glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Enkelte mennesker må man bare le av

  • 27.06.2016 kl.10:01

God mandag kjære lesere.

Ja idag er det mandag og fruen dro på jobb igjen og jeg sitter her med tusen Mail og diverse fra mine tillitsverv. En ting som aldri slutter å forundre meg er hvor selvsentrerte enkelte mennesker er.. Hvor lite kritiske og late de er i bruk av informasjon gitt til de i enkelte saker. Kan ikke nevne navn eller sak selvfølgelig.

Det skremmer meg at enkelte mennesker velger å kjøre over andre mennesker bare for egen vinning. Det skremmer meg at de verken viker fra bruken av bedrag og løgner for å oppnå sine mål.

Men det som skremmer meg mest er dagens samfunns evne eller mangel på evne blir rettere å si. Til å stille spørsmål ved ting som blir sagt og spør hvorfor ting ble sagt og i hvilken sammenheng. Mange sluker bare click bait kommentarer rått og tror blindt på det som blir sagt og skrevet.

Ble ikke født igår

Man kjenner ganske ofte at man blir fly forbanna på slike mennesker. Men hva hjelper det ? Ingenting. For 99%av gangene er det nettopp det de ønsker. De ønsker en reaksjon. Jeg for min del har ikke behov eller ork til å bruke noe av min dyrebare energi i disse dager på slike mennesker.

Eneste jeg skulle ønske er at disse menneske snart tok til fornuft og sluttet blindt å følge løgner og annet oppspinn. Begynne å tenke kritisk og ikke sluke alt rått.

Er godt eksempel på hvor lett lurte enkelte er. Ta å søk opp eavisa på Facebook og les kommentarfeltet der. Husk ! Alt eavisa skriver er ment som oppfunnet tull. Det er rett og slett et sosial ekspriment for å sjekke ut hvordan enkelte mennesker reagerer...

Guuuud så mange som biter på....

Jeg håper og tror at majoriteten av oss ikke er så naive og lettlurte . Jeg velger å gi menneskene i dette landet mer tiltro.

Ha en fin mandag dere.

Hilsen en lettere oppgitt Glagubben.

Følg Meg På Facebokk

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits