glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Siste innspurt

  • 01.08.2016 kl.07:42

God morgen alle sammen.

Ja tenk i skrivende stund så er det blitt august allerede ... Skal si tiden flyr forbi nå. Nå er det virkelig siste innspurt for oss her i hus. Vi gleder oss stort til vårt lille familiemedlem kommer til verden.

Håper han er like blid og fornøyd når han kommer ut :)

Siste innspurt!

Ja nå gjenstår siste delen av svangerskapet og for å sitere fruen. Han kunne godt bare kommet nå egentlig. Vi begynner å bli utålmodige begge to. Mest henne vil jeg tro. Babyen har nemlig allerede nå startet med å holde stakkars Sandra våken hele natta med sine ablegøyer. Inatt fikk hun ingen søvn stakkar, da den lille bestemte seg for å ta en liten salsa inni magen. Det er noe han forøvrig har gjort den siste tiden.

Tror jeg må ha et alvorsord men gutten når han kommer. Nemlig meg det går ut over når hun er trøtt og sliten Hehe. Verste av alt er at blir helt stille og så snill og grei når jeg legger hånden min på magen og ber han roe seg ned. For håpe det ikke er fortegn på hvordan ting blir for stakkars Sandra.

Kontroll igjen

Ja for i dag skal vi på 3 siste kontroll før babyen kommer. Ahus er der vi skal føde og idag er rutinekontroll tid igjen. Skal bli spennende å se om disse legene sier det samme som han vi var på ultralyd hos i forrige uke .

Så da folkens sier jeg. Ha en strålende mandag og vær god med hverandre og nyt været ( om det er fint hos deg).

Mvh

Glagubben

FØLG MEG OGSÅ PÅ:

Snapchat - alfi1984

Instagram - Holmedalgustav

Twitter - @holmedal

Facebook - Glagubben

Les også:

Av og til er det alt man behøver

Se hvor STOR jeg er

2 Kommentarer

crohnsglede

01.08.2016 kl. 07:52
Ååååh, skulle ønske jeg var dere. Banalt høres dette sikkert ut men jeg elsker å føde. Det er noe av det mest fantastiske jeg noengang har gjort. Var vært en sorg for meg å ikke skulle få fler. Men 3 friske, flotte og perfekte barn er mer en jeg kunne ønske meg. Derfor følger jeg heller spent med på dere og alle andre som venter på sine barn. Magisk er det eneste riktige ordet. Hun er heldig som har en flink mann.

Glagubben

01.08.2016 kl. 10:46
crohnsglede: Hehe fruen skulle ønske hun var deg der. Hun gruer seg. Men dette er hennes første så hun har ikke noe å sammenligne med :). Men hun gleder seg til det hele er over. Utrolig hyggelig at du velger å følge vår reise :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits