glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Å være voksen suger max av og til

  • 28.08.2016 kl.19:03

God søndag alle sammen!

Eller det vil si god og god fru blom. Dagen idag er ganske enkelt en dag jeg skulle så gjærne vært foruten. Men som to gode kompiser sa til meg igår. Livet går videre om man vil det eller ikke. Men det gjør det ikke nødvendigvis lettere for det!  Hvorfor dagen ikke har vært toppers igår , kan du lese mer om --HER--Verdens beste King.

Voksenlivet suger max av og til!

For ja av og til får man ganske enkelt lyst til å bare sette en stoppknapp på hele livet. Men man kan liksom ikke gjøre det når man er voksen. Selv om man opplever ting og situasjoner som er utrolig vonde og man mest har lyst å bare legge seg i fosterstilling og bare ikke gjøre en dritt fordi man ikke har verken lyst eller ork, så kan man ikke det som voksen. For livet ,det stopper ganske enkelt ikke opp fordi du har det kjipt og det suger max faktiskt!!!..

Frustrated man sitting alone
Licensed from: palangsi / yayimages.com

Som barn kan man liksom gjemme seg bort og låse seg inne på rommet sitt og bare stenge verden ute. Funker veldig dårlig som voksen person gitt. Ihvertfall når man har ektefelle og ansvar og en liten på vei. Det er ikke noe valg å bare legge seg ned å samtidig stenge verden ute. For ansvaret forsvinner ikke og forpliktelsene forsvinner ikke bare, selv om man skulle ønske det.

Men av og til skulle det faen meg vært godt å bare ta på seg pysjen og finne frem chipsen og brus og bare legge seg på sofaen og ikke gjøre en dritt. Stenge alt ute og bare se på masse svada og bare syns synd på seg selv. Men hva hjelper det egentlig? INGENTING dessverre. For det er nettopp det! Livet går videre og man er bare nødt til å leve livet sitt videre og ta med seg alle de gode minnene og prøve å skape nye gode minner med de man har fortsatt rundt seg. Det er noe som heter " borte men aldri glemt" og det er noe jeg prøver å huske på. Når pappa gikk bort så var livet helt meningsløst, men jeg måtte bare leve videre og se hvor jeg er nå. Familie og hustru og livet er ganske så bra. Vell foruten om det som skjedde igår da... Men dere skjønner tegninga.

Så hva gjorde jeg idag? jo jeg var på nok et styremøte og bestemte meg for at.. HEY livet går faktisk videre og det hjelper å gjøre ting, slik at man ikke går rundt og bare tenker på det som har skjedd.

Show must go on... uansett hvor jævelig urettferdig det føles av og til.

Enjoy life against cloudy sky with sunshine
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.comFor nettopp dette er det King ville ha ønsket av oss. At vi skulle ha " Enjoy Life". Og nettopp det skal vi gjøre for din del min kjære bestevenn. For du fortjente at din glede og ditt humør skal leve videre. Og det lover jeg deg at den skal.

Hilsen

Gubben som sakte men sikkert begynner å bli glad igjen :)

FØLG MEG OGSÅ PÅ:

Snapchat - alfi1984

Instagram - Glagubben

Twitter - Glagubben

Facebook - Glagubben sin side på Facebook. LIKE siden her. Tusen takk.

LES OGSÅ:

//Takk for alt min kjære bestevenn!

//Hvorfor har ikke alle en sånn?

// IKKE snakk til meg!!!!

#sorg #hund #kjærlighet #familie #ansvar #trist #glad #gleder #pappa #mamma #voksenlivet

 

2 Kommentarer

Sandra Hansen

29.08.2016 kl. 09:06
uff, det er bra du klarer å komme deg ut av de negative tankene og at ingenting setter en stopper for deg, men det er lov å ta en pause i ny og ne. Håper ting blir litt bedre snart<3

Glagubben

29.08.2016 kl. 12:54
Sandra Hansen: tusen takk Sandra :) ja det er ekstra tungt nå men jeg kan ikke Sture for lenge grunnet at vi ventet en liten og jeg må være positiv for babyens skyld og ikke minst fruen :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits