glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Dere kvinner/jenter er ikke så håpløse!

  • 17.08.2016 kl.21:37

God Torsdag alle sammen 

Idag start dagen ekstra tidlig her i huset. Vi skal nemlig sammen til fysioterapi idag. Har endelig klart å overtale fruen til å bli med og få litt behandling. For å si det sånn , så tror jeg det kommer til å være av stor nytte for henne. Hun har nemlig vært så heldig nå og fått bekkenløsning... Men som hun sier selv. Godt det kom i siste delen av svangerskapet og ikke tidlig. For slik jeg har forstått det, så kan dette ramme kvinner ganske tidlig også. jeg har sagt det før og jeg sier det igjen! Hellandussen så fint vi menn egentlig har det. For vi skal sannelig ikke klage vet jeg. Jeg tar av meg hatten for dere kvinner og hva dere må gå igjennom. Dette skriver jeg ikke bare for å vinne litt ekstra bonus poeng som mann, det kommer rett fra hjertet. For hadde det seriøst vært meg så hadde jeg klikket for lenge siden. 

Pregnant woman sitting in bed holding stomach in pain
 Det er ikke bare en dans på roser og skulle lage et barn ... Licensed from: MonkeyBusiness / yayimages.com


Mye som skjer! 

For jeg ser jo med mine egne øyne hvordan kroppen forandrer seg under svangerskapet. Men som noen sa til meg. Du ser det ja, du føler det ikke! Og det må jeg si meg enig i. For vi menn kan dessverre ikke gjøre annet enn å stå ved deres side og se ting utfolde seg. Jeg personlig skulle ønske det var så mye mer jeg kunne bidra med, men jeg får dessverre ikke tatt vekk plagene sånn rent fysisk. 

Men det jeg kan bidra med er alt det andre. Noe jeg virkelig håper jeg har gjort for deg min kjære Sandra. For jeg tar gledelig oppvasken og vasker gulvene og rer opp sengene og vasker klær ( selv om noe blir litt rosa som egentlig skulle vært hvitt). Så er det disse tingene jeg kan hjelpe deg med. jeg skulle så gjerne tatt vekk smertene men det får jeg ikke gjort vennen. 

Du er rå! 

For du klager faktisk ikke så mye som du tror. Du er ikke så ubrukelig som du føler og du bidrar så uendelig mer enn du aner kjære deg. Jeg er virkelig stolt over alt du gjør og ikke minst over at du og meg sammen lager et barn. ( selv om min del *erm host host* ble gjort for en stund siden). For tenk over det du vennen når du føler deg bånn i bøtta. Du lager faktisk et nytt menneske i magen din. Du har all rett til å hvile og slappe av. Du skal ikke behøve å tenke over hverdagslige små problemer som oppvask og rydding osv. Det er faktisk der jeg som MANN kommer inn. La meg være din krykke. La meg være din klippe og ikke minst la meg være din kilde til styrke og glede i disse litt tøffe dager. 

For vet du hva! 

Jeg elsker deg Sandra! Jeg er så uendelig stolt av deg. Jeg bøyer meg i støvet for din styrke og godhet. Og jeg ser virkelig frem til å bli den ene halvdelen av et foreldrepar sammen med deg. Dette skal vi klare SAMMEN kjære deg. For vit det kjære hustru! Du er ikke alene i det her. Jeg kommer alltid til å stå ved din side. 

JEG ELSKER DEG MIN KJÆRE SANDRA  Hilsen din Glagubbe   

Glagubben

FØLG MEG OGSÅ PÅ:

Facebook - Glagubben på Facebook

Snapchat -  alfi1984

Instagram ? glagubben

Twitter ? Glagubben

 

LES OGSÅ: 

// En god gjerning skal ikke koste noe

//Besøk på gamle trakter ! 

// La meg introdusere Oslos beste burger !

 

#gravid #foreldre #pappa #støtte #bekkenløsning #gift #familie #familieliv

3 Kommentarer

Crohnsglede

17.08.2016 kl. 22:45
Så koselig innlegg. Har en slik mann som deg. Når jeg fødte sistemann (av 3) sa han: herregud, det er godt det er du som er dame for hadde jeg vært dame og du mann hadde vi aldri blitt foreldre. Hehe... Å være kvinne er fantastisk. Vi får selvfølgelig mye vondt men å få mulighet til å bære ditt eget barn og føde det er så stort at ord kan ikke beskrives. Lykke til med innspurten nå. Og mitt beste tips mot bekkenløsning er uten tvil pute mellom knærne når hun sover.

Glagubben

17.08.2016 kl. 23:12
Crohnsglede: tusen takk :)
Skal tipse fruen om det :)

Mette

20.08.2016 kl. 01:14
Veldig fint skrevet av deg-:)

Er ganske sikker på att hun er ganske så heldig med deg og

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits