glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Av og til er det alt man behøver

  • 31.07.2016 kl.00:10

God søndag alle sammen.

Idag samler vi svigerfamilien på middag her hos oss. Og snart får vi også besøk av min mor fra Vestlandet. For meg og fruen er familie det viktigste vi har. Og med tanke på at lillegutt snart kommer til verden er det ekstra viktig å vise han betydningen av familien og vise at vi bryr oss om hverandre.

Her har vi hele svigerklanen samlet

Min kjære mor besøkte oss på 17 Mai i år :)

Å bry seg er viktig!

For det å bry seg om familien sin og de man har rundt seg er veldig viktig. For uten familie og venner , hva har man da ? Ikke så mye i mine øyne. Men som alt annet så kreves det innsats for å opprettholde god kontakt selv med familien. Derfor er ser både jeg og Sandra det som ekstremt viktig at vi lærer våre barn at man skal vise de rundt seg at man bryr seg og at man støtter opp. Man skal lære å lytte, støtte og hjelpe andre rundt seg selv uten alltid å bli spurt om det!

For det å bry seg, ja det er utrolig viktig folkens. En veldig klok person sa engang til meg.

" det er for sent å si du bryr deg om en person når den personen ikke er lenger"

Med det mener jeg. Fortell folk ar du bryr deg om dem. Vis det og ikke minst. La de vite at de har en venn i deg. For du aner ikke hvor viktig det kan være for enkelte.

Jeg og Sandra (og King) vil derfor benytte anledningen til å fortelle hele vår familie og vennekrets at vi er uendelig glad i dere alle sammen og at vi er takknemlig for at dere er en del av våre liv.

Og en ting til. Denne er til deg Sandra

Vi elsker deg kjære <3

Ja for nettopp slik føler vi det. Alle 3 guttene dine Sandra. Du er fantastisk, rett og slett. Du er en fantastisk mor ( matmor) til king, ektefelle/bestevenn/kjæreste for meg og vi er utrolig stolte av deg alle 3. Og jeg er hundre prosent sikker du kommer til å bli en super duper mor også for sønnen vår.

Jeg vet du har hatt det litt tøft i det siste og føler til tider at livet ikke er helt konge med økende gravid smerter og det som er. Jeg skulle ønske jeg kunne tatt smerte bort og gjort alt bra. Men dessverre får jeg ikke gjort så mye mer enn å fortelle deg at jeg elsker deg og at jeg er så uendelig stolt av jobben du gjør.

Jeg elsker deg min kjære Sandra. ❤❤❤

Så med det sier jeg ha en riktig god helg og nyt søndagen dere.

Og husk. Ta vare på familien deres og vennene deres. Når de er borte er det for sent!

Mvh

Glagubben

FØLG MEG PÅ:

snapchat - alfi1984

Instagram - Holmedalgustav

Twitter - glagubben

Facebook Glagubben sin Facebook Side

LES OGSÅ:

Se hvor stor jeg er blitt

Turist i egen by. Oslo

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits