glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Hva med oss som IKKE liker SKAM...

  • 28.05.2016 kl.10:09

God Helg kjære lesere.

Da har endelig kalenderen klart og karret seg til å bli lørdag igjen. Og som alle lørdager som kommer den etterlengtet og full av forventning. 


Denne her forklarer mye.

Det er liksom noe med denne dagen da som bare er helt greit liksom. Man slipper å å dra på jobb som regel. Hvis man ikke jobber skift arbeid da, da jobber jo man til alle døgnets tider og er dømt til å gå rundt så en forvirra zombie. Jeg snakker om de som kun jobber ukedagene . Sånn mandag til fredag dere vet. De elsker lørdager. Da slipper man håret ut og bare tenker at livet er så fint og flott og man har mest lyst til å danse naken i solskinnet og bare tenke livet er digg. OK så var dette kanskje mine tanker rundt lørdager, men jeg er vell ikke den eneste? ( fruen sitter her og krysser fingrene for at det er flere luringer som meg, stakkar uheldige meg tenker hun sikkert). 



Bilde lånt av NRK tv..

 

Du/dere! En ting jeg kom til å tenke på  her igår kveld da jeg og humør Hitler  min kjære søte fru satt og koste oss fremfor TVen. Hva er dealen med NRK serien skam? Alle prater om den og alle har en mening om den. Alle aviser ser ut til å forgude den og lovprise den herfra til månen. All denne applausen SKAM får fikk meg til å tenke. Er egentlig SKAM så bra som alle sier?  Nå er jeg riktignok ganske så skeptisk av meg når det gjelder hva jeg syns er bra og ikke.


Som regel veldig skeptisk person når det gjelder nye tv serier.. Bildet lånt av memegenerator

Ta "The Blacklist"  for eksempel. Den blånektet jeg å se fordi den syns jeg så dårlig ut ( hadde da ikke sett et sekund av den..  neida så det så ). Begynte å se den etterhvert og nå er jeg hektet. Kommer jo selvfølgelig ikke til å innrømme for fruen at jeg er blitt hektet, ganske enkelt av den grunn at hun da kommer til å gi meg det derre " mohaha i told you so," og " jeg er så smart og cool at jeg vet hva som er inn og se på" uttrykket. Alle menn kjenner til det blikket.


Alle menn HATER å få denne kommentaren mot seg.. Am i right?

 

Uansett tilbake til SKAM. Hva er greia liksom? En gjeng med VGS elever som løper rundt og lever hverdagslivet? Er det så fett ? Den serien der gidder jeg ikke å se engang, finn noe annet vi kan se på sammen.... 

Dette ble da sagt av meg for noen uker siden. Men siden fruen er så hormonell flink til overtale ( setter opp store bambi øyne og prater i en stemme som er presset til gråtens rand, ja da må man jo bare si OK DA FOR SVARTE!!!! Greit vi kan se på den pokker SKAM serien din.  Man kjenner seg så svak etterpå som mann etter en sånn diskusjon. Tenk at jeg falt for hennes triks igjen ... Rart vi menn blir smårare etterhvert...


Rart vi blir smårare vi menn?  Bildet lånt av DIYLOL.com

 

Så da benket vi oss fremfor tv en en dag da for å se denne nevnte SKAM.  Første episode gikk greit, ble ikke overbevist får en si, Men jeg får vell se hvor dette bærer tenker man, så gikk med på å se et par til.  

3 episoder inn i serien satt jeg i sofaen og tenkte følgende. " Shitt pomfritt" Hva i huleste gjør jeg nå. To ting hadde nemlig skjedd. 

Nr 1: Jeg hadde blitt hektet på SKAM. Jeg kjente en indre skam ( hoho tok dere den :P ) kommer over meg. Jeg måtte nok engang innrømme for fruen at hun hadde rett. Noe jeg virkelig hater grunnet hennes " i told you so holdning " . 


 Sandra elsker å gjøre/si de ordene..

 

Nr 2: Hvordan kan jeg på 32 år klare å assosiere meg med 16 åringer?  Ok, så er jeg ikke helt 32 år i mental alder ALLTID, men stort sett ihvertfall. Eller det kommer ann på hvem du spør. Fruen mener nok at jeg er 10 å nøtta store deler av døgnet. Det at jeg klarer å kle på meg selv og gå på do og pusse gebisset er vell stort sett det hun har innrømmet at jeg gjør noenlunde etter alder... 


 Oss menn i et nøtteskall :)

 

Så summa summarum sitter jeg her da. I sofaen med en fru som har verdens største " i told you so "uttrykk klistret rundt truten og kikker på hver episode av SKAM som kommer ut.  Er blitt så gale matias at jeg har sjekket forum og NRK sine nettsider for info FØR ukens episode blir lagt ut....Jeg "skammer " meg.. ok ok skal gi meg nå... er jeg litt skammelig?...... ok , kanskje fruen har litt rett allikevell...

 

Sandra , jeg hater dette blikket FYI Liksom...

Så da er det bare for meg å innrømme at jeg også er hektet på SKAM...... FLOTT .... 

Forresten , Jeg er på Team William....( bring on the hate ). HALLO!! sønnen min skal hete William liksom, sier seg jo selv hva jeg  heier på. 


William er best.. Bildet lånt av NRK

 

Så til vi leses igjen. 

Ha en strålende dag alle sammen. Og nyt hverandre og friheten helgen gir.  Til alle dere som ikke har fri i helgen. Jaaa hva skal man si. sry? beklager? suck to be you liksom. :=) 

LES OGSÅ:

// http://glagubben.blogg.no/1464334544_bryllypsreisen_til_ha.html    -- Bryllupsreisen til Hawaii DEL 2

// http://glagubben.blogg.no/1464158843_ukas_mann.html   --- Ukas MANN

Vi skreves snart igjen.

Hilsen Glagubben. 

2 Kommentarer

Glagubben

28.05.2016 kl. 10:12
Kan ikke bare være meg dette gjelder folkens ?

MinasRubi.blogg.no

28.05.2016 kl. 10:19
Jeg har hørt at alle er hektet på den, men ikke sett den selv. Du er sikker ikke den eneste vettu. Måtte trekke litt på smilebåndet.. Haha told you so er så typisk kvinnfolk..

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits