glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Da ble det en tur til legen idag også da gitt

  • 02.08.2016 kl.07:37

God morgen alle sammen

Ja god morgen og god tirsdag. Som igår så starter dagen tidlig her i hus. Blir en tur til kontroll idag også gitt. Men slapp helt av folkens. Dette er også en planlagt kontroll, denne gang hos fastlegen. Syns egentlig det er bra jeg at vi får bra oppfølging her i landet.

Og etter en rask tur hos doktor dyregod så bærer det av sted til mitt forhatte sted IKEA igjen. Ønske meg lykke til gutta. Får se hva fruen klarer å finne av elendighet denne gang.

Hater venterom

Venterom!

Jo forresten før jeg glemmer det. Jeg har en høne å plukke med helse norge. Kan dere vennligst i 2016 installere noe mer behagelige stoler på deres venterom?? Fikk nemlig igår erfare at deres stoler som er i type 3 er så ubehagelige at man nesten blir frisk bare for å måtte sitte i de!! Fikk jo tresmak i rævva jo.

Og ikke nok med det. Ferie avløsning er ikke alltid bra i praksis tydeligvis. Satt å ventet i 1 time i går grunnet de ikke visste at vi var der engang!!!! GREAT. Fikk ordner opp til slutt så vi overlevde nesten. Ryggen var derimot ikke fornøyd ..

Men sånn er livet. Moro ble det uansett. Sandra var nemlig overtrøtt og lei av å sitte å vente så hun bestemte seg for å teste min fremtidige faderlige tålmodighet. Der var klaging og syting og nesten alt mulig for å få tiden til å gå. Vi lo så vi grein begge to. Han ved siden av må sikkert trodd vi hadde rømt fra Trandum ( sinnssykehus ).

Se hvor mange barn

Dette er en oversikt på fødeavdelingen til Ahus som viser antall jente og guttebarn som blir født der . Syns den var så fin å se. Som dere ser så er det en del. Og i september så blir William en av disse små blå nålene :)

Som vi gleder oss .:)

Håper dere alle får en strålende tirsdag

Mvh

Glagubben

Følg meg også på:

Snapchat - alfi1984

Instagram - Holmedalgustav

Twitter - @holmedal

Facebook - Glagubben sin side

Les også:

Siste innspurt

Av Og Til Er Det Alt Man Bhøver

2 Kommentarer

Sandra Hansen

02.08.2016 kl. 13:08
hehe, bra du ser morsomheten i ting! Syns det er gøy å lese bloggen din!<3

Glagubben

02.08.2016 kl. 16:00
Sandra Hansen:

Så utrolig hyggelig at du syns det Sandra :) anbefal den gjerne videre :)

Ha en strålende dag:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits