glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Sette sammen en barnevogn som mann.....På youtube.....

  • 24.05.2016 kl.12:32

God morgen alle sammen. 

Tid for å sette sammen barnevognen ble idag gitt. Grunnen. Fruen hadde kjøpt stelle veske og måtte og da mener jeg bare MÅTTE se hvordan den så ut sammen med vognen ferdig montert... Hjalp ikke at jeg foreslå at vi kunne dra innom en barnevogn butikk og bare ta med veska dit og se der.. Det var tydeligvis det dummeste som var blitt sagt i menneskets 15 000 årige historie.. Så da var det bare å brette opp armene da og begynne på elendigheten..  FYI bruksanvisninger er for pyser.... Mye bedre å gjøre ting 3 ganger fordi man ikke helt klarer å svelge stoltheten sin.

 Sånn er det med den sakenEr da mann for svarte, dette går så fint så...

Men nok om det. På tide å skrive litt om dagens tema. Nemlig sette sammen en barnevogn. Jeg tenkte at det faktisk ble litt enklere om jeg filmet hele seanse... Så da overtalte jeg fruen til det! Resultatet finner dere her. Jaja jeg vet det finnes mange video der ute som viser det samme, men fant ingen på norsk. Så da lagde jeg en da.... :)

Resultat ble ikke så aller verst og jeg får si det selv. Ble en skrivefeil i tekstingen så jeg i ettertid men det er sånn som skjer med dysleksi i fri utfoldelse..

Så da sier jeg bare lykke til alle dere menn der ute. Klarer jeg det her så klarer hvem som helst det. Bare husk å smør dere inn med litt tålmodighet. For ja det kan hende man får lyst til å slenge hele dritten ut vinduet og bare kjøpe en Ikea papp kartong og la ungen sove i den.... 

Til vi leses igjen! 

Ha en riktig fin Tirsdag alle sammen.

// les også

http://glagubben.blogg.no/1462290317_barnevogn_i_hus.html

 http://glagubben.blogg.no/1463990395_snakker_vi_tidenes_br.html 

 og http://glagubben.blogg.no/1463815874_godt_fruen_ikke_er_hj.html

Mvh  Glagubben

1 Kommentar

Glagubben

24.05.2016 kl. 12:58
Del 2 blir lagt ut neste uke. Tenkte det ble for lang video om alt skulle være i en del.

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits