glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Næmen for en pudding du har blitt a

  • 09.06.2016 kl.16:29

Hei igjen kjære lesere.

Dagens andre innlegg til dere. Lovte jo å holde dere oppdatert på dagens happening. For de av dere som ikke har fått det med seg, så skulle jeg til fysioterapi idag. Endelig skal jeg få lov til å begynne å trene meg opp igjen til normalen. Man blir faktisk veldig rastløs av å bare gå turer og sitte hjemme hele dagen. Og spesielt når man er vant med å trene 4-5 ganger i uken. ( hysj Sandra, ikke et ord fra deg nå). Ok ok så har det kanskje blitt litt mindre de siste årene. Men skylder det faktisk på ryggsmertene.

Anyways. Idag bar det opp til fysio og dagens øvelser der. Først og fremst så må jeg få lov til å skryte av min fysio. Hun er en dame i 45 års alderen med utrolig kunnskap og ikke minst menneskelig sosial intelligens. Noe jeg har merket at spesielt PTer mangler til de grader. Finnes mange som bare peiser på og ikke leser sine klienter. Hun jeg fikk leste meg som en åpen bok og tilpasset alle øvelsene deretter. Gir meg trygghet og motivasjon også. Så tusen takk for det kjære Fysio.

Jeg fikk en del forskjellige øvelser som jeg må ta nå i 14 dager fremover. 5 ganger i uka morgen og kveld. Alle går rett og slett på å styrke kjerne musklene. For som fysio sa. " de har daua" . Altså mine kjerne muskler var borte og må trenes opp på ny... FLOTT.

Så da er det bare å begynne da. Legger ved noen bilder så dere kan se hva jeg holdt på med idag :)

90 grader og hei hvor det går :) denne var tung. Har nemlig grunnet ryggen hatt/har kun 40 prosent styrke i høyre foten . Dette må jeg da trene opp. For de av dere som lurer på de blå teip bitene på leggene mine. Så er de der fordi jeg har hatt muskelsvinn i leggene grunnet for lite bevegelse. De er der for å hjelpe meg og støtte opp muskelen i leggene.

Her skal man løfte veldig lette vekter opp mens man holder ryggen og magen stram. Vanskeligere enn det ser ut som. Eller kanskje jeg bare er litt svak nå :(

"Opp på tærne nå gutt. Dette går så fint så" øvelse for rygg og styrke i hele kjernen

Opp med rævva nå tjukken. Her øver vi på magemusklene

Et bein i luften mens ryggen holdes rett. Veldig bra for kjerne musklene

Så det var oppdateringen jeg lovte dere folkens. Nå venter jeg bare på at fruen skal komme hjem og så blir det soling og slappe av resten av dagen. Blir nemlig veldig fort sliten merker jeg...

Tusen takk for at dere leste folkens :)

OBS --- sjekk ut min splitter nye side på nett. Glagubben.no her finner dere alle mine innlegg uten reklame og mye ekstra materiell. Anbefaler å ta en kikk.

Mvh

Glagubben.

4 Kommentarer

fjasebloggen

09.06.2016 kl. 22:08
Bra jobba! Tror på at det var deilig å komme i gang igjen:)

Glagubben

09.06.2016 kl. 22:08
Om det var sjef :) fjasebloggen:

crohnsglede

09.06.2016 kl. 23:10
Godt gjort! Nå er du igang! Nå kan det kun gå en vei og det er fremover. :)

Glagubben

10.06.2016 kl. 00:04
La oss krysse fingrene for det crohnsglede:

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits