glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Når en spøk "backfire"

  • 26.07.2016 kl.16:08

God Tirsdag alle sammen!

Hei alle sammen. Håper alle fortsatt nyter sommeren og varmen rundt omkring. Her i skrivende stund fikk vi plutselig årets kraftigste regnskyll fallende i hode på oss. Og fem minutter etterpå skinner solen like fint igjen. Har sikkert nevnt det tidligere, men er det rart vi er lått små rare her på berget. Sitter faktisk i skrivende stund og hører på tordenværet i det fjerne. A little heads up til dere som bor i Lillestrøm og Oslo området, tror nemlig dette er på vei til dere :) .Ser skummelt ut for Pokemon jakten vår idag gitt.

Var full klaff igår når vi jaktet. Slik såg vår rute ut på Eidsvoll. 

Men når det er sagt, så kjenner jeg at jeg begynner å bli en smule lei Pokemon opplegget allerede. Ikke selve spillet men faktisk det å se mennesker som glemmer å bruke syn og fornuft. Folk vandrer rundt som zombier. Man ser jo ikke videre smart ut der man går med ansiktet presset ned i en mobilskjerm hele tiden. Greit at man spiller, men kanskje på tide på ta små pauser ? Kjenner ihvertfall at det blir litt mindre på oss her i huset fremover. For meg forsvinner litt av gleden med spillet når alt skal være for intenst. Jeg spiller fordi jeg ønsker å drepe død tid, ikke bruke min tid med familie på noe så hjernedødt. Pluss at jeg bruker spillet som trening. Det å gå en del er jo supert for min rygg. Kall det en slags terapi :). 

For er ikke lenge til nå, før vi blir 4 her i huset. Tiden går som kjent så alt for fort og vi prøver per dags dato å bare fullføre siste forberedelser før den lille melder sin ankomst. Vi føler vi har det meste på plass Stellebordet kom i hus her om dagen, og blir montert imorgen om ikke ryggen streiker. Klær er handlet inn og kluter og sokker, hansker og mye mye mer. Til og med seng og krybbe er på plass. 

Og siden vi allerede har montert sengen til William, tenkte vi å teste den ut. Men med hva? Tror ikke jeg skal begynne å krype opp i en barneseng med min vekt og størrelse og fruen skal ihvertfall ikke begi seg ut på noe sånt. Så da falt valget ganske enkelt på den firbeinte i huset. Litt motvillig ble han løftet opp i senga. Ikke at han klaget noe særlig da han først var oppi der... Siden det hele en smule komisk bestemte vi oss for å sende bilde til noen av våre venner med teksten " Endelig er lillegutt kommet seg på plass i sengen sin" ( noe i den dur, meldingen ble skrevet på snapchat). 

Dette var bildet vi sendte til våre venner.

Lite visste vi at enkelte av våre venner tolket den meldingen dithen at det ikke var King men William som var kommet til verden. Noe vi egentlig burde tenkt oss til før vi sendte meldingen. Vi lo veldig godt da vi mottok denne responsen fra en av mine nærmeste kompiser.  Så beklager Einar for at vi fikk deg til å tro at barnet var kommet. Men FYI, jeg snakket med deg ca 4 timer før det på snap og det vil med andre ord si at Sandra måtte ha født og at vi fikk med ungen hjem etter bare 3 timer på sykehus :P hehe . 

Så lærdommen idag ble som følger. Ikke tull med ting angående barn i disse tider. Spesielt ikke til venner og kjente som faktisk sitter og venter på at William skal melde sin ankomst :P . Så beklager nok engang kjære Einar :)

Ha en strålende dag alle sammen. 

Mvh 

Glagubben

LES OGSÅ:

//Dietter funker ikke folkens

//Årets første bad. ÅÅÅ FYTTI KATTA

2 Kommentarer

Einar

26.07.2016 kl. 18:07
Pulsen har roet seg ned nå, dere er tilgitt :) Enig i at fødselen og hjemreisen ville vært unnagjort i rekordfart, men følelsene overstyrte fornuften!

Glagubben

26.07.2016 kl. 18:33
Einar: Hehe ja man kan fort bli litt ivrig når det dreier seg om slike saker :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits