glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Da er galskapen endelig igang.

  • 11.06.2016 kl.11:28

God Lørdag kjære lesere.

    (For ekstra matriale, KLIKK HER)

Da var det endelig blitt helg igjen da. Er det bare meg eller flyr tiden vell fort nå. Grunnen til at jeg spør er at jeg og fruen har en sånn app på telefonene våre som sier hvor langt vi er på vei i svangerskapet og jeg syns personlig dagene og ukene bare flyr forbi nå. Nå er det ikke mulig å skjule magen hennes lenger heller.  Dere jenter vet hva jeg snakker om. Første tiden kunne man jo bare gå med en stor genser eller skjorte og ingen kunne se at man var gravid.


Type sånne skjorter.. 
 

Skal fruen få til det nå så må hun innom XXL på Dressmann, er nemlig ingen tvil om at hun er gravid lenger for å si det sånn. Mitt nye kallenavn på frøkna er "Lille trille". Noe jeg tror hun liker svært dårlig og jeg kanskje burde slutte med når jeg tenker meg om........

Og snakker om liv røre dere!. Han inni magen der er en skikkelig sprellemann. Vi er bare litt over halvveis og allerede nå sparker og slår han så hardt at Sandra får vondt til tider. Må nok ha en alvorsprat med han når han kommer ut tror jeg. Han lager bråk og jeg får kjeften for det.. urettferdig. 

Ekstra morsomt er det at han virker veldig interessert i fotball. Igår satt nemlig jeg og fruen å så åpnings kampen i EM og da skal jeg si deg det blir fart i guttungen ja. Det var full Texas inni magen med spark og slag. Noe som for øvrig gjorde meg utrolig glad. Jeg er nemlig veldig stor fotball supporter og gleder meg vell over gjennomsnittet til å ta med arvingen på kampen både i inn og utland. Har allerede gått til innkjøp av noe i favorittlagets tema. Skremmer meg litt at guttungen ser ut til å digge Frankrike litt over gjennomsnittet...

En god bamse må alle ha

Denne her var for søt til å si nei til, til og med for Sandra

Tror nok ikke det blir det siste guttungen kommer til å ha av supporter effekter nei. Selv har jeg over 20 drakter og diverse andre ting fra oppveksten så vi får se. Kan fort bli dyrt det her :) . Kanskje han til og med ikke liker fotball..... og begynner med ballett eller noe sånt... Ja uansett kommer jeg til å elske han like mye. kommer ihvertfall til å skype mye med han når han er adoptert bort :P ok ok den var litt drøy. 

EM er igang dere. 

Ja det blir mitt siste EM alene som supporter hjemme her i huset. Neste EM er guttungen nesten 4 år og slik det ser ut sikkert ivrig med å hyler og skriker akkurat som far. Godt det er et VM innimellom slik at han kan trenes litt opp i supporter sanger og diverse.. Til alle kvinner og menn som liker fotball. Kos dere masse i ukene som kommer. Det skal nemlig jeg gjøre. Og hvis noen lurte. Favoritt laget siden Norge ikke er med, er Tyskland. 

Ha en strålende helg alle sammen

Hilsen 

Glagubben

 

LES OGSÅ

//  Vår reise til Roma 
// Endelig igang med opptreningen 

 

2 Kommentarer

crohnsglede

13.06.2016 kl. 08:50
Dere har mye å glede dere til. <3 er helt fantastisk å få være foreldre. Slitsomt, men gøy. (Ikke fult så slitsomt med bare 1, da er det egentlig ganske deilig. Men med 3 så kan det bli litt varmt i toppen innimellom) uansett er det verdt hver time med unger i trass. Unger er fantastiske små stae vesner med masse kjærlighet og personlighet. Nyt tiden med junior inni magen. På et vips er den epoken over og en ny i gang.

Glagubben

13.06.2016 kl. 09:28
Vi gleder oss enormt mye :) Ja har hrt det er mindre slitsomt med 1 enn flere faktisk. Kan jo egentlig forstå den. Barn er morsomme vesen som alltid finner på nye sprell og moro. Pluss at jeg har en unnskyldning til å leke og kose meg selv :P . Ja tiden i magen den løper av sted. Fant ut her om dagen at vi var over halvveis ;/ . crohnsglede:

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits