Anyways.

Dagen startet tidlig idag også. Befaring i gamle Borretslaget klokken 07:00.... Sa jeg at voksenlivet suger ???? Hehe for det gjør det når man er oppe så tidlig og går rundt ute i regnet og koser seg :) .

Etter befaringen bar det rett hjem og plukke opp fruen og mamma for så å dra videre til Ahus for Sandra sin siste kontroll før barnet kommer :) . Nå begynner vi å se enden i tunnelen nærme seg med stormskritt.

Vell fremme på Ahus ble vi møtt av en super hyggelig lege som kunne konstatere at alt var bra med både mor og barn. Ekstra moro var det at mamma fikk vært med inn og sett sitt eget barnebarn FØR det blir født. Hun var veldig takknemlig for det.

For både jeg og fruen er begge veldig opptatt av at våre mødre skal være en stor del av våre liv og de skal samtidig vite at vi elsker dem.

For meg personlig er det også viktig at jeg viser gjennom handling at mødre skal man ta vare på og vise at man er glad i. For det er jo nettopp gjennom mine handler William kommer til å se hvordan han bør behandle Sandra i fremtiden. Behandler hans far sin mor med respekt og kjærlighet så er sjansen stor for at han gjør det samme. Og ingenting ville gjort meg mer lykkelig enn å se nettopp William behandle min hustru og livspartner Sandra med den dypeste respekt og kjærlighet hun fortjener.

Det er et av mine mål som far!

Så idag var en av de dagene hvor både jeg og fruen ønsket å vise våre mødre at vi setter pris på de.

Så igjen.! Kjære mammaer. Oddbjørg og Elena. Vi er super duper glad i dere.

Hilsen

Herr og Fru Glagubben.

Mamma gikk litt bananas i et strikke butikk.

Se hvor flott hustru jeg har :) *stolt*

Og ikke minst. Hvor flott mamma jeg har *glad*

Svigermor og datter på tur. To fantastiske damer i mitt liv.

Sjekk den bollen. Både jeg og Sandra og mamma måtte ha en slik en idag. Cafe garcon i Lillestrøm

Så det var dagens happenings folkens :).

Håper alle dere også har hatt en super dag.

Til vi sees igjen.

Ha en strålende kveld.

Mvh

Glagubben

Følg meg også på:

Snapchat - alfi1984

Instagram - Glagubben

Twitter - Glagubben

Facebook - LIKE SIDEN MIN PÅ FACEBOOK :)

LES OGSÅ:

//Å VÆRE VOKSEN SUGER AV OG TIL

// TAKK FOR ALT VERDENS BESTE BESTEVENN

//HVORFOR HAR IKKE ALLE EN SÅNN ?

#mødre #familie #pappa #gravid #glede #lillestrøm #ahus #ultralyd

Takk for alt bestevenn.

 • 27.08.2016 - 17:53

Idag er ikke en særlig hyggelig dag her hjemme hos oss. Klokken 07:15 gikk nemlig vår kjære og høyt elskede familiehund King bort. Det skjedde så altfor brått og vi står tilbake og kan ikke helt ta innover oss det ufattelige som har skjedd. Jeg og resten av familien sørger over tapet av verdens beste hund. Han var elsket av alle i familien og gjorde alltid et varmt inntrykk på alle han møtte på.

King ble født i Haugesund i 2004. Det var med stor glede og forventninger jeg hentet ham en kald januar kveld. 10 oktober ble han født vår kjære King. Jeg visste helt fra dag 1 av at han var perfekt for vår familie. Med sitt lekne og humørspredende vesen.

Det som folk kommer til å huske King mest for. Var hans ekstreme kjærlighet og rolige lune. Ikke noe bjeffing og bråk. Bare et nuss på hånden når du kom på besøk før han tuslet tilbake til mor og far i stuen.

Ord rettferdiggjør ikke deg min kjære bestevenn! Du var så uendelig mye mer enn hva jeg klarer å beskrive med ord.

Du var min bestevenn over alle. Du var min terapi gjennom den svært tunge tiden når pappa gikk bort. Du har stått ved min side da jeg har opplevd hjertesorg og andre sorger. Du har alltid klart å få et smil frem i meg. Du behøvde ikke ord du min kjære King. Det var nok bare å se deg min kjære. Og få et av dine våre nuss på nesen .

Du var også med på å bestemme hvem vi skulle endelig slippe inn i våre hjerter igjen på kjærlighetsfronten. Det at du og Sandra klikket så fantastisk fra første dag gjorde mitt valg så mye enklere. Og for en match dere ble. Ingen har elsket deg mer enn din mamma King. For selv om du var min før jeg og mamma traff hverandre , så ble du vår felles bestevenn til siste slutt. Mamma har også mistet sin bestevenn idag. Du ble jo hennes støtte gjennom graviditeten og andre gleder og sorger for hennes del også. Nok et eksempel på hvor uendelig mye kjærlighet du hadde i ditt hjerte.

Vi sitter nå tilbake og minnes ditt fantastiske vesen King. Og som sagt. Vi savner deg så ufattelig mye. Vi har mistet en veldig stor del av vår familie. Og det svir litt ekstra at du aldri fikk vist ditt fantastiske vesen til vår sønn som kommer om 1 måneds tid. Dere hadde vært en match uten like. En dag samles vi alle igjen og da skal du få møte mamma og pappa igjen og vi skal leke sammen slik vi har gjort frem til siste dagen din her hos oss. Vi gleder oss enormt mye tjokkebass ( kallenavnet).

Du er for alltid i våre hjerter vår besteste bestevenn.

Takk for alle fantastiske år vi fikk sammen min bestevenn. Takk for alle minnene! Og ikke minst!

Takk for at du var der når jeg virkelig behøvde deg som mest. Men mest av alt. Takk for at du valgte Sandra som din mamma og vår hustru :) for uten din velsignelse, ja da hadde nok ikke vi vært gift idag.

Så kjære King.

Dette er mitt og mammas farvel til vi sees igjen en gang.

Vi elsker deg!

VERDENS BESTE BESTEVENN.

Takk for at du valgte verdens beste jente til å bli din nye mamma og min kone.

Fotogen var du kjære King.

IKKE SNAKK TIL MEG !!!!

 • 25.08.2016 - 19:15

God kveld folkens !

Nå skal dere ikke misforstå meg helt her. Dagen idag er bare en av de dagene man er glad snart er over. Det har gått i et bankende i hele dag. Og hodet mitt er rett og slett helt ferdig akkurat nå. Men sånn er enkelte dager sies det.

Snakk om å ha trøtt tryne...

Har nemlig brukt hele dagen i styremøte og andre møter idag. Jeg elsker å drive på med slikt men 10 timer i strekk blir i det meste laget selv for meg. Så nå skal resten av dagen nytes med familie og kjære. For det er faktisk det beste som finns for meg. Å

Komme hjem til min kjære kone, Sandra. Du er den som gir meg energi. Og bare for å vise dere hvor utrolig heldig jeg er. Se hva hun hadde klart til meg :)

Servert middag og greier :) blir ikke bedre enn det

Så med det sier jeg takk for idag og vi skrives/leses imorgen folkens.

Ha en flott kveld.

Mvh

Glagubben

FØLG MEG OGSÅ PÅ:

Snapchat - alfi1984

Instagram - Glagubben

Twitter - Glagubben

Facebook- Glagubben ( LIKE SIDEN PÅ FACEBOOK)

LES OGSÅ:

//Dere kvinner er ikke så verst

//Prøv! Dere blir ikke skuffet

//En god gjerning skal ikke betales i Penger

Bønder i byen:)

 • 24.08.2016 - 20:45

God onsdag alle sammen

Ja står til folkens ? Bra håper jeg ! Her hos oss er det full fest og moro :) sølvreven er jo kommet på besøk . For de av dere som ikke vet hvem det er snakk om så er det min mor :) kallenavnet er jo en selvfølge når man ser hårmanken hennes :)

Hele klanen samlet på tur i Oslo :)

Familie er viktig å ta vare på!

Ja for det er jo sant. Det er viktig å ta seg tid og ta vare på familien sin. Og nettopp det gjorde vi idag. Hele gjengen utenom 2 stk ble med til Oslo og her gikk vi rundt og koste oss. Spiste god mat på Steen og strøm og god dessert fra en food truck på Aker Brygge! Livet er ganske fint når man har en familie som vi har. Og som en klok person sa til meg engang.

" det er for sent å ta vare på noen etter at de er borte"...

Hele mafiaen samlet

Nei eneste som gjenstår å Si idag er.

Tusen takk for en super dag alle sammen. Vi gleder oss til vi gjør dette igjen :)

Legger ved noen bilder fra dagens eventyr :)

Smiiiiil gærninger :)

Utrolig gode crêpes . Anbefales folkens.

Verden beste Crêpes :)

Ser ut som sølvreven koser seg :)

FØLG MEG OGSÅ PÅ:

Snapchat - alfi1984

Instagram- Glagubben

Twitter - Glagubben

Facebook - GLAGUBBEN ! TA Å LIKE SIDEN TIL BLOGGEN

LES OGSÅ:

//VI HAR EN SAU I TAKET ....

//GODE VENNER ER GULL VERDT

//NÅ ER ROMMET DITT KLART LILLEVENN :)

#pappa #mamma #familieliv #opplevelser #oslo #familie #lykke

Vi har en sau i taket ...

 • 23.08.2016 - 20:15

God tirsdag alle sammen :)

Idag har jeg en tilståelse å komme med. Jeg glemte helt å fortelle dere lesere at vi fikk besøk igår. Av hvem andre enn min kjære mamma :) . Sølvreven har tatt turen over for å hilse på før junior tar turen fjellet. Dette er noe jeg har sett frem til en stund. Altfor lenge siden mellom hver gang :(

Alltid hyggelig med mamma på besøk :)

Vi har kjøpt en sau og hengt i taket ...!!!

Ja der er faktisk sant ... Eller det vil si fruen har vært innom Hansen og Dysvik og sett seg ut en lampe til barnerommet. En hun mente var absolutt perfekt. Jeg personlig syns den såg ut som.... Wait for it... EN SAU!! Altså den ser ut som en sau og denne skal liksom fruen henge i taket ... Godt er det at jeg som mann i huset har mitt og si i alt dette. Og som man kan jeg legge ned veto mot rare påfunn fruen måtte finne på i hormon påvirket tilstand.

Så lang historie kort. Idag kjøpte vi saue lampen og jeg måtte henge den opp og nå er den på plass i rommet til junior. Hvis noen lurte... Jeg har absolutt ingen power her i huset når der gjelder dekorasjoner og design...

Men fint ble det da. Kanskje like greit at fruen fikser sånt så kan jeg ta meg av det praktiske :)

Bæææææ sa lampa :)

Så med sau i taket sier jeg takk for idag og vi snakkes/skrives imorgen :)

FØLG MEG OGSÅ :

Snapchat- alfi1984

Twitter - Glagubben

Instagram- Glagubben

Facebook - Glagubben

LES OGSÅ:

//GODE VENNER ER GULL VERDT

//NÅ ER ROMMET DITT KLART JUNIOR

//DETTE MÅ JO BARE BLI BRA FOLKENS

#barn #familie #barnerom #pappa #mamma #baby

Gode venner er gull verdt !

 • 22.08.2016 - 17:36

God morgen alle sammen!

Hei og hopp og ny uke igang. Tiden flyr forbi her hos oss. Men skal ikke si vi klager av den grunn. Er som tidligere nevnt, veldig klar for at junior skal komme nå. Rommet er klart og igår ble også stolen hans klar. Og takket være gode venner så var ikke det alt som skjedde igår :)

Så utrolig mye flott !

Babyshower !

For helt uventet ( ihvertfall for Sandra) så hadde hennes venninner stelt istand en babyshower for henne. For de av dere som ikke vet hva dette er,så er det en slags fest for den som venter et barn. Godt alliert med selveste Glagubben selv klarte vi sammen og overraske fruen. Var moro å se ansiktsuttrykket hennes da hele hurven stod i gangen hjemme hos oss.

Det ble en super trivelig dag/kveld med mye moro og latter blant gode venner.

Og som ikke selskapet var nok , så fikk junior og Sandra mange flotte gaver. Vi er begge veldig beæret og takknemlige for deres ( dere vet hvem dere er) varme og generøsitet. Dere er supre alle som en.

Så vi ønsker virkelig å si til det alle!

Tusen hjertelig takk på vegne av familien Holmedal.

FØLG MEG OGSÅ PÅ:

Snapchat- alfi1984

Instagram - Glagubben

Twitter - Glagubben

Facebook - Glagubben ( LIKE SIDEN, DA BLIR JEG SÅ GLAD ) :)

LES OGSÅ:

//NÅ STÅR ROMMET DITT KLART LILLEVENN

//DETTE MÅ JO BARE BLI BRA

//DERE KVINNER ER SUPRE !

Nå står rommet ditt klar lille venn

 • 20.08.2016 - 23:11

God lørdag alle sammen!

Håper alle har hatt en super dag. Her i huset har det gått i full oppussing og maling av baby rommet.

Nå har vi fått på plass den siste men også største biten av det som utgjør rommet til junior. Deilig å kunne si seg ferdig og nå går resten av tiden med til å bare vente og glede oss til han kommer. Og for min del lese meg opp på det som kan leses av pappa materiale :) . Noen tips til litteratur ?

La ved noen bilder slik at dere kan se hvordan det var og hvordan det ble da vi var ferdig :)

Enjoy :)

Slik såg rommet opprinnelig ut

Han far sitt nye leketøy :) spray male maskin :) Leketøy for voksne gutter :)

Vindu på full åpning. Hu mor må ikke sniffe farlige ting vettu :)

Fargen er mye lysere enn på bildet . Veldig fornøyd :)

Og her er det endelig resultatet :)

Så som dere ser. Så har store deler om ikke hele dagen gått med til maling og dekorering av barnerommet. Og det er med stor glede jeg kan nå si. Rommet til junior er klart.

Nå sier ryggen til mor og far takk for idag og vi inntar begge horisontal stilling resten av dagen:)

Hva syns dere folkens :) ? Ble det fint ?

FØLG MEG OGSÅ PÅ:

Snapchat - alfi1984

Instagram - Glagubben

Twitter - Glagubben

Facebook - LIKE siden min a dete :) GLAGUBBEN

LES OGSÅ:

//DETTE MÅ JO BARE BLI BRA

//DERE JENTER ER IKKE SÅ ALLER VERST

//EN GOD GJERNING SKAL IKKE BETALES I PENGER

En god gjerning skal ikke betales i penger !

 • 16.08.2016 - 00:05

God tirsdag alle sammen!

Ja tiden flyr når man har det bra sies det. Og for tiden så begynner livet å se ganske så greit ut. Ryggen er så som så men den kommer seg sakte

men sikkert den også. Kroniske smerter er liksom ikke noe man får gjort så særlig mye med egentlig. Men en ting man får gjort er å gå til behandling for smertene ! Noe jeg har gjort igår :)

Dette kalles kopping :)

Kopping!

Dette er da kopping folkens. Dere har sikkert sett at enkelte av de olympiske utøverne har slike rare ,røde sirkel lignende blåmerker på ryggene. Anyways! Det er dette de da har blitt utsatt for. Dette er en eld gammel måte å hjelpe til med å få blodsirkulasjonen til å bli bedre. Du kan lese mer om dette ---HER ---

Mange er veldig skeptiske til dette grunnet at man får disse rare blåmerkene. Alt jeg kan si er,at det virkelig funker for meg. Jeg merker forskjell og det hjelper meg å bli bedre. Og det gjør absolutt ikke vondt i det hele tatt. Eneste man merker er en liten sugeeffekt ( omtrent som da man fikk det berømte sugemerket i tenårene) :)

Hjelper mot stive og stramme muskler. Prøv da folkens :) . Jeg går til helseklinikken her på Råholt for behandling. Kan anbefales .

Ser mye verre ut enn det er !!

En god gjerning!

Gårsdagen ble en hektisk dag for min del. Var en del ting å gjøre som styremedlem i Borretslaget vi bodde i før. Men som jeg skrev igår. Jeg elsker å hjelpe andre så det gjør meg ingenting. Jeg er nemlig oppdratt slik at man hjelper sin neste. Og når man hjelper noen så betyr ikke det at man skal ha betaling i mine øyne. Jeg gjør det fordi jeg har lyst og fordi det gleder. Jeg har det jeg trenger så trenger ikke penger for slikt. Synes dessverre at alt for mange mener at de skal ha ditt og datt for å i det hele tatt kunne hjelpe andre medmennesker. Hva skjedde med dugnads ånden her til lands !? Hva skjedde med å hjelpe hverandre ? Jeg hjelper folk fordi jeg liker å

tro at når den tiden kommer hvor jeg behøver hjelp så stiller kanskje 1 og 2'opp for meg. Så langt har det funket :) .

Mitt tips!

Hjelp andre fordi du ønsker å glede. Ikke fordi du nødvendigvis ønsker noe tilbake!

Så sånn var min mandag dere. Håper alle dere også nøt deres mandag likefullt som meg.

Til vi skrives igjen. Ta vare på hverandre og nyt det som er igjen av sommeren. Det skal nemlig jeg gjøre.

Mvh

Glagubben

FØLG MEG OGSÅ PÅ:

Snapchat - glagubben (alfi1984)

Instagram - Glagubben

Twitter - Glagubben

Facebook- Glagubben LIKE SIDEN TIL BLOGGEN SÅ BLIR JEG GLAD.

LES OGSÅ:

//Besøk i Gamle trakter

//La meg anbefale Oslos BESTE burger !

//Ikke alle som hadde turt det HER

Besøk på gamle trakter

 • 15.08.2016 - 18:49

God Mandag alle sammen!

Ja da var helgen over og en ny uke igang. For noen ble til og med første dag i ny jobb. Du vet hvem du er :) . Håper du fikk en super første dag kompis.

Herr og fru Holmedal ønsker deg lykke til i ny jobb :)

En tur innom gamle trakter!

Ja idag har jeg tilbrakt så og si hele dagen på Kjeller. Plassen hvor jeg og fruen bodde før vi flyttet. Sitter nemlig i styret i vårt gamle Borretslag enda og stortrives med det. En fin måte å holde kontakt med gode gamle naboer og hjelpe til med diverse. Jeg er en person som elsker å jobbe med hendene og her får jeg muligheten til nettopp det.

Hele 7 timer har det i skrivende stund blitt her på kjeller. For timene renner fort når man treffer gamle kjente og historier utveksles.

Alt i alt en strålende dag med sol og flott vær, samt gode samtaler med gamle naboer.

FØLG MEG OGSÅ PÅ:

Snapchat - alfi1984

Instagram - Holmedalgustav

Twitter - @holmedal

Facebook - LIKE siden min a dere :)

LES OGSÅ:

//La meg anbefale Oslos BESTE burger

//Ikke alle som hadde turt det her

Ikke alle som hadde våget å gjøre dette!

 • 13.08.2016 - 08:22

God helg og god lørdags morgen alle sammen. Så hva er planene idag ? Plukke sopp ? Plukke bær ? Eller kanskje bare sove lenge ?? Uansett hva det enn måtte være så håper jeg dere får en strålende dag. Her i huset skal vi gjøre noe som vi aldri har gjort før!!

Pokemon go konkurranse

Pokemon Go

For idag har vi nemlig meldt oss Pokemon Go konkurranse i Oslo. Hehe ja tror det eller ei så skal vi til Oslo og konkurrere i dette spillet. Har ingen anelse om hva det går ut på annet enn at vi skal gå rundt og prøve å fange flest mulig Pokémons og flest mulig forskjellige. Pokémons . Jeg har INGEN intensjoner om å vinne og er egentlig bare med for moro skyld.

Viktig å lære/prøve nye ting!

For jeg mener det faktisk er litt viktig at vi mennesker prøver ut ting vi aldri før har turt eller giddet å prøve før. Handler om å være åpne for nye impulser og opplevelser. Pluss at det handler om å gjøre ting sammen som par også for vår del. Vi liker nemlig å teste ut nye ting og ikke bare gjøre det samme gamle hele tiden. Kino er moro det men av og til er det kult å finne på noe helt random og ukjent. Slik som idag med dette Pokémons opplegget :)

Jeg er en idrettsgutt og fotball har alltid vært min lidenskap, men det betyr ikke at alt annet er feil. For jeg velger å våre åpen for nye ting som sagt. Grunnen til at jeg nevner dette er at jeg er så lei av folk som blankt sier nei til nye ting med begrunnelsen! " passer ikke meg". Uten engang å ha prøvd eller vet hva det dreier seg om .

Vi gleder oss ihvertfall. Og siden Sebastian Bruno er å finne på Aker Brygge så klarte jeg å overtale fruen til å bli med :) ( Sebastian Bruno er en konditor for de av dere som ikke vet det).

Viktig å være villig til å prøve nye ting. Trenger ikke alltid være innafor komfortsonen.

Så da kjære lesere , sier jeg !

Ha en strålende lørdag og helg så skrives /leses vi igjen imorgen. Lover å oppdatere dere på hvordan det gikk idag :)

Mvh

Glagubben

FØLG MEG OGSÅ PÅ: ( se meny øverst på bloggen. Følg også bloggen om du har lyst :))

Snapchat - alfi1984

Instagram - Holmedalgustav

Twitter - @holmedal (glagubben )

Facebook - Glagubben ( Husk å LIKE siden )

Ikke alle som hadde våget å gjøre dette!

 • 13.08.2016 - 08:14

God helg og god lørdags morgen alle sammen. Så hva er planene idag ? Plukke sopp ? Plukke bær ? Eller kanskje bare sove lenge ?? Uansett hva det enn måtte være så håper jeg dere får en strålende dag. Her i huset skal vi gjøre noe som vi aldri har kort før!!

Pokemon go konkurranse

Pokemon Go

For idag har vi nemlig meldt oss Pokemon Go konkurranse i Oslo. Hehe ja tror det eller ei så skal vi til Oslo og konkurrere i dette spillet. Har ingen anelse om hva det går ut på annet enn at vi skal gå rundt og prøve å fange flest mulig Pokémons og flest mulig forskjellige. Pokémons . Jeg har INGEN intensjoner om å vinne og er egentlig bare med for moro skyld.

Viktig å lære/prøve nye ting!

For jeg mener det faktisk er litt viktig at vi mennesker prøver ut ting vi aldri før har turt eller giddet å prøve før. Handler om å være åpne for nye impulser og opplevelser. Pluss at det handler om å gjøre ting sammen som par også for vår del. Vi liker nemlig å teste ut nye ting og ikke bare gjøre det samme gamle hele tiden. Kino er moro det men av og til er det kult å finne på noe helt random og ukjent. Slik som idag med dette Pokémons opplegget :)

Vi gleder oss ihvertfall. Og siden Sebastian Bruno er å finne på Aker Brygge så klarte jeg å overtale fruen til å bli med :) ( Sebastian Bruno er en konditor for de av dere som ikke vet det).

Viktig å være villig til å prøve nye ting. Trenger ikke alltid være innafor komfortsonen.

Så da kjære lesere , sier jeg !

Ha en strålende lørdag og helg så skrives /leses vi igjen imorgen. Lover å oppdatere dere på hvordan det gikk idag :)

Mvh

Glagubben

FØLG MEG OGSÅ PÅ: ( se meny øverst på bloggen. Følg også bloggen om du har lyst :))

Snapchat - alfi1984

Instagram - Holmedalgustav

Twitter - @holmedal (glagubben )

Facebook - Glagubben ( Husk å LIKE siden )

På sykehuset igjen da.

 • 12.08.2016 - 08:55

God fredag alle sammen!

Håper alle har det bra og at dere overlevde uken som gikk. Nå var riktignok ikke denne uken den aller beste ferie uken vil man kunne påstå men men. De sier finværet kommer neste uke... Hjelper jo fint lite for de som hadde ferie denne uka. Egentlig så er det forbanna irriterende når en fjomp (meg i dette tilfellet ) sier sånne ting til en. Hva er vitsen liksom ? Haha du fikk ikke fin vær men slapp av neste mann får!!! Kjente jeg ble irritert på meg selv gitt :)

Fjomp!!!

Sykehus igjen da dere !

Ja da er vi her igjen gitt. Ok så blir det feil å si oss. Fruen er på vei til jobb så er nok bare lille meg som er her. Og tro det den som kan. Det er ikke snakk om ryggen denne gang. Nei for gudene må vite at en ting om gangen er nok... Her tar vi alt på samme tid.

Greit så skal jeg ikke overdrive helt her! Dagens time er på Riksen ( Rikshospitalet ). Her skal jeg da innom for å få fikset noe i munnen. For som de mest observante har fått med seg så har jeg jo leppe gane spalte ( hareskår). Og grunnet dette så følger det en del kontroller og arbeid med. Blant annet bygging av tenner og diverse annet knask. Spesielt moro er set derimot IKKE at jeg nå må inn og få fikset på noe som blir betraktet som sløvt arbeid!!! Ja for dusten som gjorde forrige arbeid var så dyktig at han gjorde så slett arbeid at nestemann bare ristet på hodet og ba meg komme sporenstreks inn til ny time... Så da sitter jeg her da !

Mutters alene

Kjedelig!!

Så da

Sitter jeg her da og kjeder meg. Nå skal ikke jeg høres alt for negativ ut men jeg begynner virkelig å få avsmak på det å tilbringe tid på sykehus og legevakter ..

Noe jeg forresten skal etterpå. For selvfølgelig holder det ikke med 1 lege idag. Nei vi kjører like godt 2 . Fastlegen neste. Må på en liten rygg kontroll....

PS - " kjære julenissen! Jeg har et ønske. Drit i å gi meg sokker og annet ræl til jul. Alt jeg ønsker meg er god helse og ingen legebesøk neste år. Tror du du kan fikse det? "

Ja barna skulle bare visst de ... :)

Så da sier jeg bare god helg og nyt den så godt dere klarer.

Jeg vil også benytte anledningen til å anbefale en blogg jeg leser. Nemlig Crohnsglede bloggen . Dette er bloggen til en blogg venninne jeg virkelig har hatt glede av å lese. Dyktig skribent og fengende i sine innlegg rundt det å være kronisk syk og familielivet generelt. Ta en kikk :)

Mvh

Gustav A Holmedal

FØLG MEG OGSÅ PÅ:

Snapchat - alfi1984

Instagram - Holmedalgustav

Twitter - @holmedal

Facebook - Glagubben --Trykk LIKE a dere :)

LES OGSÅ:

Kløfta Baby

Hater Mye Frem Og Tilbake !!

NEI Til Janteloven

Mye frem og tilbake...

 • 10.08.2016 - 15:25

God onsdag alle sammen!

Ja da skriver vi onsdag allerede og helgen nærmer seg med stormskritt. Her i huset fyker ukene forbi og vi klager egentlig ikke. Er nemlig en vi nå er veldig ivrig på å møte. Men vi får bare smøre oss med tålmodighet inntil videre .

To stykker som begynner å bli utålmodig :)

Bli enig så vi får gjort noe !!

Idag går dagen til møtet og atter møter. Ihvertfall det som var planen. Men enkelte mennesker har veldig vanskelig for å holde seg til avtaler og møte tidspunkt. Jeg er av den oppfatningen at når man allerede har avklart et tidspunkt eller dag , ja da holder man seg til den datoen og det tidspunktet.... Men vi er ikke alle like og dermed blir det for meg å prøve å lage en kabal som går opp. For når en forflytter noe då forflyttes jo hele timeplanen og har man flere enn et møte ja da er sirkuset igang da!

*en smule irritert over ubesluttsomme mennesker*..

Ikke sinna bare veldig skuffet

Håper dere andre har en bedre dag. Og håper virkelig dere har sol og varme. For det har nemlig ikke vi. Er faktisk kaldt her idag, type ! Tror nesten jeg henter en tykkere genser ... Hei hvor det går.

Jaja sånn går nu dagan !

Mvh

Glagubben

FØLG MEG OGSÅ PÅ:

Snapchat- alfi1984

Instagram - Holmedalgustav

Twitter - @holmedal

Facebook siden til bloggen. Trykk LIKE :)

LES OGSÅ:

//Du skal ikke tro du er noe "janteloven"

//Min Kjære Hustru

Du skal ikke tro du er noe! Da er du ikke normal!

 • 09.08.2016 - 18:43

God tirsdag alle sammen

Ja da vi snart gjort oss ferdig med ukas andre dag og for en fuktig dag det ble. Ikke den fuktige sorten man kanskje forbinder med sommer og sol i form av en kald øl og to men i den gode gamle norske varianten. Jeg snakker selvølgelig om regn og atter regn. Men men vi fikk jo helel 2 uker med sol hvis man slår sammen alle dagene. Men som den evige optimisten jeg er så krysser jeg fingre og tær for at august skal diske opp med noen flotte dager før vi tar fatt på høsten og mørketiden.

Late summer on a Lake near Jasper
 Dette bildet kunne jo egentlig vært fra Norge når jeg tenker meg om . Licensed from: photoblueice / yayimages.com

Dagens ting jeg har lyst å ta opp!

Janteloven!!

For de av dere som lett blir fornærmet, sier jeg klart ifra med en gang! Dette er faktisk ment for å få enkelte til å tenke seg om litt og faktisk se at måten enkelte tenker og uttrykker seg på er mer skadelig enn de aner. Skadelig på hvilken måte? Jo det skal jeg fortelle dere. Og ja dere har sikkert gjettet riktig. Jeg misliker denne " loven " ekstremt mye!!!

Men først la oss se hva Janteloven er!

Janteloven lyder slik:

 1. Du skal ikke tro at du er noe.
 2. Du skal ikke tro at du er like så meget som oss.
 3. Du skal ikke tro du er klokere enn oss.
 4. Du skal ikke innbille deg du er bedre enn oss.
 5. Du skal ikke tro du vet mere enn oss.
 6. Du skal ikke tro du er mere enn oss.
 7. Du skal ikke tro at du duger til noe.
 8. Du skal ikke le av oss.
 9. Du skal ikke tro at noen bryr seg om deg.
 10. Du skal ikke tro at du kan lære oss noe.

     11. bud: Du tror kanskje ikke at jeg vet noe om deg?

Hvorfor er disse 11 punktene så skadelige? og hvorfor har jeg så store problemer med disse? For enkelte vil jo disse " elleve bud " være gode rettningslinjer i et samfunn. Men dessverre har det blitt brukt helt mot sin hensikt i det Norske samfunn. La oss se igjennom disse punktene.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Guidelines Key Shows Guidance Rules Or Policy
Licensed from: stuartmiles / yayimages.com1: Du skal ikke tro du er noe!  -  Vanligvis så er jo dette en grei regel å ha. En pekefinger mot individer som tror de er bedre enn andre i en negativ form. Men hva med de som faktisk er bedre enn deg? Hva med de som har behov for å tro litt ekstra godt om seg selv for å for eksempel prestere innen idrett eller annet forum? Ta Petter Northug for eksempel. Hvorfor er det så fælt for enkelte mennesker at nettopp Petter sier han er ditt og datt? Er det virkelig så skadelig for deg og dine at han gjør det? Og det som virkelig får meg til å bli flau over enkelte, er at majoriteten av dere ikke har guts nok til å si ting face to face til den det gjelder, men gjemmer seg bak tastatur og trykker i vei på diverse media.!

2: Du skal ikke tro du er like så meget som oss! - Why? hva er det som er så galt med folk som tror de er gode? Skader det virkelig deg? At folk er fornøyde og trives med det. La de få leve livet sitt slik de ønsker. Eller er du så smålig at du må ødelegge for andre?

3: Du skal ikke tro du er klokere enn oss -  Igjen hvorfor ikke? Om noen sier til meg de er smartere enn meg så tenker jeg " javell, så flott for den personen" Det plager meg overhode ingenting at jeg blir ansett som mindre smart av enkelte. Jeg har alt jeg trenger. En flott kone, barn på vei, familie og venner. Om en person sier jeg ikke er smartere enn han så skader det meg ikke på noen som helst måte. Mitt liv blir ikke mindre verdt eller lykkelig av det!. For face it folkens. Det finnes mange og da mener jeg MANGE mennesker som er mye smartere enn deg og meg. Er som far sa til meg. Er en grunn til at vi ikke er rakettforskere.. For hvilken verden hadde vi da hatt, hvis alle ble det? Det er noe som heter. Vært stolt av den du er.

4: Du skal ikke innbille deg du er bedre enn oss. - Igjen. HVORFOR ikke?? Newsflash folkens. For å bli best i noe så må man ha troen på nettopp det. Man må kunne innbille seg selv bli den beste som er. Og igjen. Hva plager det deg i ditt liv? Om kvinnelandslagsspiller Norah Mørk innbiller seg at hun er bedre enn resten av oss i sin idrett. Hva er galt med det? INGENTING. vi appauderer faktisk den tankegangen. Men om den vanlige mann og kvinne i gata gjør det samme. Da skal morl politiet i Norge med Janteloven i hånd virkelig trykke denne personen ned i gjørmen igjen. Hvorfor? La folk være den der er , de  skader ikke deg og dine. Har du kanskje tenkt over at enkelte mennesker har behov for å tenke i disse baner?

5: Du skal ikke tro du vet mer enn oss -  Med fare for å gjenta meg selv! Hvorfor ikke? Har du faktisk tenkt over at du mest sannsynlig ikke er jordas midtpunkt? Og at du har svarene på alt? Det finnes faktisk mennesker som vet så meget mye mer enn meg og deg og de har all rett til å tro og mene nettopp det. At det vet mer!!! Igjen, hvilken skade tar du og dine av det? Oppsøker du kanskje ikke en lege og en advokat og diverse andre i søk etter kompetanse innen noe du selv ikke vet? Nå vil nok noen si at det som menes her er at man ikke skal automatisk tro at man vet mer enn andre! Men når man faktisk vet at man har spesialisert seg innen noe som den andre ikke har, så har man all rett til å tro at man vet mer enn den andre! Slutt å ta seg selv så høytidelig og innse at andre vet ting du ikke vet, akkurat som du vet ting andre ikke vet!

6: Du skal ikke tro du er mere enn oss - Dette er vell omtrent det eneste punktet i denne idiotiske reggla jeg har noe til overs for. Man skal ikke gå rundt å tro at man er mer verdt enn andre. For da snakker man i en bane som ikke er til nytte for noen i dette samfunnet. Og hadde janteloven bestått av dette punktet alene så hadde jeg ikke skrevet dette innlegget!

7: Du skal ikke tro du duger til noe -  Erm seriøst? Så man skal gå rundt og ha en oppfattning av seg selv som er rett og slett negativ? Selvfølgelig skal man tro man duger til ting! For svarte helvete. I dagens samfunn så sliter vi maks med mennesker som ønsker å ta sitt eget liv og som virkelig sliter med diverse sykdommer og opplevelser de har vært igjennom. Og så sier denne idiotiske "loven " at man ikke skal tro man duger til noe? Er det rart det er vanskelig for enkelte å stå frem med sine problemer og faktisk bli møtt med rette holdninger? Istedenfor for å bygge hverandre opp og stå bak hverandre og heie frem den som trenger det. så velger vi heller å overse og late som vi faktisk ikker er en del av problemet med slike holdninger.

8: Du skal ikke le av oss - Nei du skal ikke le av andre. Man kan le med andre. Det lærte ihvertfall mine foreldre meg. Og igjen, hva er dealen med disse punktene og formuleringen OSS hele tiden? Hvem er oss? Er det oss hvite? Oss nordmenn? oss vestlendinger? hvem er oss???? Man kan tydelig se at disse punktene ble skrevet i en tid man er langt forbi.  Og for å si det rett ut. Enkelte mennesker bør seriøst lete opp ordet selvironi. Av og til er det bra og kunne le av seg selv. Man dør ikke av det! Jeg ble kalt brunosten av min beste venn som ung. Noen mener dette lett kunne vært rasistisk og at jeg burde virkelig bli forbannet over slike kommentarer. Da spør jeg deg! WHY?? hvorfor skal jeg bli forbanna over slike ting? Skadet deg meg? NEI det gjorde det ikke. Fordi jeg vet at det ble sagt med humor og ingen slemme tanker bak. Jeg kalte de samme personen gulost som svar. Det handler om å ikke ta seg så forbanna høytidelig.  Se at situasjonen folkens. Ingen grunn til å hoppe ut skrikende i en samtale eller diskusjon fordi du personlig mener at ting er ditt og datt. Vi er ikke moralens voktere noen av oss.  Når det er sagt så skal man selvfølgelig stå opp mot rasisme og slike holdninger. Og for de av dere med litt mellom ørene så fortstod dere allerede det gitt ut fra hva jeg skrev!

9: Du skal ikke tro at noen bryr seg om deg! - Her kan man tolke punktet på to måter. Den ene er at man skal ikke gå rundt å tro at man hele tiden får hjelp av andre til å ordne opp i sine egne problemer. Og at man må kunne stå på egne bein her i livet. Dessverre er det ikke slik denne regelen blir frontet i dagens samfunn.  Man går rundt og bryr seg faktisk mindre og mindre om sidemannen sin. Så lenge det ikke påvirker meg direkte er mer holdningen vi i vesten har. Har vi virkelig blitt så arrogante at vi har glemt hvem vi virkelig er? Vi er et lite folk på et berg bestående av stein og fjell som teller litt i overkant av 5 millioner mennesker. Vi er så ekstremt ubetydelig i verdens sammenheng i så mange områder. Etter vi fikk olje rikdommen har vi blitt en gjeng med arrogante snobber som tror at vi er så ekstremt mye bedre enn mange andre lands innbyggere. Har vi virkelig glemt at vi hadde et skrikende behov for hjelp under krigen? Har vi glemt at en stor andell av oss valgte en reise over ukjente hav for å søke lykken i det forgjettede land USA? Det virker faktisk slik!. For vi er blitt en gjeng med verdensmestere som tror vi vi er jordas sentrum. Virkelig???? For de av dere som har denne tankengangen , har jeg en ting å si! Gud hjelpes meg for en arrogant fjott du er!.

10: Du skal ikke tro du kan lære oss noe! - Hehehehe , vent litt, ( ler faktisk høyt ). SERIØST?? Hvorfor i svarte skal man ikke tro at man skal kunne lære andre noe? Og er vi virkelig så arrogante at vi tror vi vet alt?  Jeg anbefaler alle der ute som føler dere kan lære meg noe som helst. Feel free to teach me! For man lærer så lenge man lever. Man er aldri utlært og i det man faktisk tror det! Da har man virkelig et problem. Folk må virkelig ta seg sammen. Ta en kikk på facebook for eksempel . Hvor mange ganger har du ikke sett at enkelte individer med helt tydelig kompetanse innen samtale emnet har blitt slått sønder og sammen av fjols som tror de har sin rett å spy ut idiotiske kommentarer fordi de tror de har sannheten i sin hule hånd hele tiden. Hvorfor har ikke disse menneskene selvinnsikt nok til å innse at de fremstår som smålige og utrolige idiotiske. I dagens samfunn er det mer allmenn akseptert å være et nett troll og klage på andre enn å bygge hverandre opp og bidra til samfunnet. Ta Sophie Elise foreksempel. Hun bloggeren! Jeg er ikke alltid enig i alt hun skriver men har stor sans for henne som skribent og person. Derfor velger jeg heller å fronte det positive hun bidrar med i samfunnet istendefor å plukke på alt det jeg finner meg selv uenig i . Skader hun meg når vi er uenig? NEI det gjør hun ikke. Om det er noe hun gjør , så er det å få meg oppmerksom på ting jeg kanskje ikke hadde tenkt over eller på før!!. Ta heller å bygg hverandre opp istedenfor å bryte hverandre ned hele tiden...

11: Du tror kanskje jeg ikke vet noe om deg -  Erm ? seriøst igjen. Er det en trussel eller hva fanken menes med det?  Ok man skal ikke late som man er noen man ikke er , den ser jeg. For hvis det er slikt det er ment så er jeg enig. Sannheten vil komme for en dag uansett. Så denne regelen er kanskje ikke så dum allikevell. Når jeg tenker over det, så er dette faktisk den regelen som burde fremmes! Den gir nesten et inntrykk av at man bryr seg om andre. Om jeg ikke misforstår hele punktet da...

Oppsummering:

Jeg er som dere kanskje fortsår veldig stor motstand av Janteloven og hva den gjør med samfunnet vårt. Har dere lurt på hvorfor vi kanskje suger som fotball nasjon? For gudene forby at vi bygger opp under folk med viljen og troen på seg selv. Se på hva vi gjør med Martin Ødegaard og Martin Samuelsen. Disse pur unge gutta blir krittisert og trødd ned i møkka til stadighet. Hallo! de er fortsatt bare barna! La oss bygge opp heller og få frem det beste i dem. Se hva Portugal gjør med Renato Sanches for eksempel. Er en grunn til at gutten har blomstret og nå spiller for Bayern Munchen ! Ja Ødegaard er i Real Madrid , men til og med der får han kritikk fra norsk hold. Og Petter Northug får omtrent hver måned høre hvor U norsk han oppfører seg.  Nei la oss bevege oss inn i 2016 a dere! La oss heller bli et samfunn som bygger opp og støtter talenter og unike personer. For vet dere hva. Vi er blitt en gjeng med egoister som elsker å ha og ha og klage på alt og alle. La oss heller nyte og ta glede i det vi har og det vi har rundt oss.  Spre glede og positivitet ! Og har du ikke noe fint å si. Neivell , hold kjeften igjen da. Du liker heller IKKE når folk trykker deg ned i møkka, så hvorfor gjør du det med andre? ??

Businessman tear paper with word Rules
Licensed from: pinkblue / yayimages.com


 

Takk for at dere tok dere tid til å lese mitt innlegg. Jeg mener at dette er noe vi virkelig må ta tak i alle som en. Vi kan ikke fortsette med denne holdningen og til stadighet falle tilbake på denne eldgamle og udaterte reggla som vi kjenner som Janteloven.  Bli med meg i å si " Nok er nok, NEI til Janteloven" En unnskylding mange fortsatt bruker for å forpurre og spre negativitet!

Mvh

Glagubben

FØLG MEG OGSÅ PÅ:

Snapchat - Alfi1984

Instagram - Holmedalgustav

Twitter - @holmedal

Facebook - http://www.facebook.com/glagubben ( ta å gå inn å like siden min. Hadde jeg satt stor pris på)

les også:

Min kjære hustru!

Tusen takk mine kjære venner!

Våre brødre i sør kan virkelig leve livet :)

 • 06.08.2016 - 16:14

God Lørdag alle sammen.

I skrivende stund har jeg og Sandra inntatt lugaren for en liten hvil etter en super dag ( så langt :) ). Vi har nemlig vært og tilbragt dagen i København , Danmark.

For levert , der har virkelig danskenes hovedstad. Vi har kost oss på tivoli med masse moro og nytt kulinariske gleder ved Mathallen. Ja for ryggen klarte å ta noen få Berg og dalbaner uten for mye trøbbel. Og siden jeg endelig hadde med meg en som kunne bli med på slike ting så fikk jeg endelig tatt slike :) .

My partner In crime

Nå har jo selvfølgelig fruen en god unnskyldning med tanke på at hun som kjent er gravid men også grunnet at omtrent samtlige attraksjoner hadde restriksjoner mot at gravide kunne ta de. Men heldigvis så ble det noen hun kunne ta :) .

Som blant annet disse søte små båtene. Vi storkoste oss med våre venner

Moro med HC Andersen historie karusell

Denne var moro. Lettere skeptisk før avgang men men

Alt i alt så har denne turen vært en kjempe suksess så langt. Og mer kommer utover kvelden :). Men dette får være min lille oppdatering så langt :)

Mvh

Glagubben og venner

Oppdatering kommer snart :)

 • 06.08.2016 - 13:48

Beklager dårlig med oppdateringer på bloggen i helgen folkens. Men vi er på tur til København med venner og jeg lover å oppdatere når vi kommer hjem.

Da ble det en tur til legen idag også da gitt

 • 02.08.2016 - 07:37

God morgen alle sammen

Ja god morgen og god tirsdag. Som igår så starter dagen tidlig her i hus. Blir en tur til kontroll idag også gitt. Men slapp helt av folkens. Dette er også en planlagt kontroll, denne gang hos fastlegen. Syns egentlig det er bra jeg at vi får bra oppfølging her i landet.

Og etter en rask tur hos doktor dyregod så bærer det av sted til mitt forhatte sted IKEA igjen. Ønske meg lykke til gutta. Får se hva fruen klarer å finne av elendighet denne gang.

Hater venterom

Venterom!

Jo forresten før jeg glemmer det. Jeg har en høne å plukke med helse norge. Kan dere vennligst i 2016 installere noe mer behagelige stoler på deres venterom?? Fikk nemlig igår erfare at deres stoler som er i type 3 er så ubehagelige at man nesten blir frisk bare for å måtte sitte i de!! Fikk jo tresmak i rævva jo.

Og ikke nok med det. Ferie avløsning er ikke alltid bra i praksis tydeligvis. Satt å ventet i 1 time i går grunnet de ikke visste at vi var der engang!!!! GREAT. Fikk ordner opp til slutt så vi overlevde nesten. Ryggen var derimot ikke fornøyd ..

Men sånn er livet. Moro ble det uansett. Sandra var nemlig overtrøtt og lei av å sitte å vente så hun bestemte seg for å teste min fremtidige faderlige tålmodighet. Der var klaging og syting og nesten alt mulig for å få tiden til å gå. Vi lo så vi grein begge to. Han ved siden av må sikkert trodd vi hadde rømt fra Trandum ( sinnssykehus ).

Se hvor mange barn

Dette er en oversikt på fødeavdelingen til Ahus som viser antall jente og guttebarn som blir født der . Syns den var så fin å se. Som dere ser så er det en del. Og i september så blir William en av disse små blå nålene :)

Som vi gleder oss .:)

Håper dere alle får en strålende tirsdag

Mvh

Glagubben

Følg meg også på:

Snapchat - alfi1984

Instagram - Holmedalgustav

Twitter - @holmedal

Facebook - Glagubben sin side

Les også:

Siste innspurt

Av Og Til Er Det Alt Man Bhøver

Siste innspurt

 • 01.08.2016 - 07:42

God morgen alle sammen.

Ja tenk i skrivende stund så er det blitt august allerede ... Skal si tiden flyr forbi nå. Nå er det virkelig siste innspurt for oss her i hus. Vi gleder oss stort til vårt lille familiemedlem kommer til verden.

Håper han er like blid og fornøyd når han kommer ut :)

Siste innspurt!

Ja nå gjenstår siste delen av svangerskapet og for å sitere fruen. Han kunne godt bare kommet nå egentlig. Vi begynner å bli utålmodige begge to. Mest henne vil jeg tro. Babyen har nemlig allerede nå startet med å holde stakkars Sandra våken hele natta med sine ablegøyer. Inatt fikk hun ingen søvn stakkar, da den lille bestemte seg for å ta en liten salsa inni magen. Det er noe han forøvrig har gjort den siste tiden.

Tror jeg må ha et alvorsord men gutten når han kommer. Nemlig meg det går ut over når hun er trøtt og sliten Hehe. Verste av alt er at blir helt stille og så snill og grei når jeg legger hånden min på magen og ber han roe seg ned. For håpe det ikke er fortegn på hvordan ting blir for stakkars Sandra.

Kontroll igjen

Ja for i dag skal vi på 3 siste kontroll før babyen kommer. Ahus er der vi skal føde og idag er rutinekontroll tid igjen. Skal bli spennende å se om disse legene sier det samme som han vi var på ultralyd hos i forrige uke .

Så da folkens sier jeg. Ha en strålende mandag og vær god med hverandre og nyt været ( om det er fint hos deg).

Mvh

Glagubben

FØLG MEG OGSÅ PÅ:

Snapchat - alfi1984

Instagram - Holmedalgustav

Twitter - @holmedal

Facebook - Glagubben

Les også:

Av og til er det alt man behøver

Se hvor STOR jeg er

Av og til er det alt man behøver

 • 31.07.2016 - 00:10

God søndag alle sammen.

Idag samler vi svigerfamilien på middag her hos oss. Og snart får vi også besøk av min mor fra Vestlandet. For meg og fruen er familie det viktigste vi har. Og med tanke på at lillegutt snart kommer til verden er det ekstra viktig å vise han betydningen av familien og vise at vi bryr oss om hverandre.

Her har vi hele svigerklanen samlet

Min kjære mor besøkte oss på 17 Mai i år :)

Å bry seg er viktig!

For det å bry seg om familien sin og de man har rundt seg er veldig viktig. For uten familie og venner , hva har man da ? Ikke så mye i mine øyne. Men som alt annet så kreves det innsats for å opprettholde god kontakt selv med familien. Derfor er ser både jeg og Sandra det som ekstremt viktig at vi lærer våre barn at man skal vise de rundt seg at man bryr seg og at man støtter opp. Man skal lære å lytte, støtte og hjelpe andre rundt seg selv uten alltid å bli spurt om det!

For det å bry seg, ja det er utrolig viktig folkens. En veldig klok person sa engang til meg.

" det er for sent å si du bryr deg om en person når den personen ikke er lenger"

Med det mener jeg. Fortell folk ar du bryr deg om dem. Vis det og ikke minst. La de vite at de har en venn i deg. For du aner ikke hvor viktig det kan være for enkelte.

Jeg og Sandra (og King) vil derfor benytte anledningen til å fortelle hele vår familie og vennekrets at vi er uendelig glad i dere alle sammen og at vi er takknemlig for at dere er en del av våre liv.

Og en ting til. Denne er til deg Sandra

Vi elsker deg kjære <3

Ja for nettopp slik føler vi det. Alle 3 guttene dine Sandra. Du er fantastisk, rett og slett. Du er en fantastisk mor ( matmor) til king, ektefelle/bestevenn/kjæreste for meg og vi er utrolig stolte av deg alle 3. Og jeg er hundre prosent sikker du kommer til å bli en super duper mor også for sønnen vår.

Jeg vet du har hatt det litt tøft i det siste og føler til tider at livet ikke er helt konge med økende gravid smerter og det som er. Jeg skulle ønske jeg kunne tatt smerte bort og gjort alt bra. Men dessverre får jeg ikke gjort så mye mer enn å fortelle deg at jeg elsker deg og at jeg er så uendelig stolt av jobben du gjør.

Jeg elsker deg min kjære Sandra. ❤❤❤

Så med det sier jeg ha en riktig god helg og nyt søndagen dere.

Og husk. Ta vare på familien deres og vennene deres. Når de er borte er det for sent!

Mvh

Glagubben

FØLG MEG PÅ:

snapchat - alfi1984

Instagram - Holmedalgustav

Twitter - glagubben

Facebook Glagubben sin Facebook Side

LES OGSÅ:

Se hvor stor jeg er blitt

Turist i egen by. Oslo

Se så stor jeg er blitt :)

 • 30.07.2016 - 00:32

God helg og god Lørdag alle sammen.

 

Ja da var det blitt lørdag og jeg håper alle har fri og nyter helgen så langt. Her i huset blir det en stille helg. Ro og hvile er stikkordene for oss to. Hun trenger det grunnet graviditeten og jeg grunnet smertene i ryggen. Egentlig så passer det oss utmerket, for sa er vi på en måte samkjørte i det hele.

Et lite mirakel har virkelig begynt å ta form .

 

I går var jeg og Sandra på en ekstra ultralyd sammen. Dette var fordi jeg ikke fikk vært med på den første vi hadde planlagt. Den hadde vi nemlig 15 mars og jeg var ny operert. Så nå var det endelig min tur til å se vårt lille mirakel i 3D og det som er. Jeg må innrømme dette er en av de dagene jeg har gledet meg mest til på lenge.

 

Og skuffet ble jeg så absolutt ikke. For se av dere som Ikke  har vært med på 3D  ultralyd, så anbefaler jeg det sterkt. Man får se barnet i 3D og man kan tydelig se ansiktstrekk og alt. Jeg ble helt satt ut og kjente en varme og kjærlighet vokse inni meg jeg aldri før har følt. Å se vårt ufødte barn bevege seg og leke rundt i magen til Sandra var bare helt fantastisk.

 

Og for en sprellemann han er ! Sandra kaller det for taco dansen ( han gjorde det første gang vi spiste taco). Han var helt i hundre og gidde oss en skikkelig forestilling. Det er så utrolig fint å godt å de barnet trives så godt som det gjør. Han som utførte undersøkelsen kunne konstantere at alt var i skjønneste orden og at gutten vår var stor og fin. Faktisk litt over gjennomsnittet stor :p

Og siden dette var privat klinikk så fikk vi med oss bilder og film med hjem. Vi klarte til og med å få fanget et smil fra gutten vår på film.

Ganske utrolig hva man kan se i disse dager

Så som dere forstår så var gårsdagen en litt spesiell dag for vår lille familie.

 

 

Håper dere alle får en flott helg og kos dere masse og ta godt vare på hverandre.

 

Mvh

Glagubben

 

FØLG MEG OGSÅ PÅ:

 

Snapchat - alfi1984

Instagram - Holmedalgustav

Twitter - @holmedal

Facebook - Glagubben sin egen side

 

LES OGSÅ:

 

Turist i egen by

 

Nå kan lillegutt komme. Vi er klare !!

Et steg frem og to tilbake

 • 27.07.2016 - 18:27

God kveld alle sammen!

Ja tenk nå er vi halvveis til helg igjen gitt. Skal si tiden går fort om dagen og nå er det som sagt ikke mer enn 2 måneder til babyen kommer her i hus. Mens vi venter på den lille skal komme så øver vi på å være tålmodige og annet som foreldre bør være flinke til, på vår firbeinte baby, nemlig King. Og tro dere meg han tester vår tålmodighet til det ytterste til tider. Og det hjelper fint lite at hørselen er så og si borte på gamle kreket. Sikkert umåtelig festlig for naboen våre å se oss gå tur. En hund som sniffer og drar maks i båndet med to luringer på slep som skriker og hoier " slapp av " " men for svarte a" osv osv. 

Sånn her foregår våre daglige rutiner.... 

Og som det ikke var nok så måtte siste bit av barnerommets møblement på plass igår. Måtte og måtte fru blom, montert ble det ihvertfall. Og jeg sier igjen. Den dagen jeg dauer og om jeg så skulle treffe på Mr Kamprad ( ikea grunderen ) i himmelen eller hvor vi nå enn måtte ende opp, så skal han sannelig få passet sitt påskrevet av meg !!! Er det noe jeg virkelig hater så er det IKEA. Fint og flott når det er ferdig montert men akkurat der og da når man holder på så har man mest lyst til å skrike og kaste hammeren og skrujern vegg imellom...

Omtrent sånn her ja....

Men det ble bra til slutt dere. Og når det er sagt, så ønsker jeg å si tusen tusen takk til min egen mor som kjøpte dette flotte stellebordet til oss. Tusen takk mamma. Det var siste delen som manglet på barnerommet :) Nå er alt klar til lillegutt skal flytte inn. Må si både jeg og fruen begynner å få en del sommerfugler nå om dagen. Tiden går så altfor fort og plutselig så er han her...... litt skremmende tanke egentlig. 

Så sånn har dagen og gårsdagen vært her i huset. Enkelt oppsummert.  Vi har et elsk/hat forhold til Ikea, King er døv som en kongle og virkelig tester våre foreldre skills og generelt så gleder/gruer vi oss til lillegutt ankommer :)

Ha en strålende dag videre folkens. 

Mvh 

Glagubben

Følg meg også: 

Snapchat - Glagubben (alfi1984)

Instagram - holmedalgustav

Twitter - glagubben (@holmedal)

Facebook - Glagubben

LES OGSÅ:

//Når en spøk "backfire" 

//Dietter funker bare ikke folkens 

Når en spøk "backfire"

 • 26.07.2016 - 16:08

God Tirsdag alle sammen!

Hei alle sammen. Håper alle fortsatt nyter sommeren og varmen rundt omkring. Her i skrivende stund fikk vi plutselig årets kraftigste regnskyll fallende i hode på oss. Og fem minutter etterpå skinner solen like fint igjen. Har sikkert nevnt det tidligere, men er det rart vi er lått små rare her på berget. Sitter faktisk i skrivende stund og hører på tordenværet i det fjerne. A little heads up til dere som bor i Lillestrøm og Oslo området, tror nemlig dette er på vei til dere :) .Ser skummelt ut for Pokemon jakten vår idag gitt.

Var full klaff igår når vi jaktet. Slik såg vår rute ut på Eidsvoll. 

Men når det er sagt, så kjenner jeg at jeg begynner å bli en smule lei Pokemon opplegget allerede. Ikke selve spillet men faktisk det å se mennesker som glemmer å bruke syn og fornuft. Folk vandrer rundt som zombier. Man ser jo ikke videre smart ut der man går med ansiktet presset ned i en mobilskjerm hele tiden. Greit at man spiller, men kanskje på tide på ta små pauser ? Kjenner ihvertfall at det blir litt mindre på oss her i huset fremover. For meg forsvinner litt av gleden med spillet når alt skal være for intenst. Jeg spiller fordi jeg ønsker å drepe død tid, ikke bruke min tid med familie på noe så hjernedødt. Pluss at jeg bruker spillet som trening. Det å gå en del er jo supert for min rygg. Kall det en slags terapi :). 

For er ikke lenge til nå, før vi blir 4 her i huset. Tiden går som kjent så alt for fort og vi prøver per dags dato å bare fullføre siste forberedelser før den lille melder sin ankomst. Vi føler vi har det meste på plass Stellebordet kom i hus her om dagen, og blir montert imorgen om ikke ryggen streiker. Klær er handlet inn og kluter og sokker, hansker og mye mye mer. Til og med seng og krybbe er på plass. 

Og siden vi allerede har montert sengen til William, tenkte vi å teste den ut. Men med hva? Tror ikke jeg skal begynne å krype opp i en barneseng med min vekt og størrelse og fruen skal ihvertfall ikke begi seg ut på noe sånt. Så da falt valget ganske enkelt på den firbeinte i huset. Litt motvillig ble han løftet opp i senga. Ikke at han klaget noe særlig da han først var oppi der... Siden det hele en smule komisk bestemte vi oss for å sende bilde til noen av våre venner med teksten " Endelig er lillegutt kommet seg på plass i sengen sin" ( noe i den dur, meldingen ble skrevet på snapchat). 

Dette var bildet vi sendte til våre venner.

Lite visste vi at enkelte av våre venner tolket den meldingen dithen at det ikke var King men William som var kommet til verden. Noe vi egentlig burde tenkt oss til før vi sendte meldingen. Vi lo veldig godt da vi mottok denne responsen fra en av mine nærmeste kompiser.  Så beklager Einar for at vi fikk deg til å tro at barnet var kommet. Men FYI, jeg snakket med deg ca 4 timer før det på snap og det vil med andre ord si at Sandra måtte ha født og at vi fikk med ungen hjem etter bare 3 timer på sykehus :P hehe . 

Så lærdommen idag ble som følger. Ikke tull med ting angående barn i disse tider. Spesielt ikke til venner og kjente som faktisk sitter og venter på at William skal melde sin ankomst :P . Så beklager nok engang kjære Einar :)

Ha en strålende dag alle sammen. 

Mvh 

Glagubben

LES OGSÅ:

//Dietter funker ikke folkens

//Årets første bad. ÅÅÅ FYTTI KATTA

Dietter funker ikke

 • 25.07.2016 - 13:39

God Mandag alle sammen

Da var vi endelig igang med en ny uke. Eller som vi sier her i huset. Siste fase av svangerskapet. For nå er det ikke lenge igjen før vi blir 4 stk i hus. 3 mennesker og en hårete firbeint baby ( hunden). Nå er vi kommet såpass langt at vi både gleder og gruer oss samtidig. Fruen gleder seg til å få tilbake kroppen sin som hun kaller det. Og jeg gleder og gruer meg til å møte og ta å ha ansvar for et lite menneske. Mest gleder oss gjør vi jo selvsagt.

Dietter funker ikke!

Nå kommer sikkert noen til å sette kaffen i halsen. Men jeg mener det faktisk. Dietter fungerer ikke. Det at man slutter å spise enkelte ting for å rase ned eller opp i vekt på kort tid er ikke en bærekraftig løsning over tid. Skal man ha forandringer så må man trene og spise sunt over lengre tid og faktisk legge om livsstilen sin. For det finnes dessverre ikke noe quick fix når det gjelder en sund kropp.

Ta meg selv for eksempel. Jeg er så heldig at fra naturen sin side så kan jeg spise ganske mye mat før det i det hele tatt vises på meg. Erm kunne ihvertfall det før. Etter at jeg bikket 30 år så bestemte plutselig kroppen min seg for å ta igjen for alle årene med junk. Plutselig utviklet jeg en liten kul på magen og vekten steg gradvis... GREAT akkurat det jeg trengte 😿. Men siden jeg har trent hele livet så vet jeg faktisk av erfaring at hvis man skal gå ned i vekt og faktisk opp i vekt så er det noe som er alfa og omega. Nemlig mind set change. Det vil vi man må bestemme deg for at dette er noe man vil. Og man må være dedikert.

Har sett altfor mange begynne på diverse dietter for så å slutte 2 uker etterpå. Fordi de ikke var mentalt innstilt på forandring. Dietter er bare en liten bit i det store puslespillet.

Nøkkelen er:

1: man må ville. Og man må ha motivasjon og et mål

2: man gjør dette for seg selv ingen andre

3: man må endre kostholdet sitt

4: og man må trene. Ikke bare 1-2 ganger i uka men 3-4 ganger og man må gi jernet på trening . Man er ikke på trening for å sende snaps og prate med folk. ( slik som meg. Men jeg er spesiell :), klarer å gjøre begge tingene samtidig ) :)

Så mitt råd

Ikke bruk penger på dietter. Begynn enkelt. Vil du dette ? Legg om kostholdet ( vær mer bevist på hva du får i deg). Begynn å tren regelmessig.

Og ikke minst. Gjør dette for deg. Ingen andre. Det viktigste rådet er at du skal ha det bra, du skal føle deg viktig. Først når du gjør det. Ja da kan du virkelig gjøre en forskjell.

Så til alle dere der ute.

Ha en strålende mandag og nyt været og hverandre .

Mvh

Glagubben

Følg meg også på:

SNAPCHAT - glagubben (alfi1984)

Facebook - Glagubben På Facebook

Instagram- Holmedalgustav

Twitter- glagubben

Pokemon , soling og Ribbe

 • 24.07.2016 - 18:32

God Søndag alle sammen.

Da nærmer helgen seg slutten og her i huset bestemte vi oss rett og slett for å gå all out denne søndagen.

Sola skinner så lille trille i huset orker så og si ingenting stakkar. Varmen tar jo skikkelig på oss som ikke går rundt med et barn i magen, så tør nesten ikke tenke på hva det gjør med henne.

Så med andre ord minst mulig er på agendaen. Men litt Pokemon klarte vi å få til da :)

Og bare for å fullføre helgen med stil så fikk vi lyst på litt ekstra god mat. Og vips så ble det en ribbe middag. Hadde en igjen etter fjorårets jul så passet fint.

Håper dere alle har en like avslappende søndag som vi har idag.

Mvh

Glagubben :)

Mor i hus vil ha pannekaker til frokost

 • 22.07.2016 - 08:45

God fredag alle sammen.

Håper alle har hatt en god morgen og at torsdagens strabaser foregikk noenlunde smertefritt. Her i huset ble gårsdagen tilbrakt på en koselig restaurant i Lillestrøm. Vi feiret nemlig Colombias nasjonaldag litt på etterskudd. Det er noe nytt jeg har innført her i huset. Ganske enkelt fordi jeg har lyst å lære poden som kommer litt om hvor han stammer delvis fra. Men siden det ikke finnes noen Colombianske restauranter jeg vet om i Lillestrøm/Jessheim området så ble det Casa Mia. En italiensk restaurant. Tenker som så at sør er sør. Sør amerika/sør Europa ...

Vi stor kose oss med biff og annet digg

Og kvelden ble jo som seg hør og bør avsluttet med en runde Pokemon jakt. En litt laber en sådan da fruens mobil døde ut halvveis i jakta, men men

Pannekaker er tingen

Ja pannekaker må til. Og siden fruen ikke er helt i toppform om dagen så må han far / butleren i huset trå til. Pannekakene ble servert av tidenes morgen tryne som febrilsk jobbet med å holde seg våken. Måtte til slutt ty til sør amerikanske stoffer ...

video:video

Så med den lille video snutten sier jeg god morgen og snart god helg folkens.

Mvh

Glagubben

Ta vare på hverandre.

Følg meg også på:

SNAPCHAT - alfi1984

Facebook - Siden min på Facebook

Instagram - Holmedalgustav

Twitter- glagubben

Ha en riktig god Fredag.

Just a normal day

 • 21.07.2016 - 11:15

 

 

God Torsdag alle sammen 

Sola skinner og jeg håper dere alle nyter den mest mulig. Her i huset nytes sola til det ytterste og frokosten ble av den grunn flyttet fra den ene verandaen til den andre for å få mest mulig sol. Må jo benytte oss av den når den først viser seg. Men før frokosten kunne inntas så måtte jo vi få mor i huset klar til jobb og ut døra. Alt gikk som smurt helt til vi skulle følge henne til toget, altså siste etappen.. Det har seg nemlig slik at gå selen til King er av den greske sorten så den fikk jeg jo fanken meg ikke til å passe. Så da jeg endelig fikk knyttet dyret noenlunde inn i selen og prøvde å ta igjen fruen for å si ha en fin dag, var det dette jeg klarte å få med meg... Se bildet nedenfor. 

Jaja tanken var god! Ha en fin dag a snuppa mi... Tror neppe du la merke til han andpustne tullingen som stod på broen og vinket...

Så etter en heller skuffende avskjed så tuslet vi hjem for å spise litt frokost. Protein pannekaker er tydeligvis tingen her i huset nå om dagen. Ikke så dumt egentlig om jeg må si. Så enkelt at til og med far i hus kan lage det uten å tilkalle samtlige nød etater grunnet nedbrent hus. 2 scoops med pulver , 1.5 dl med vann, rør om til krampa tar deg og vips så har du 3 stk pannekaker.

Ja for gudene må vite at det er en narsissistisk kødd som har målt opp de måla. Man blir jo ikke mett av 3 pannekaker som voksen mann. Men siden det står klistret et STORT klistermerke på siden av boksen at dette er sunne pannekaker og at man skal bli så sunn av og spise de så vet jo alle at man ikke tørr å spise mer enn 3.... Så da vandrer jeg rundt her da og prøver å tenke på noe annet enn mat.

De ble faktisk gode. Det dere ser oppå er faktisk sukkerfritt og visstnok sunt. Kokosnøtt og jordbær 

 

Litt om gårsdagens gleder :)

Dette bildet tok jeg igår nær Eidsvoll Verk. En liten badeplass vi bestemte oss for å dra med en veldig varm hund. For er jo ikke bare oss mennesker som blir varme når sola står på som mest. Noe som forresten får meg til å tenke på en ting.

IKKE la hunden din eller andre dyr for den saks skyld sitte i bilen eller avstengte rom uten tilgang på kaldt vann og skygge.

De har PELS og blir mye fortere varm enn oss mennesker. Samt de kan ikke komme seg ut. Jeg kjenner jeg blir så utrolig sint når jeg leser saker hvor enkelte har gått inn på sentere og lignende for å kjøle seg ned selv, mens dyrene deres sitter i bilen og dør av varme... Slike mennesker kan du få ekstremt billig av meg. Sånn heads up. Ser jeg en bil med et dyr som lider i varmen så knuser jeg ruta di. Så er du advart :) .  Uansett, vår lille badetur var en stor suksess og King storkoste seg. Eneste problemet er at han elsker å rulle seg rundt i gress etter en vask... Problemet var at her var det jo ikke noe gress , bare sand. Massevis av sand. Så hva gjør doogy? jo han ruller seg i sand... La med en liten video av hendelsen. Kalles bevis matriale 1.. Gjett hvem som må vaske bilen etterpå`? Stemmer det, blir nok han far i huset det.. Godt vi har bur til han. Ellers skulle han fått sittet på tilhengerfestet til halv pris...

video:video

En som elsker å rulle seg rundt sier du?

Så etter at mennesker og dyr hadde fått seg et etterlengtet bad så bar det rett hjem og slappe av. Noe han firbeinte tok litt vell bokstavelig, da han bestemte seg for å streike 30 meter fra inngangsdøra. Da var det tydeligvis nok for han den dagen. ...

Her men ikke lengre!

 

Så det var gårsdagen og litt av dagens begivenheter her i huset. Nå skal jeg snart til Jessheim og spise komle middag. Eller raspeballer som noen også kaller det. Why? Jo fordi igår var nemlig Colombias nasjonaldag og fruen glemte å gratulere meg, så da inviterte hun meg med på komle middag som unnskyldning. For som alle vet så er komler veldig utbredt i Colombia..... ihvertfall blant de som er adoptert til vestlandet i Norge. :) GLEDER MEG :)

Så til vi leses igjen. 

Ha en strålende Torsdag og nyt været og hverandre. Og husk! Vær god mot hverandre. 

Mvh

Glagubben

Følg meg også på: 

Facebook - Glagubben på Facebook

Snapchat -  alfi1984

Instagram ? glagubben

Twitter ? Glagubben

LES OGSÅ:

// Ble en mil det gitt 

//Litt over alt dagen

// Det er så fantastisk enkelt 

Hva feiler det egentlig amerikanere?

 • 17.07.2016 - 17:52

God Søndag alle sammen

Håper alle nyter søndagen og slapper av mest mulig. Her i hjemmet har vi brukt store deler av tiden til å slappe av og bare prøve så godt det lar seg gjøre og hente litt energi. Vi bestemte oss ganske tidlig at denne helgen skulle vi absolutt ikke gjøre en dritt.

Park Relax
Idag har vi ikke gjort en dritt for å si det mildt.... Licensed from: leaf / yayimages.com


Man trenger nemlig et par sånne søndager iløpet av året. Så dagen idag har med andre ord gått med til soving, lufte bikkja og det nye som er kommet. Pokemon Go. For det måtte jo testes ut. Nå er nok vi en av de som prøver det bare for å ha prøvd det, og ikke en av de som flyr høyt og lavt over alt. Leste at det var noen guttunger som hadde blitt stoppet av politiet for å ha klatret på utsiden av en bygning på jakt etter disse virtuelle dyrene.... Altså , begynn å bruk skallen litt a folkens. Det er ikke verdt å falle ned og skade seg eller det som verre er bare for noen virtuelle skapninger.... 

Du kan lese den VG artikkelen ved å trykke på linken HER eller i selve teksten.

Og det er ikke bare det som overrasker meg i dagens aviser. Generelt sett så virker det som hele verden er på vei utfor stupet til tider. Kupp forsøk i Tyrkia, Terror i Frankriket og det idiotiske president valget i USA. Det er virkelig en ustabil tid vi er inne i nå virker det som. Nå skal vi da riktignok ikke male fanden på veggen helt enda men man blir jo litt urolig til tider. 

Og da hjelper det fint lite at amerikanerne seriøst vurderer en kandidat som står så til de grader mot alt som er typisk med menneskelig som det er mulig å finne. Donald Trump er virkelig en farlig person og det skremmer meg at folk ikke ser det. En person som snakker og formulerer seg på den måten han gjør har i mine øyne en veldig stor likhet med en viss annen person i historien man så absolutt ikke vil se igjen. En som ledet verden inn i den siste verdenskrig. Retorikken og fremtoningen er den samme i store deler av Hitler og Trump sin kampanje. De spiller på frykt, hat og bruk av makt på feil måte. Det skremmer meg. 

No to Hate
Licensed from: rnl / yayimages.com

Men det som skremmer meg mest er at jeg begynner å se de samme formuleringene og holdningene her hjemme også. Jeg har møtt så mange som mener at vi skal kaste ut alle muslimene i Norge og forby de å komme til landet...... Har vi virkelig glemt hva som skjedde under krigen allerede? Står det virkelig så dårlig til med den norske kunnskapen at vi bare tror alt som blir skrevet uten å være kritiske til hvor informasjonen kommer fra og hvem som har fremmet den og med hvilken agenda? Grunnen til at jeg nevner kildekritikk er at jeg har sett venner som har brukt info skriv som er lagt ut på blant annet Facebook av høyre radikale sider og tatt det for en sikker og trygg kilde som er upartisk.... 

Composite image of sceptical model holding a bulb
Vær kritisk til kilder folkens. IKKE alt er skrevet på fakta.... Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

Det er en ting jeg så inderlig ønsker av det norske folk. Og det er følgende. Les nøye gjennom de ordene jeg her legger ved og tenk nøye over de. For sjeldent har disse ordene vært mer aktuelle enn akkurat nå. Hat bekjempes IKKE med HAT men med kjærlighet og forståelse. Jeg er verken naiv eller dum, jeg er klok på skade!! 


Du må ikke sitte trygt i ditt hjem
og si: Det er sørgelig, stakkars dem!
Du må ikke tåle så inderlig vel
den urett som ikke rammer dig selv!

Det er nå på tide å våkne opp og kjempe for rettferdighet og kjærlighet. Det er vi som bestemmer selv hvordan vi ønsker å forme vårt samfunn. Er det med hat og mistenkeliggjøring? Eller er det med forståelse og kjærlighet og evnen til å jobbe sammen mot et fellesskap alle kan dra nytte av? 

VALGET ER DITT...

Dette er noe jeg skriver til Kristne , Muslimer, Katolikker, Hinduer , Jøder og alle andre religioner. For om dere liker det eller ikke, så er vi faktisk sammen på denne jorden og ønsker vi å leve på den så bør vi faktisk snart våkne opp og dra i samme retning. 

Konsekvensene om vi ikke gjør det ...... Ja den tror jeg dere vet selv.... Om dere ikke vil det for dere selv. Gjør det for barna deres. For de fortjener det. De har ikke bedt om å leve i hat eller en verden som er på vei over stupet...

Strength and unity
Vi må stå sammen for at ting skal fungere..... Licensed from: georgemuresan / yayimages.com

Dette var noen tanker jeg har hatt lenge og ønsket å dele med dere alle. Vet det er mange sterke meninger om dette emnet. Men dette er mine tanker rundt det og jeg er ganske sikker på at jeg ikke er alene om dette. 

Ha en flott søndag videre og huske! Å gjøre en forskjell.... Det starter først og fremst med deg selv !

Følg meg gjerne på snapchat ( alfi1984) , twitter (glagubben) , facebook, og instagram ( Holmedalgustav). Søk meg opp og legg meg til :) 

Mvh 

Glagubben

LES OGSÅ: 

//Barn er IKKE seksuelle vesen

// Har oljen gjort oss late og feige? 

Barn er IKKE seksuelle vesen!!!

 • 13.07.2016 - 12:15

Hei igjen lesere!

God Onsdag morgen alle sammen. Halvveis til helg igjen gitt. Håper alle  har en grei dag og ikke sliter for mye på jobb eller hvor de enn måtte befinne seg.  Jeg for min del skal ikke klage over at jeg sliter meg ut idag. Stort sett bare gått rundt her hjemme og gjort små ting. Får kanskje gjøre noe fornuftig snart. Tenkte faktisk på å ta med bikkja og gå meg en tur i skauen idag, men får se hvordan ryggen er etterpå. 

Relax
Sånn her kunne jeg faktisk ha sittet om jeg var hjemme hos mor akkurat nå. Licensed from: kamchatka / yayimages.com


Dagens emne! 

Jeg satt/lå og leste VG for litt siden og kom da over denne artikkelen i VG. Og jeg ble mildt sagt oppgitt over enkelte mennesker måte å tenke på. Hva er galt med dagens samfunn egentlig? For å forklare litt bakgrunns historie her så ble det lagt ut et bilde i engelske aviser hvor man kan se kjendis og kona til David Beckham, Victoria Beckham kysser sin 5 år gamle datter på munnen.  Bildet ser dere nedenfor.


Med teksten: Store reaksjoner over at Victoria Beckham kysset Harper på munnen..... Bildet lånt av The sun..

Det lot seg ikke vente med reaksjoner på dette bildet tydeligvis. Og det er her jeg mener at man virkelig ser hvor mange rare og forstyrra mennesker det finnes rundt omkring. Kommentarfeltet i de store avisene kokte godt etter bildet ble kjent...

Ha en liten ting klart her. Det er en mor som tar imot et raskt lite kyss fra datteren sin her. Et lite øyeblikk med kjærlighet uttrykket gjennom et lite kyss fra en uskyldig jente. Men for noen så var dette visstnok noe av de mest forferdelige Victoria kunne ha gjort mot sin datter. Folk gikk så langt å kalle dette for åpenlyst pedofili....... Altså seriøst har vi kommet dithen at barn ikke lenger skal få lov å vise sine foreldre kjærlighet ? Er vi kommet dithen at et lite kyss fra et lite barn er nå noe seksuelt ??? For da ønsker jeg nemlig å si noe. Det finnes og da mener jeg INGENTING seksuelt med barn. Og for de av dere som måtte føle det. anbefaler jeg STERKT å oppsøke hjelp. 

Jeg blir mildt sagt oppgitt over at noen kan tenke så ekle tanker om noe så fint som dette bildet. Alt jeg ser , er en mor og datter som er utrolig glad i hverandre og som har et tett bånd seg imellom. Jeg har selv kysset min mor på munnen som liten guttunge. Betyr da for svarte ikke at verken jeg eller min mor tenkte noe seksuelt over det!!!!! Det var og er også i dette tilfellet noe uskyldig. 

Folk må seriøst slutte å dra barn inn i sine syke tanker og tro at barn er mini voksne. Det at folk reagerer på at en mor og datter viser hverandre kjærlighet sier veldig mye om dagens samfunn. Det at enkelte mødre og fedre sitter med tryne klistret inn i en mobilskjerm til alle døgnets tider og så og si ignorerer barnet sitt, det er det ingen som reagerer på nesten lenger. Men når noen velger å vise omsorg og kjærlighet til sitt barn , så skal det plutselig snakkes om pedofili osv osv.... Det er virkelig noe galt i hode med mennesker som mener slike ting. Men det som også skremmer meg er at en av landets største aviser om ikke den største , velger faktisk å vinkle sitt innlegg slik at man nesten skal tenke dithen som at dette er ekkelt og nesten pedofili... VG har iløpet av de senere år virkelig mistet kontakten med sine røtter og hvordan man lager en skikkelig avis. De er blitt en click bait og tabloid avis med masse piss og oppgulp. Trist og se egentlig....

Sa det tidligere i innlegget her og sier det gjerne igjen. BARN ER IKKE SEKSUELLE VESEN!!!. La barn være barn og nyt deres uskyldighet og glede. For gudene vet at man blir passe naiv og skeptisk og ikke minst syk i hode som voksen tydeligvis. 

For å avslutte så vil jeg bare si. Flott gjort av Victoria Beckham og Harper Seven Beckham. Godt å se det finnes kjærlighet og at dere ikke er redd for å vise det. Lærdom til de av dere som sitter mer fokusert med å tenke feil hele tiden og ellers med tryne i mobilen. 

Mvh 

Glagubben. 

LES OGSÅ:

//Trenger tips til sommermusikk 

//Jeg hater å gjøre det her 

 

#morskjærlighet #morogdatter #kjendis #sykemennesker #vg #oppgitt #barn

Erre mulig å være så stort surrehue ???

 • 11.07.2016 - 20:52

God mandag alle sammen. Håper alle har overlevd mandagens strabaser. Her i heimen var det bare så vidt. For å si det sånn. Det er lenge siden jeg har vært så stresset og irritert over meg selv!

Mildt sagt oppgitt over meg selv idag

Kløne !

Lang historie kort så startet det hele igår. Først var vi på hyggelig familie middag med familie og gode venner. Dessverre ble det en kortere opphold for min del grunnet at jeg skulle til Oslo og se EM finalen med en kompis. Siden det er så og si null parkering å finne i Oslo tok jeg toget inn. Nå skulle det ha seg sånn at jeg måtte låne fruens mobil for kvelden. Og det skulle vise seg å være kveldens dummeste valg.

Kvelden og finalen ble en suksess den. Portugal og min favoritt spiller Ronaldo fikk endelig sin etterlengtede triumf.

Etter at seieren var sikret var det på tide å sette kursen hjemover. Det har da jeg og kompisen min satt på tog stasjonen på Nationaltheatret at jeg fant ut..... Mobilen til Sandra var borte... Den lå i lommen min hele kvelden men nå var den borte...GREAT... Jeg hadde klart noe av det verste man som mann i et forhold kan gjøre. Jeg hadde klart å miste telefonen hennes....

Så gjett hvem som måtte sette seg i bilen klokken 01:30 for å kjøre inn til Oslo og vakta på kontraskjæret for å hente et stk mobil. For utrolig nok så hadde noen funnet mobilen og vært ærlige og flotte nok til å levere den til vaktene der. Så etter å ha ringt fruens mobil og en vakt svarte i andre enden så fikk jeg vite at jeg kunne hente den samme kveld.

Har vært lenge siden jeg har vært så lettet ;) så det hele endte med en ufrivillig by tur og jeg var ikke i seng før 03:15.

Odd course

Selvfølgelig skulle vi tidlig opp idag også. Nemlig overraskelse fest for svigermor. 07.00..... Jeg sov nada i natt. For da jeg skulle endelig legge meg så begynte fruen med sin nye ting... Snorking !!!!

Så jeg kan trygt si at dette ble en skikkelig blå mandag for meg. Er så trøtt at jeg holder på å svime av..

Min lille trøst

Etter alle strabasene så bestemte vi oss for rett og slett bare å kjøpe take away og slappe av resten av dagen. Sjeldent har en Burger King burger smakt så digg som idag...

Håper dere andre har hatt en lettere og mindre stressfull mandag enn det vi hadde her i hjemmet.

Til vi skrives igjen.

Tidenes trøtteste hilsen fra Glagubben.

LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT, INSTAGRAM , TWITTER OG FACEBOOK. Bare let opp Glagubben og legg meg til :)

Gutta krutt på byen ble en suksess.

 • 03.07.2016 - 13:24

God søndag alle sammen.

Da var det sannelig blitt søndag og vi overlevde alle som en, forhåpentligvis... Var litt i tvil en liten periode igår. Det vil si før jeg dro ut med gutta. Litt sånn nervøs for at månedsvis uten noe form for alkohol skulle sette en effektiv stopper for søndagens aktiviteter. Er nemlig en av de heldige som helst vil ligge i fosterstilling etter en kveld på byen. Aner egentlig ikke hvorfor. Selv når jeg drikker lite så reagerer jeg.

MEN

Denne gangen reagerte jeg overhode ikke. Våknet opp idag og kjente etter hvordan kroppen føltes. For uten at ryggen er direkte ufin så er resten av skrotten utrolig nok like bra som før jeg dro ut. Kan det være at jeg er blitt immune mot alkohol ? Immune for dagen derpå ?

Tror nok at alkoholen fortsatt kan gjøre sitt men fruen nevnte en viktig ting. Hun mener det er fest røykingen som kanskje var nøkkelen. Har nemlig sluttet med sånt. Forstår egentlig ikke de som røyker lengre. Klærne lukter dritt og du forpester alle rundt deg. Ikke bra ikke bra .

Finnes ikke dårlig vær bare dårlige klær. Eller hva Einar :p

Tyskland vs Italia

Kontraskjæret ble som forventet en suksess. Været derimot ble jo som en forventer i Norge. Sol,regn,vind,sol,regn,sol..... Har egentlig funnet ut hvorfor nordmenn er så smårare.

Kampen i seg selv ble som man skulle tro. En stillingskrig som skapte så og si null action. Heldigvis ble det mer futt i sakene da det hele ble avgjort på straffer. Trolig den beste straffekonkurransen jeg har sett på årevis.

Uansett en meget hyggelig kveld på byen ble kronet med Tyskland seier og samtidig en liten tippegevinst.

Takk til gutta for en meget hyggelig dag. Ser frem til neste gang.

Legger ved noen bilder fra kontraskjæret.

Gutta krutt på byen

 • 02.07.2016 - 14:49

God lørdag alle sammen.

Da var det endelig blitt lørdag dere. Og denne lørdagen har jeg sett frem til en stund nå. Idag er første gang på leeeeenge hvor jeg skal ut med gutta.

No offence. Damer er fest og moro det også men av og til så trenger man som mann å henge litt med gutta krutt også. Få litt påfyll av det mannlige. Det vil si genial humor, dårlige vitser og mye mye moro.

Tyskland mot Italia på kontraskjæret

Og hva passer vell ikke bedre enn å se EM på kontraskjæret i Oslo. Selve kampen er jo heller ikke å

Forakte. Selveste Tyskland mot Italia. Lederhausen mot pasta elskerne. Må jo bli bra.

Jeg for min del ser ihvertfall veldig frem til det. Håper litt på Tyskland seier men er ikke det som opptar meg mest idag.

Så da snakkes vi imorgen. Om det blir tidlig eller sent blir sikkert avgjort underveis. Må nesten se ann formen. Blir nok en del forfriskninger underveis.

Så til vi snakkes igjen kjære lesere.

Ha en strålende Lørdag.

Skal love deg jeg skal ha ihvertfall :)

Legesenter og møter og atter møter

 • 29.06.2016 - 09:47

God morgen alle sammen.

Glagubben på facebook

Tenk nå er det blitt onsdag den 29 juni allerede. Er det bare meg eller flyr tiden virkelig av sted ? Spesielt ser jeg store forskjeller på magen til fruen nå. Den vokser og vokser og vi gleder oss mer og mer. Sparkene til den lille kan også kjennes utrolig godt nå. Liten fotballspiller det her tror jeg.

En liten tur på kontroll på legesenteret

Snakk om morgentryne

Er det noen som virkelig har morgentryne så er det meg. Da klokka ringte idag var jeg seriøst klar til å gå helt ninja på den klokken.

Men så trøtt som jeg var så lot jeg den slumre et par ganger istedenfor. Da jeg endelig klarte å velte meg ut av sengen og krype / dra meg ut på badet for å pusse tennene så var det snakk om bare så vidt at det gikk. Mens jeg stod der og beundret mitt vakre ansikt la jeg merke til enda flere grå hår ta form i mitt ellers så mørke hår. GREAT.

En som derimot ikke er vanskelig å be tidlig på morgenkvisten er vår firbeinte venn. Han spretter opp og står og ser på meg og bare venter på at jeg skal ta hintet. Tid for morgenturen ... Og tar du ikke hintet så begynner han å kjefte og surmule.

Det positive er at han begynner å bli litt eldre nå og har roet seg ned betraktelig. Før var det som å gå tur med en elefant på speed. Over alt og høyt og lavt på 5 min...og hå normalt i bånd det gjør han kun når det måtte passe han.

Happy go Lycky det her

Glukosetest.

Hva gjør vi på legesenteret ? Jo fruen måtte inn for å ta en glukose test. Det er noe man tar for å finne ut om man har svangerskaps diabetes. Måten dem finner det ut er følgende.

Du må faste fra 24:00 dagen før

Du må drikke 3.5 dl med sukkervann

Du må vente 2'timer

De tar ny blodprøve og du får svaret tydeligvis....

FYI det sukkervannet er ikke noe digg når man er veldig sultent som gravid tydeligvis. Jeg var nok engang en stor fjomp som hadde gjort henne gravid... ( fått høre det en del ganger i det siste)

Men som vordende far så tenkte jeg å gjøre det samme som fruen i sympati. Foruten blodprøver å sukkervannet da. Det fikk jeg tydeligvis ikke lov til. Kjedelig gjeng de på legekontoret :p

Sukkervannet er ikke tinget

Så sånn startet vår dag idag. Nå sitter vi her og venter på svar og håper på det beste. At hun IKKE har svangerskaps diabetes.

Møter og atter møter

Etter at vi er ferdig her så bærer turen hjem for å droppe fruen av før jeg freder videre til møter og atter møter idag.

Blir en slitsom dag kjenner jeg.

Føler meg litt som han her idag. Lite energi og sliten

Så da avslutter jeg dagens innlegg med å ønske alle en flott dag og kos dere.

Mvh

Glagubben og fruen.

Følg Meg På Facebook HER

Enkelte mennesker må man bare le av

 • 27.06.2016 - 10:01

God mandag kjære lesere.

Ja idag er det mandag og fruen dro på jobb igjen og jeg sitter her med tusen Mail og diverse fra mine tillitsverv. En ting som aldri slutter å forundre meg er hvor selvsentrerte enkelte mennesker er.. Hvor lite kritiske og late de er i bruk av informasjon gitt til de i enkelte saker. Kan ikke nevne navn eller sak selvfølgelig.

Det skremmer meg at enkelte mennesker velger å kjøre over andre mennesker bare for egen vinning. Det skremmer meg at de verken viker fra bruken av bedrag og løgner for å oppnå sine mål.

Men det som skremmer meg mest er dagens samfunns evne eller mangel på evne blir rettere å si. Til å stille spørsmål ved ting som blir sagt og spør hvorfor ting ble sagt og i hvilken sammenheng. Mange sluker bare click bait kommentarer rått og tror blindt på det som blir sagt og skrevet.

Ble ikke født igår

Man kjenner ganske ofte at man blir fly forbanna på slike mennesker. Men hva hjelper det ? Ingenting. For 99%av gangene er det nettopp det de ønsker. De ønsker en reaksjon. Jeg for min del har ikke behov eller ork til å bruke noe av min dyrebare energi i disse dager på slike mennesker.

Eneste jeg skulle ønske er at disse menneske snart tok til fornuft og sluttet blindt å følge løgner og annet oppspinn. Begynne å tenke kritisk og ikke sluke alt rått.

Er godt eksempel på hvor lett lurte enkelte er. Ta å søk opp eavisa på Facebook og les kommentarfeltet der. Husk ! Alt eavisa skriver er ment som oppfunnet tull. Det er rett og slett et sosial ekspriment for å sjekke ut hvordan enkelte mennesker reagerer...

Guuuud så mange som biter på....

Jeg håper og tror at majoriteten av oss ikke er så naive og lettlurte . Jeg velger å gi menneskene i dette landet mer tiltro.

Ha en fin mandag dere.

Hilsen en lettere oppgitt Glagubben.

Følg Meg På Facebokk

Byfesten , styremøte og tyveri

 • 18.06.2016 - 22:30

BYFEST I LILLESTRØM :) <<<<<Facebook>>>> 

God helg og lørdag alle sammen. Ja tenk da var det jaggu meg lørdag gitt. Noen som har tenkt seg ut ? For de av dere som bor i nærheten av Lillestrøm så anbefaler jeg sterkt å dra ut på byfesten som arrangeres der nå denne helgen.

Næmenn er det ikke selveste svigers som står der A :)

Vi var innom både idag og igår. Svigers er nemlig musikanter og opptredte  under byfesten . Utrolig morsomt å se sin egen familie spille live :) føles nesten som jeg er en del av Kelly Family ,norsk edition. For de av dere som ikke vet hva det er. Slå de opp på nettet :) . Kort fortalt . En hel familie som sang sammen , alle med langt hår og alle passet rett inn i en hillbilly film. Kjenner jeg er litt gammel ja.  For de av dere som er litt yngre. Se for dere The Kardashians bare alle synger.... Skummelt ikke sant. There you go. The Kelly family...

Må jo støtte opp familien . Maria er Sandra sin kusine.

Og ikke nok med at jeg rakk byfesten men styremøte også gitt :) Sitter jo som noen av dere vet, i styret i gamle borretslaget der vi bodde før.  Og der ble det mer action enn forventet idag. En tyv hadde nemlig kjørt en bil fast i garasje anlegget til en av husene i Borretslaget . Bilen sto kilt fast i taket.... Og var ikke bilen også stjælt gitt.....  Great!!!!

Men etter at politi og bergingsbil hadde gjort sitt så ble saken ordnet og eier var så fornøyd så bare det. Han fikk igjen bilen og ingenting var tapt. Og heldigvis for oss så var garasjen vår like hel....

Dust ! Ikke den smarte skurken det her. Synd på han som Eide bilen. Så hyggelig mann

Så sånn har min dag vært folkens. Mye action og mye moro. Ikke alle dager er som denne heldigvis. Det tror jeg ryggen min er veldig glad for, for å si det mildt. Nå er den nemlig ganske så irritert på meg.... Sofaen next...

Håper deres har vært like spennende :)

Til vi snakkes/ skrives igjen .

 

Stor varm sommerhilsen fra

Glagubben.

 

PS- nå var det deilig å komme hjem og bare slappe av med fruen :)

Facebook Glagubben

LES OGSÅ://

// Deilige Roma DEL 2

// Idag ble jeg sugd... Med sugekopper!

Glagubben

Mitt navn er da Gustav Alfonso Holmedal. jeg er 32 år gammel og kommer fra en liten bygd på vestlandet som heter Hervik. Der har jeg vokst opp hele mitt liv så og si. Er opprinnelig adoptert fra Colombia. For tiden bor jeg på Eidsvoll Verk sammen med min kone og min 12 år gamle hund, King. Både jeg og fruen jobber her på østlandet så at vi bosatte oss her kom som en naturlighet. Vi trives veldig godt her må vi også legge til da. Denne bloggen her handler mest om mitt og fruens liv før , under og etter at vi fikk vite at vi skulle bli foreldre. Kall det en slags dagbok som blir skrevet underveis med hint av historier som allerede har vært. Bloggen er en plass hvor jeg spesielt lufter tanker og ideer om det å bli far og mye andre ting som opptar mitt rare hode. For alle de av dere som er far kan skrive under på, så er det at det sviver mange tanker i hodet på en nå og etter beskjeden kom. Alt som er skrevet i bloggen er skrevet med et glimt i øyet. Jeg er en person som elsker humor og velger derfor å vinkle de fleste av mine innlegg på denne måten. Jeg ønsker at folk skal kjenne seg igjen i det jeg skriver og ikke føle at vi fremstiller oss som perfekte på noen som helst måte. Vi er rett og slett bare et vanlig par som alle andre som sliter med sitt og gleder seg over hverdagslige ting som alle andre. Og det er nettopp denne delen vi ønsker å invitere dere lesere med på gjennom bloggen. Har også opprettet en side på facebook som heter Glagubben. Her vil dere finne ekstra matriale som ikke vi får plass til i bloggen. Følg oss gjerne folkens. Skulle det ellers være noe, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på Mobil: 932 42 135 e post: gustavalfonsoholmedal@hotmail.com

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
 • Youtube
 • Blogglisten
  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no