glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Man kjenner man ikke er 18 år lenger....

  • 29.05.2016 kl.12:47

God Søndag kjære lesere. 

Da var siste dagen av uken her. Den tas imot med blandede følelser rundt omkring antar jeg. For søndager er på en måte den dagen man reparer og sjekker status etter helgens utflukter. Som regel har man en fast rutine bestående av , kjenne etter hvor man har vondt og deretter prøve å huske hvorfor man har vondt akkurat der... Har man drukket så føler man kanskje at et glass cola og noe junkfood er en grei ting og sist men ikke minst, man sjekker saldoen for å sjekke hvor "KUNG" man egentlig var dagen før. Sånn var ihvertfall min tid før. 


Aldri påstått noe annet heller...
 

Det vil si tiden jeg studerte og levde det flotte studielivet. Nå som jeg har bikket 30 har pipa fått en annen lyd. Ta igår for eksempel! Vi fikk et venne par av oss på besøk. Vi spiste god mat som jeg og fruen hadde lagt. Satt og skravlet og koste oss før vi gutta gikk ovenpå for å se Champions League på tv mens damene pratet om ..( ikke spør meg om det !! , har ingen anelse, baby ting? ). Vi hadde det så moro at vi helt glemte tiden og dermed hadde siste toget hjem dratt fra våre venner.


 

IKKE noe problem , vi kjører dere hjem vi. Altså vi hadde endelig en unnskyldning til å dra til storbyen.. Ok ok så var det meg som ville ha en unnskyldning til å dra til byen. Man savner å være i byen når man er innestengt i sitt eget hjem hele tiden. Så da ble det roadtrip til Oslo da. 


Oslo here we come bitches.....

Hva er vell ikke en bytur uten natt mat? ok så hadde vi ikke drukket eller noe men natt mat hører med uansett. Og med det tanke på at vi ikke hadde drukket så fristet ikke kebab for å si det sånt. Man beholder faktisk litt hjerne når man er edru.... Kebab er ikke bra mat folkens...

Så da gikk turen til McDonalds da... ok ok så er ikke Micky D noe bedre alternativ. Men det har ikke det fæle ettersmaken ihvertfall. Etter at burger og fries var trødd i truten så bar det rett hjem.


Greit så er ikke Micky D så mye bedre en kebab
 

Klokken var 2 da vi la oss..... CRAZY var ordet vi følte oss. Så sent hadde vi ikke vært ute på årevis. Vi kjente at vi levde , ungdoms årene og dets minner kom strømmende på mens vi stille og fredelig sovnet for kvelden. 

Søndag: Klokken 12:14...  Mobilen ringer.... svar blir avgitt først av fruen i en elskverdig tone " kan du slå av den helvetes mobilen ????? " hvor jeg med min vakre morgenstemme sier tilbake " kjeft a !!! ikke min telefon som ringer"!!! 


Fult så gæli er det nok ikke , men fruen er ikke langt ifra

Og VIPS så husket vi hvorfor vi ikke er ute til klokken 02:00 lenger.... Vi er nemlig ikke morgen mennesker noen av oss. Og når man er vant til at helgens store action happening er NCIS på tv så burde man egentlig forstå at slike leggetider overlater man til de fjøsnissene i 20 år alderen. Man merker at man har begynt å gå inn i foreldre modus. Ihvertfall for vår del. Godt er det tenker jeg, vi er jo på vei til å få barn liksom..

Men moro var det. ! Så takk til våre kjære venner for en utrolig fin lørdagskveld og vi gleder oss til neste gang. FYI ( vi eller dere overnatter hos oss/dere :P )

 

Takk for at du leste og til vi sees igjen

Ha en flott  fin Søndag...   :)

Hilsen Glagubben

 

HUSK! !!!

LIKE siden til bloggen på facebook.    ---- TRYKK HER ---   ( Her blir det lagt ut mye ekstra )

 

Les også:

//  Hva med oss som IKKE liker tv serien SKAM???  ---- LINK HER---

// Bryllupsreisen vår til Hawaii DEL 2    ----- LINK HER---- 

og sist men ikke minst  // Bryllupsreisen til Hawaii DEL 1  --- LINK HER----

6 Kommentarer

Glagubben

29.05.2016 kl. 12:51
Real Madrid vant for de av dere som ikke fikk med dere det :P

Jenny Sahlberg

29.05.2016 kl. 13:17
Härlig läsning.. =) Började skratta när jag läste "Vi kjente at vi levde , ungdoms årene og dets minner kom strømmende på mens vi stille og fredelig sovnet for kvelden. " hahaha...

Ha en fin söndag Gustav! =)

megoggutta

29.05.2016 kl. 14:43
Hærlig 😂

Jeg holder meg bestemt på riktig side av 30 tallet og har tenkt å være 29 noen år til, men det hjelper ikke stort for har sittet igjen med følelsen dere hadde i dag tidlig mer enn en gang 😂

Glagubben

29.05.2016 kl. 14:55
megoggutta: og som deg så har ikke vi heller lært av tidligere feil Hehe .

Karina

29.05.2016 kl. 17:21
Hoho.. Må le 😂 Så utrolig herlig. Glad i dere 💗

Glagubben

29.05.2016 kl. 17:24
Karina: takk det samme :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits