glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Hawaii DEL 3 -- Vår Bryllupsreise--

  • 03.06.2016 kl.10:55

God Fredag alle sammen. 

Ja tenk, da er det blitt fredag igjen gitt. Gud så tia flyr når man har det gøy. Igår fikk til og med jeg opplevd hvordan livet utenfor hjemmet utspiller seg. Jeg og fru glagubben  hadde oss en tur til helsesjekk for de med ekstra stor mage og appetitt, populært kalt svangerskapskontroll. Passet ganske greit egentlig, da fikk jeg stukket innom og hentet min egen sykemelding... den måtte nemlig fornyes. Lenge igjen til jeg får lov å leve normalt igjen visstnok. Jaja skal faktisk ikke sutre nå som sola er fremme. Får ligge hjemme og gjøre rygg øvelsene mine og samtidig slikke sol på verandaen.  

Anyhow! Over til dagens emne. Nemlig DEL 3 av vår reise til Hawaii.  For som jeg fortalte for noen uker siden så valgte jeg å dedikere fredagene fremover til reise og diverse tips og annet digg jeg og fruen har opplevd gjennom år med reising. 

Som dere sikkert har lest nå så var vi på Oahu i tre uker. Tre fantastiske uke. Man sier jo ofte at Norge er verdens beste land å bo i og det er jeg jo forsåvidt enig i. Men IKKE når det gjelder klima og folket. Der knuser Hawaii oss kraftig må jeg få lov å si. Det var aldri en eneste dag under 23 grader mens vi var der, Selv når det regnet så var det varmere enn en norsk sommer

Har du fortsatt ikke fått med deg Del 1 og Del 2 så kan du lese de her. 

--- DEL 1 Shrimp Trucks, Waikiki Beach, Diamond Head 

--- DEL 2  Pearl Harbor, North Shore og mye annet digg ,

Yes da. Over til dagens innlegg . DEL 3 av denne turen til Hawaii. En tur som var over helt perfekt og som anbefales på det sterkeste.  

Beste Shaved is på Oahu. 

Om varmen blir for intens og man får lyst til å kjøle seg ned og man tilfeldigvis befinner seg i nærheten av North Shore. Ta å stikk innom Matsumoto Shaved Ice.  Her får du kjøpt ... wait for it.... Shaved ice of course. Men denne shaved icen er den beste på hele Oahu. Har faktisk blitt kåret til den beste. Vi tok turen innom da vi var på nordsiden og angret lite på det for å si det sånt. Du kan velge mellom alt mulig av smaker og annet tilbehør. Jeg anbefaler ananas og coconut DEILIG. 


Fruen valgte jordbær og noe annet snacks. Ikke vet jeg. Koste meg med min egen ice jeg..


Snakk om turist.. Shaved ice, t skjorte med Daimond Head og klyse  haitann smykke. JEEZES.
Hvis jeg ikke husker helt feil, så var dette desserten etter at vi var på Shrimp Truck Mackeys 

Dole Plantasjen.  

Etter at Shaved Ice var trødd i gapet gikk turen videre nordover på øya. Hei! hvor mange av dere liker ananas ? ok drit i det , hvem har dere hørt om Dole ananas?? Nemlig! På Oahu finner man Dole sin ananas plantasje. Ok ok skal være såpass ærlig å si at dette var kanskje ikke det mest kule vi gjorde på denne turen. Men litt gøy var det da. Men dessverre som alt annet som tiltrekker turister på denne øya så koster det litt for mye for min smak. Man kan velge mellom diverse attraksjoner som egentlig passer best for de som har barn.  MEN det var en ting som var genialt her. Nemlig Pineapple Express Train. Altså tidenes beste togtur. Man sitter da i et tog og blir kjørt rundt på plantasjen mens man har en audio guide som forteller deg alt mulig av info som man egentlig driter så jævelig i fordi man ikke hører det over det som gjør denne togturen så genial. Nemlig musikken. For hallo, den er genial. Jeg og Sandra har funnet Hawaii sitt svar på Ole Ivars . Kødder ikke. 

Tidenes beste togtur   Bildet lånt av Dole plantation

Her kan man gå å se på blomster og diverse natur ting. Prøv det i solsteiken a .... Skjer ikke. Vi gadd ihvertfall ikke  bildet lånt av Dole Plantation

Vi gikk rett frem til vi møtte på første sving og så på hverandre og tenkte " livet er for kort for det her ass, " og ut igjen gikk vi. Bildet lånt av Dole PlantationDette er den beste isen jeg har smakt noensinne. Pineapple is. Også kalt Ananas is for de av dere som ikke snakker engelsk.

Whoooohoo vi skal på togtur

Tut tut here we go. 

Dette bildet ble tatt etter at vi var der inne i 30 sekunder. Måtte jo se ut som vi hadde vært der.. 

Polynesian Culture Center  Oahu. 

Om dere noengang finner på å dra til Hawaii og da Oahu og ikke stikker innom her. SHAME ON YOU. Dette er den plassen alle bør dra innom. For her får man virkelig opplevd alt mulig moro for store og små. Dette er en stor park som tar for seg alt som har med de diverse kulturene man finner rundt omkring på de Hawaiiske øyer. For du finner fort ut at denne befolkningen er sammensatt av diverse kulturer og folkeslag. Og er det noe de er stolt av , så er det nettopp kulturen sin. Og med stor rett vil jeg si. Fantastisk opplevelse var det å dra hit. Vi angret at vi ankom litt ut på formiddagen. Her trenger man nemlig en hel dag. Parken er nemlig delt inn i avdelinger og det hele krones med Luau ute av denne verden. Jeg og Sandra fikk til og med være med å danse på scenen. og tro det eller ei, jeg vant danse konkurransen av alle gutta. Ikke så rart når jeg danset med den dame jeg gjorde. Sry det var ikke sandra hehe, men en ekte hula jente. De hoftene var ikke knyttet til resten av kroppen for å si det sånt. Dyktige dansere. 

Absolutt verdt å få med seg. Men om jeg skulle valgt bare 1 ting jeg ville snakket om her så er det kvelds underholdningen. Den er drøy bra. 
Fantastiske Hanauma Bay

Dette er plassen for de som liker å snorkle. Man betaler en liten inngangssum og kan da være her hele dagen. Jeg tok med GoPro4 min og koste meg så enormt mye her. Vil dere se videoene jeg tok. Gå inn på Glagubben.no . (OBS , blir lagt ut iløpet av neste uke). Dra litt ut på dagen som vi gjorde. Da slipper du at alle andre er der. Som sagt, jeg elsket denne plassen. Anbefales på det sterkeste.


Verdens fineste strand Lanikai Beach 

Og dette sier jeg ikke lett. For jeg har vært heldig å få opplevd mange utrolig flotte strender rundt omkring i verden. Så når jeg sier denne er den fineste, så er den virkelig flott. Vi storkoste oss her. Ta med mat og bare nyt denne perlen. 

Åååå kliss kliss så søtt 

Herr og fru glagubben på tur. 

Halloween baby ( All helgens aften)

Halloween på hawaii var en morsom opplevelse du. Vi visste jo at vi kom til å være der i oktober måned så vi bestemte oss ganske tidlig for at dette måtte vi bare sjekke ut. Vi hadde jo tidligere opplevd Halloween i Las Vegas så mye skal til for å toppe den. MEN det gjorde det her faktisk. Hallobaloosa som det het, var fett. Masse folk og god stemning. Har du mulighet, dra.. Tips! Drikk deg fin før du kommer  hit og snik heller med deg en liten drink inn. Det er nemlig syyyke køer for å få drikke inne på området. Området er Honolulu by og China Town. Vi storkoste oss og fikk mange morsomme blikk ( kanskje fordi jeg gikk rundt i kjole og sminke...)  Anbefales absolutt. OBS Dette er IKKE halloween du tar med barn på. Man slipper ikke inn med  barn. Alkohol blir servert og det kan ta ganske bra av til tider.  Voksen Halloween med andre ord. ENJOY..


Drunken Pirate ? De drinkene de serverte her var 90% sprit og resten blandevann. Tjohei ...

Den som ler av dette bildet får deng... Neida er lov å le. Jeg fant seriøst ikke noe som var i min størrelse utenom det her. Svigerfar svarte ganske enkelt dette når Sandra sendte bildet av meg " haha I knew it" ... Altså hallo! :P

Top of Waikiki 

Dette er en flott plass å spise en romantisk middag. Litt stive priser men som sagt. Ingenting er billig på denne øya. Og ingenting er for dyrt for den man elsker. Husk det gutta. Du kan spare penger på mye, men ALDRI på den du er glad i. 


Middag med verdens vakreste med utsikt over Paradis

Honolulu om natten. Bildet tatt fra Toppen av Waikiki Restaurant.

Hun her traff vi på hver dag vi var ute å gikk i Waikiki. Søt og hyggelig jente. Og som ALLE andre på denne øya.

Så da folkens var vi kommet til veis ende. Da var min " lille " fortelling om vår helt fantastiske tur til Hawaii over. Ønsker du å vite mer, kan du sjekke ut Reise kategorien på Glagubben.no  Her finner dere video og MYE mye mer info rundt våre turer osv. Skulle jeg vist dere alt her så hadde dere måtte lest DEL 19 hehe. altså for mye info. 

Tusen takk for at dere ble med på denne reisen via bloggen. 

Ha en fantastisk dag videre og God Helg alle sammen

Aloha fra Herr og Fru Glagubben. 

LES OGSÅ

//--- DEL 1 Shrimp Trucks, Waikiki Beach, Diamond Head 

//--- DEL 2  Pearl Harbor, North Shore og mye annet digg ,ALOHA 

 

4 Kommentarer

Monica

03.06.2016 kl. 20:46
Jammen har dere hatt liv av en bryllupsreise! :) Og du har jo virkelig fått fanget den i ord og bilder på ditt særegne og humoristiske vis. Hehe!

Så flott ut forøvrig, og den isen fristet må jeg si. :)

Glagubben

03.06.2016 kl. 21:11
Jo takk :) ja vi har vært utrolig heldig som fikk dratt til Hawaii . Vi har allerede planlagt å dra tilbake til neste år. Monica:

Monica

03.06.2016 kl. 22:11
Da virker det som at dere har funnet deres drømmested, slik vi har funnet vårt. ;)

Glagubben

03.06.2016 kl. 23:02
Så absolutt Monica:

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits