glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Nå kan lillegutt komme. Vi er klar :)

  • 28.07.2016 kl.12:34

God Torsdag alle sammen 

Står til folkens? Håper alle har det bra. Her i huset så går ting riktig så greit for tiden. Ting begynner å falle på plass og livet som vi kjenner det er snart inn i en ny fase. Skremmende men utrolig spennende samtidig om jeg må si det selv. Det er mange ting som skal på plass før man skal ha barn, noe jeg og fruen har fått erfare i de siste måneder. Men heldigvis for oss så har vi begge veldig støttende familier å hente styrke fra og ikke minst hverandre. For vi har nok begge tenkt den tanken, " hva om vi måtte gjøre dette alene? " Vi hadde nok klart oss. Men det er liksom det å ha litt ekstra trygghet i fra noen som har gjort dette før deg. Og hvem bedre å ty til da, enn våre egne mødre og fedre. Nå lærte heldigvis min far meg mye før han døde og dette er noe jeg alltid kommer til å være evig takknemlig for og også noe jeg kommer til å videreføre til min egen sønn. Pluss at jeg har to svigerfedre som stadig lærer meg nye ting som jeg setter veldig stor pris på. 

Thanks Green Chalk Board Series
Licensed from: Feverpitched / yayimages.com


Mye er på plass nå!

Ja folkens. Vi har kommet veldig langt i forberedelsene våre frem mot den lille sin ankomst. Nå føler vi faktisk at vi har det meste på plass. Tror faktisk vi bare mangler sånne små ting som vi kan kjøpe underveis. Kluter og o.l  . De store tingene har vi endelig fått på plass og igår ble siste store ting montert og satt på plass. Tusen tusen takk som tidligere nevnt til min mor som gav oss penger til stellebordet til William :) . Ok ikke minst til svigermor for hennes henting og levering samt innkjøp av ting til lillegutt. Vi er utrolig takknemlig og glade i dere kjære foreldre :)  Jeg visste forresten ikke at barn trengte egne stellebord.... skjønner dere hvor lite jeg vet .... gud hjelpes. 

Her ser dere stellebord, stor seng og krybben . Alt montert av yours truly.. Hvis babyen ikke liker de her så kan ha sove i skittentøys kurven !!! Han har bannet mye og strevde lenge med å få dette ruklet på plass :)

Ikke alt er pes

Neida skal ikke klage så mye. Jeg har faktisk kost meg en del med å sette opp disse tingene. Man får liksom en litt ekstra giv når man vet at man bygger noe for sin egen familie og barn. William har ikke kommet enda , men her om dagen fikk jeg plutselig en rar tanke. Jeg har faktisk aldri vært så lykkelig som jeg er nå. Jeg elsker min familie, hustru og livet smiler generelt til meg nå. Bank bank i bordet at alt går bra fremover. Men må si jeg føler meg velsignet og heldig som har muligheten til å ha en familie og oppdra barn i dette fantastiske landet jeg bor i. For min del så er det faktisk snakk om flaks! Jeg er adoptert fra Colombia. Fra veldig fattige strøk og med medfødt leppe gane spalte så hadde jeg mest sannsynlig ikke overlevd på egen hånd der. ( jeg hadde et veldig veldig kraftig tilfelle av ganespalte). jeg klarte nemlig ikke å ta til meg mat slik som andre barn. Så hvem vet hva som hadde skjedd om jeg ble der. Tenk 32 år senere, så blir jeg forhåpentligvis far snart til en liten gutt som får lov til å vokse opp i et av verdens beste land og rikeste land. Han kommer aldri til å mangle noe som helst. Dette er noe jeg har tenkt mye over i det siste. Noe som også har fått meg til å innse en viktig ting. Jeg har lovet meg selv og guttungen at jeg aldri skal glemme hvor jeg kommer fra og hvor heldige vi er. Jeg skal lære ham verdien av penger og at ting i livet ikke kommer gratis. Den som står på og aldri gir opp han/hun høster godene av hardt arbeid senere. Den som gir opp, han får ingenting!!

Men nok om det! tenkte å legge ved noen ekstra bilder fra barnerommet så langt. PS - den fargen dere ser på veggene skal ikke være der, det kommer en annen en så fort fruen klarer å bestemme seg.... Kanskje venninnene hennes klarer å overtale henne snart.... Karina, Mari , Maylen , Vigdis ???

Krybba! Se hvor liten den er. Barn er så små at jeg blir nesten helt satt ut..

Den her er genial. Det er baby call systemet vårt. Den avgir en lysstråle med forskjellige mønstre som danser i taket i diverse fasonger. Jeg fant den veldig beroligende da jeg holdt på å montere ting. Holdt på å sovne der jeg satt...

Big boy bed. Dette er sengen poden skal sove i etterhvert som han vokser til. 

Så det var dett folkens. Ting begynner endelig å ta form og vi er så og si i havn med møblene. Nå krysser vi bare fingeren for at alt går bra med babyen og at han kommer trygt til verden og kan få begynne å bruke alt vi har montert og kjøpt til ham. 

Ha en strålende Torsdag alle sammen. 

Mvh 

Glagubben

Følg meg også på:

Snapchat - alfi 1984

Instagram - Holmedalgustav

Twitter - Glagubben

Facebook - Glagubben sin egen side 

LES OGSÅ: 

//Et steg frem og to tilbake! 

// Når en spøk " Backfire " 

// Den evige sengekrigen ! ( dette innlegget havnet i avisene)

2 Kommentarer

crohnsglede

29.07.2016 kl. 10:26
Bare å glede seg! Lille gutten deres kommer til å få det perfekt.

Glagubben

29.07.2016 kl. 12:55
crohnsglede: ja vi krysser fingre og tær for at alt skal gå bra. Vi håper han får et bra liv hos oss

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits