glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Til dere jenter. Denne er til dere. Hilsen oss gutta

  • 30.05.2016 kl.10:58

God morgen kjære lesere

Endelig er det mandag igjen og som vi har gledet oss.... Stian fra Morgenshowet på NRJ er i overkant A menneske eller? FJOTT kalles det her i hjemmet. Neida skal ikke hate på de som faktisk klarer å stå opp om morgenen og være glade og blide selv om jeg selv har mest lyst til å sende samtlige av verdens befolkning til øst Tibet så jeg slipper å se de. Nei verden trenger begge typer mennesker den. Tenk hvor kjedelig det hadde vært om alle var som meg eller som Stian, ensformig er vell ordet jeg leter etter. 


Hit vil jeg sende alle A mennesker.. Tibet . Bildet lånt av hotelroomsearch.net

 

Over til dagens overskrift. Hva skjer med alle disse synonymene for den kvinnelige befolkningen? 

Jo nå skal dere høre! Det hele grunner i deres evne til å ta imot noe som heter komplimenter!


Denne følelsen sitter vi menn med stort sett hver gang...

Dette er noe jeg skriver på vegne av hele verdens mannlige befolkning. Hva er det med dere kvinner og evnen til å ta imot komplimenter? For samtlige av dere kvinner ( ååå ja nå skal alle tas under en kam her. alle skal få).. har en evne til å motta komplimenter med en hel haug av mot argumenter for gitte kompliment!!.. Det virker som et kompliment for dere er en skjult tanke/hensikt som må forklares og diskuteres. 

Det er ikke det vettdu! For vi gutta er ikke så smarte som dere jenter tror vi er. Ganske enkle sjeler vi. Er vi sulten så sier vi ganske enkelt. " eeyy sulten gitt" og er vi trist og lei oss sier vi enkelt og greit " øøø faen den var kjip ass" Så som dere ser og sikkert har erfart så er ikke vi menn så vanskelige å ha med å gjøre. Og ihvertfall ikke når det gjelder dagens tema, komplimenter. Der er vi ganske så rett frem. Sier du til en mann at han ser fin/flott ut i noe så garanterer jeg at han ser på det med tidenes glis og sier " FETT eller I KNOW SNUPPA , før han så får det litt små frekke blikket du kjenner så altfor godt, fordi han tror at du kanskje fikk lyst på  ham... Igjen et eksempel på hvor ENKLE vi er..

Dere kvinner derimot evner jo overhode ikke til å håndtere komplimenter. Dere tror som sagt det er en baktanke med alt og så begynner dere ofte og tvile på alt og alle rundt dere samtidig. For at noen, da spesielt vi menn/deres partnere kan syns at den kjolen du tok på bare var helt fantastisk fin, eller de skoene du tok på faktisk var de fineste er jo for dere helt uforståelig, hvor tjukke i huet er ikke vi liksom... Og det hjelper jo fint lite at vi forteller dere ned til hver minste detalj hvorfor vi syns det nettopp den kjolen eller de skoa var de fineste.! Da blir vi bare møtt med en sur kommentar og avgårde går dere for å prøve ENDA et antrekk. FLOTT... ( PS - Dette er grunnen til at vi menn mister håret, helt sant)Jeg tror jeg har funnet grunnen til det hele.

Dere blåser egentlig i hva vi gutta sier og mener, det er nemlig ikke oss dere doller dere opp for. Det er andre kvinner! Har jeg rett? Dere er så opphengt i hva andre kvinner syns hele tiden , at det er blitt en konkurranse mellom dere. Dette kommer da særlig til syne hvis det er to kvinner som har samme antrekket på seg på en fest eller tilstedning.


Ring VG, dette er det verste som har skjedd siden krigen... bildet lånt av pintrest.com

 

ÅÅÅÅ SHITT AVE MARIA OG ALT SOM ER FÆLT.

Dette er da tydeligvis det verste som kunne skjedd her på jord og du går da fra å være ballets dronning til å føle deg som en gnom på under 2 sekunder... Jeg blir helt oppgitt jeg. Noe jeg tror samtlige menn kan si seg enig i også. Hadde nevnte situasjon skjedd med oss menn, da hadde det hele forløpet seg omtrent sånn her

    Mann 1 ankommer festen glad og fornøyd over hvordan han ser ut. Mann 2 ankommer festen i det eksakt samme antrekket, han også glad og fornøyd. Plutselig ser Mann 1 over i andre enden av lokalet og får øye på Mann 2. Han ser at Mann 2 har valgt samme antrekket som ham selv. Mann 1 tenker følgende " eeyyy han der har bra stil, good looking " Mann 2 snur seg og møter blikket til Mann 1 og ser samtidig at han bærer samme bekledning som Mann 1, han tenker " næmenn se på han a, looking good looking good. "  ........ 


Vi menn er enkle sjeler   ... bildet lånt av pintrest.com
 

Sånn skal det gjøres kvinner! Det er ikke vanskeligere enn det! Hva spiller det noen rolle om andre har det samme som deg? INGENTING skal jeg si dere. Dere ser begge flotte ut og kos dere videre sier nå jeg. For det er nettopp lik vi ser dere. Som vakre flotte og ikke minst sexy vesen. Dere er limet som holder ting sammen og varmen som bringer frem det beste i oss menn. Og når vi endelig gir dere ( for ja det finnes menn som er elendige på å gi) komplimenter , så husk en ting kvinner! Vi MENER det vi sier. Vi sier ikke ting fordi vi bare tror dere vil høre det. Hadde vi ikke ment det så hadde vi ikke sagt det. Enkelt og greit. 


bildet lånt av imgflip.com

og med det sagt! Sandra jeg syns du ser helt fantastisk vakker ut.Og ja jeg vet du er gravid og litt rundere i formene enn til vanlig. Det spiller INGEN rolle. Det underbygger bare min kommentar mer. Du er fantastisk vakker min kjære. 

Ha en flott Mandag alle sammen og håper vi leses igjen

 

Mvh 

Glagubben

LES OGSÅ:

// Man kjenner man ikke er 18 lenger 

// Hva med oss som IKKE liker tv serien SKAM 

3 Kommentarer

bloggare på icedaniel.se

30.05.2016 kl. 16:32
Natur i Tibet och Norge ser rätt lika ut faktiskt.

Glagubben

30.05.2016 kl. 16:41
Ja du sier noe der Hehe bloggare på icedaniel.se:

Roberta Pimentel

30.05.2016 kl. 18:03
cheers

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits