glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Topptur og mye mye latter

  • 22.06.2016 kl.23:41

Hei kjære lesere.

 

De sier en latter forlenger livet. Og at med en god latter kan man se om noen har det bra. Det er nok liten tvil når det gjelder meg og fruen. Vi verdsetter nok latter og glede over mye annet i vår lille familie. Vi ler av ganske mye og velger også å ta negative ting med humor og latter om vi klarer. Hvorfor bare se negativt på livet tenker vi.

Ta vår mislykkede tur til Sälen igår. Vi kunne blitt sure over å ha kjørt lenge for så å havne i Skandinavias mest oppskrytte landsby. Men vi valgte heller å le av det hele. ( se video nedenfor )

video:video

Hvorfor bli sur av alt liksom

video:video

Topptur :)

Idag tenke vi å benytte oss av den flotte naturen og været her på Trysil. Vi bestemte oss for å ta en topp tur. Det vil si gå til toppen av en av fjellene her. Vi valgte den minste Skurufjellet. Den skulle være familie vennlig og koselig å gå. Passet oss greit med tanke på at fruen ser snart ut som en Mardi Gras ballong og jeg med dårlig rygg og at vi har en 12 år gammel kjøter med oss. Men positive er vi så til fjells bar det.

Selve turen gikk veldig greit. Lille trille ( fruen) klarte seg utmerket hun. Litt vell mye pusting og pesing og med medlemskortet til Norsk luftambulanse i hånden klarte hun omsider å karre seg til topps. Doogy gå ikke ut til å la sine 12 år påvirke ham noe særlig der han løp oppover som en rev med rakett i rævva. Verre var det med far som kom vraltende bakerst med forsyningene og tur staver. Sistnevnte fordi det visstnok skal være bra for kjernemuskulaturen ... Fikk bekreftende hilser fra de andre pensjonistene vi traff på underveis. Jeg var tydeligvis en av de.

Men vi kom oss til topps. Og siden verken jeg eller fruen kunne drikke champis så tok vi takke med en Ramlösa.

Turen var digg rett og slett. Gjorde godt for kropp og sjel. Hele familien koste seg og vi hadde begge godt av treningen. Og tenk det! William ( babyen i magen) har vært på en fjelltopp allerede før han er blitt født :)

Flott utsikt fra toppen

Så var det det med å ikke gjøre for mye for tidlig da. Knærne måtte ises ned begge to for han far etter turen men men.

Men alt i alt så var alt smerten verdt det. Nok et flott

Minne for vår lille familie og mange fine bilder ble tatt :)

 

Håper alle dere har hatt en like strålende dag.

 

Stor varm hilsen fra

Herr og Fru Glagubben. ( og Doggy Glagubben)

 

LES OGSÅ:

//Snakk om bomtur, nesten ihvertfall

//Oljen har gjort oss kyniske og redde

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits