glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Takk for alt bestevenn.

  • 27.08.2016 kl.17:53

Idag er ikke en særlig hyggelig dag her hjemme hos oss. Klokken 07:15 gikk nemlig vår kjære og høyt elskede familiehund King bort. Det skjedde så altfor brått og vi står tilbake og kan ikke helt ta innover oss det ufattelige som har skjedd. Jeg og resten av familien sørger over tapet av verdens beste hund. Han var elsket av alle i familien og gjorde alltid et varmt inntrykk på alle han møtte på.

King ble født i Haugesund i 2004. Det var med stor glede og forventninger jeg hentet ham en kald januar kveld. 10 oktober ble han født vår kjære King. Jeg visste helt fra dag 1 av at han var perfekt for vår familie. Med sitt lekne og humørspredende vesen.

Det som folk kommer til å huske King mest for. Var hans ekstreme kjærlighet og rolige lune. Ikke noe bjeffing og bråk. Bare et nuss på hånden når du kom på besøk før han tuslet tilbake til mor og far i stuen.

Ord rettferdiggjør ikke deg min kjære bestevenn! Du var så uendelig mye mer enn hva jeg klarer å beskrive med ord.

Du var min bestevenn over alle. Du var min terapi gjennom den svært tunge tiden når pappa gikk bort. Du har stått ved min side da jeg har opplevd hjertesorg og andre sorger. Du har alltid klart å få et smil frem i meg. Du behøvde ikke ord du min kjære King. Det var nok bare å se deg min kjære. Og få et av dine våre nuss på nesen .

Du var også med på å bestemme hvem vi skulle endelig slippe inn i våre hjerter igjen på kjærlighetsfronten. Det at du og Sandra klikket så fantastisk fra første dag gjorde mitt valg så mye enklere. Og for en match dere ble. Ingen har elsket deg mer enn din mamma King. For selv om du var min før jeg og mamma traff hverandre , så ble du vår felles bestevenn til siste slutt. Mamma har også mistet sin bestevenn idag. Du ble jo hennes støtte gjennom graviditeten og andre gleder og sorger for hennes del også. Nok et eksempel på hvor uendelig mye kjærlighet du hadde i ditt hjerte.

Vi sitter nå tilbake og minnes ditt fantastiske vesen King. Og som sagt. Vi savner deg så ufattelig mye. Vi har mistet en veldig stor del av vår familie. Og det svir litt ekstra at du aldri fikk vist ditt fantastiske vesen til vår sønn som kommer om 1 måneds tid. Dere hadde vært en match uten like. En dag samles vi alle igjen og da skal du få møte mamma og pappa igjen og vi skal leke sammen slik vi har gjort frem til siste dagen din her hos oss. Vi gleder oss enormt mye tjokkebass ( kallenavnet).

Du er for alltid i våre hjerter vår besteste bestevenn.

Takk for alle fantastiske år vi fikk sammen min bestevenn. Takk for alle minnene! Og ikke minst!

Takk for at du var der når jeg virkelig behøvde deg som mest. Men mest av alt. Takk for at du valgte Sandra som din mamma og vår hustru :) for uten din velsignelse, ja da hadde nok ikke vi vært gift idag.

Så kjære King.

Dette er mitt og mammas farvel til vi sees igjen en gang.

Vi elsker deg!

VERDENS BESTE BESTEVENN.

Takk for at du valgte verdens beste jente til å bli din nye mamma og min kone.

Fotogen var du kjære King.

2 Kommentarer

27.08.2016 kl. 19:37
<3

Sandra Hansen

29.08.2016 kl. 09:04
:( <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits