glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Ifølge fysioterapeuten går det veien :)

  • 03.08.2016 kl.23:32

God morgen folkens.

 

Ja nå nærmer det seg helg igjen og denne helgen skal jeg og Sandra på noe spennende sammen med et vennepar av oss. Hva det blir får dere finne ut når den tiden kommer. Lover å fortelle dere når tiden er inne. Det er noe vi har sett frem til over lang tid nå. Mer kan jeg ikke si nå uten å avsløre for mye :)

Pokemon dilla har nådd Eidsvoll..

 

Idag ble det en stille dag her i huset. Som jeg fortalte igår så sa kroppen klart ifra at den trengte en hvile dag nå og derfor bestemte vi oss for å gjøre minimalt. Men ble en tur til sentrum av Eidsvoll by faktisk. By og by fru blom!! Jeg er da litt av den typen som mener at for å være en by så bør du ha litt mer å by på enn 1 cafe og 4 butikker... Ok ok så overdriver jeg kanskje litt men Eidsvoll er ikke noe by i mine øyne men mer ett tettsted.

 

Men Pokestops det hadde de :) så da ble vi sittende utenfor biblioteket og fange Pokémons og klappe og kose med super stor og fin Rottweiler. Selvfølgelig ønsker fruen deg en sånn nå... Den der hadde spist oss ut av huset. Var en liten hest jo !

Standpunkt Cafe har skjønt hva som er In :) Hehe

Tommelen opp fra fysioen

 

Eneste seriøse som ble gjort idag var en tur til fysio for en sjekk. Hehe ja idag var det min tur til å sjekkes. Føler nesten det er det vi gjør for tiden. Hele familien sjekkes annenhver dag. Men men skal ikke klage over bra oppfølging av helsevesenet i Norge. Dessverre mange som ikke er så heldige som oss.

 

Fysioterapeuten var fornøyd med resultatene så langt. Fremgangen er bra og opplegget han har laget for meg fungerer. Men selvfølgelig måtte han nok en gang fortelle meg at jeg må ta det rolig i mange måneder enda... Kjenner jeg må jobbe med å være tålmodig nå. Plager meg virkelig at jeg ikke er 100% og kan hjelpe Sandra med alt.

 

Men men sånn er det nå engang og tiden må vi bare bruke nå. Finnes ingen snarveier , juks fører bare til alvorlige ting. Og det har jeg IKKE tenkt la skje.

Så sånn har vår dag vært igår. Imorgen venter litt husarbeid og montering av kommode fra IKEA . Kan ikke si jeg gleder meg akkurat....

 

Så til vi skrives igjen. Kos dere masse og ta vare på hverandre og nyt sommeren folkens .

 

Mvh

Glagubben

 

Følg meg også på:

 

Snapchat - alfi1984

Instagram - Holmedalgustav

Twitter - @holmedal

Facebook - Glagubben sin egen side

 

Les også:

 

Nok er NOK nå

 

Ble enda en tur til Legevakten idag også gitt

 

Siste innspurten Nå

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits