glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Nok er nok nå

  • 03.08.2016 kl.00:24

God morgen alle sammen!

 

Da var det blitt onsdag og her i hus har vi bestemt at denne onsdagen blir det gjort nada her huset. Nå har det vært 2 dager med hektisk morgen aktivitet og kjøring til og fra sykehus/ legevakt og det liker ikke ryggen min samt kroppen til fruen. Nå sier begge kroppene ifra at de trenger hvile. Morsomme for meg er at legen har faktisk gitt meg legeerklæring på at jeg må ta det rolig og lytte til kroppen i disse tider. Ergo jeg får ikke lov å presse meg. Lett å si til en som er vant til å gå i 100 hele tiden .

Ja det kan man trygt si

Denne traileren ble vi liggende bak idag . Aldri har jeg vært mer enig i et slagord enn nettopp dette. Selvironi er gull i enkelte tilfeller.

Oppdatering fra legen!

 

Turen til legen gikk glimrende igår også. Målene var bra og fruen har det bra etter forholdene. Men som tidligere nevnt så er hun ganske klar nå for at junior skal komme ut. Forståelig nok kan man si. Må innrømme at det er vanskelig for meg til tider og sette meg inn i alle plagene en gravid kan ha. Men tro meg jeg prøver. Et av mine fremtidige innlegg kommet til å handle om Top 10 ting en mann bør vite før dama skal ha barn/går gravid :).

 

En is til den som klarer å gjette hvor jeg er her

 

Etter legebesøket dro vi videre til Oslo for noen ærender der og benyttet samtidig anledningen til å nyte det flotte været i vår hovedstad. Har funnet ut at solen har gjemt seg her i det siste. For hjemme hos oss er den ihvertfall ikke...

IKEA prøver å være morsomme!!

 

Ja tror dere sannelig ikke at vi havnet her idag også gitt. Selv om jeg lovet meg selv at det skulle bli lenge til neste gang. Tydeligvis var det ekstremt viktig for et spedbarn å ha en kommode ... Har hørt at uten den så får babyen en elendig start på livet... Og siden den vordende mor hadde allerede klart å få snusen i er tilbud på nettopp en kommode så var det ingen vei utenom. Med bestemte skritt ble kommode sporet opp og betalt og tatt med hjem. Hjalp fint lite at far gikk bak og surmulte og forbannet hele IKEA turen inn og ut av senteret.

 

Så nå har vi tydeligvis alt babyen trenger! Eller det vil si helt til fruen kommer over enda et tilbud som babyen tydeligvis bare MÅ ha. :)

Bruk tralle for tunge ting stod det. Ok tenkte jeg!

Så etter IKEA var unnagjort bar det heldigvis hjem og vi kunne si oss fornøyd med dagen. Håper dere andre også fikk en grei dag, forhåpentligvis uten IKEA da riktignok.

 

Ha en strålende onsdag alle sammen og husk! Vær god med hverandre og nyt resten av sommeren.

 

Mvh

Glagubben

 

Følg meg også på:

Snapchat - alfi1984

Instagram - Holmedalgustav

Twitter - @holmedal

Facebook - Glagubben sin side

Les også:

Ble en tur til legen idag også gitt

Siste innspurt

Av og til er det alt man behøver

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits