glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Et steg frem og to tilbake

  • 27.07.2016 kl.18:27

God kveld alle sammen!

Ja tenk nå er vi halvveis til helg igjen gitt. Skal si tiden går fort om dagen og nå er det som sagt ikke mer enn 2 måneder til babyen kommer her i hus. Mens vi venter på den lille skal komme så øver vi på å være tålmodige og annet som foreldre bør være flinke til, på vår firbeinte baby, nemlig King. Og tro dere meg han tester vår tålmodighet til det ytterste til tider. Og det hjelper fint lite at hørselen er så og si borte på gamle kreket. Sikkert umåtelig festlig for naboen våre å se oss gå tur. En hund som sniffer og drar maks i båndet med to luringer på slep som skriker og hoier " slapp av " " men for svarte a" osv osv. 

Sånn her foregår våre daglige rutiner.... 

Og som det ikke var nok så måtte siste bit av barnerommets møblement på plass igår. Måtte og måtte fru blom, montert ble det ihvertfall. Og jeg sier igjen. Den dagen jeg dauer og om jeg så skulle treffe på Mr Kamprad ( ikea grunderen ) i himmelen eller hvor vi nå enn måtte ende opp, så skal han sannelig få passet sitt påskrevet av meg !!! Er det noe jeg virkelig hater så er det IKEA. Fint og flott når det er ferdig montert men akkurat der og da når man holder på så har man mest lyst til å skrike og kaste hammeren og skrujern vegg imellom...

Omtrent sånn her ja....

Men det ble bra til slutt dere. Og når det er sagt, så ønsker jeg å si tusen tusen takk til min egen mor som kjøpte dette flotte stellebordet til oss. Tusen takk mamma. Det var siste delen som manglet på barnerommet :) Nå er alt klar til lillegutt skal flytte inn. Må si både jeg og fruen begynner å få en del sommerfugler nå om dagen. Tiden går så altfor fort og plutselig så er han her...... litt skremmende tanke egentlig. 

Så sånn har dagen og gårsdagen vært her i huset. Enkelt oppsummert.  Vi har et elsk/hat forhold til Ikea, King er døv som en kongle og virkelig tester våre foreldre skills og generelt så gleder/gruer vi oss til lillegutt ankommer :)

Ha en strålende dag videre folkens. 

Mvh 

Glagubben

Følg meg også: 

Snapchat - Glagubben (alfi1984)

Instagram - holmedalgustav

Twitter - glagubben (@holmedal)

Facebook - Glagubben

LES OGSÅ:

//Når en spøk "backfire" 

//Dietter funker bare ikke folkens 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits