glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Godt fruen ikke er hjemme..

  • 21.05.2016 kl.09:44

God Lørdag alle sammen. 

 

Ja da var det endelig helg da. Forhåpentligvis ligger flesteparten av dere å nyter den deilige senga deres enda, klokken er jo bare 08:40 i skrivende stund. For de av dere som har barn og hund, så sier jeg bare beklager for at jeg er morgen munter og beklager også den kommentaren om å nyte sengen sin... I know i know. Snart er det min tur til å bli vekket av skrikende barn og mye annet knask. Det med hund har jeg allerede, så den delen forstår jeg.... Man har liksom ikke noe valg lenger da. Ut og opp skal man ellers høster man godene i form av bæsj og tiss overalt.  Voksenlivet hei hvor det går


To gode venner. King ( han til venstre) er vår og han andre er bestekompisen til King, nemlig Billy

Som noen av dere sikkert har fått med dere så dro fruen til Hamn i Senja igår. Forresten også populært kalt " havne i senga" her hjemme. Altså da av meg riktignok. Må bare si beklager igjen folkens, har en humor på lik linje med en 8 åring til tider. Uansett, hun og resten av jobben dro opp dit for å kose seg med båttur i flotte omgivelser og nyte en og to gode middager med mye god vin til. Aaaaa stemmer det, fruen kan ikke drikke hun mohahaha... Ok sry Sandra min humor igjen. ( den der kommer jeg til å få svi for).


Godt han her syns jeg er morsom da. 

 

Hva annet har skjedd siden igår? Jo altså nå skal dere høre godt folk. Jeg Glagubben har da klart å havne i lokalavisen. Tenk det dere. LOKALAVISEN!!! .Og ikke av de grunnene jeg trodde jeg kom til å havne der. (filleristet en eller annen løk som spiller høy musikk klokken 4 på natta, takk kjære nabo)..

 Må få innrømme at det syns jeg var litt stas. Hadde aldri trodd jeg med min dysleksi og måte å skrive på skulle fenge en avis sin interesse. Men sånn ble det engang. Det var mitt innlegg rundt Den evige sengestriden mellom oss menn og dere kvinner! 

Les artikkelen her : http://www.rb.no/blogg/blogg/meninger/sengekrigen-alle-menn-kan-forsta/o/5-43-294262   ( litt stolt over dette ja)

Og siden jeg nå er blitt kjendis så forventer jeg å bli behandlet som en gud!!

*KLASK*  Det er lyden min kjære frue hadde lagd med sin håndflate i mitt bakhode av den type kommentar. Hun holder meg nemliggodt plantet på jorda. "Ska ikke bli no primadonna du vettdu fjompen"  Sandra du Sandra. Godt jeg har deg. 


" ikke skap deg, gidder ikke se/prate med deg når du tøffer deg"  Litt sånn her hun blir hvis jeg blir litt tøff :P 
 

Du/dere!!

idag skjer det noe flott i min verden. Idag spilles det nemlig en fotballkamp jeg har ventet lenge på å se, nemlig FA Cup finalen. For dere som ikke vet hva i svarte dette dreier seg om , så er det fotball som sagt. Du vet, 22 idioter som løper rundt og prøver å sparke den runde tingen i målet til motstanderen... Mens dommeren ( han i gult/svart) prøver å se til at de nevnte 22 ikke tar livet av hverandre underveis.  Dette er da beklageligvis en stor stor torn i siden for fruen at jeg bedriver tiden med. Jeg som mange andre menn ELSKER fotball. Og laget jeg holder med er Manchester United FC. jaja jeg vet, vi ( vi sier nemlig vi ) var ikke så altfor gode at det gjorde noe denne sesongen. OK , så sugde vi balle!!! fornøyd? 


Uansett, idag skal laget mitt spille finale i den engelske cupen. Og det gleder jeg meg såååå mye til. Og det som gjør det ekstra moro er at fruen ikke er her for å fortelle meg de samme gamle setningene jeg er så vant til å høre angående emnet. Sikkert flere av dere menn som opplever dette. Derfor har jeg laget et knippe av utvalgte kommentarer fruen pleier å lire ut av seg.

1: "Fotball nå igjen? " - Ja tenk det du min lille due. Nå igjen! Derfor det kalles en seriekamp puselussken. De spiller nemlig en serie. Ergo flere enn 1 og 2 kamper..... Sigh....

2: "Spiller de hver helg?" - Ja det spiller hver helg og grunnen gidder jeg ikke fortelle deg for 1000 gang. Kalles en serie som sagt!!!

3: "Hva om jeg holder med Liverpool" ( sagt under kampen mot Liverpool) - Da min kjære vakre søte blomst, ja da hadde du måttet finne deg en annen plass å bo. Da hadde vi nemlig skilt oss... Forstått? capish? you understand? ... Komme med sånn blasfemi i mitt eget hjem. Kjente det trykte godt i blodpumpa da ja. 

4: " Altså se her vennen...." ( drar frem noe hun skal vise meg) - du skakke vise meg noenting under kampen kjære deg. Da følger man med!! Jeg driter i om Eileen fra Paradis Hotell har lufta bikkja til Jan Thomas og samtidig fått Se og hør etter seg... Kunne ikke brydd meg mindre. Betyr ikke at jeg ikke elsker deg for det.  * SMASK SMASK* 

5: " Se her , satte frem litt sund snacks til deg jeg" -  Du har det rablet for deg frøken!!.... Man bringer da ikke med seg gulerøtter og stangselleri til en krig! For det er nemlig det dette er, EN KRIG. Få den kanin føden bort fra meg. Her er det chips og brus som gjelder!!.....( 5 sekunder går)..... " du hadde ikke tatt skade av litt sund mat tjokkebass.."   Man innser kanskje at blodpumpa og magen greit kunne klart seg uten dagens dose av chips og brus..... "Okai da, gi meg det helveteskaninforet da"....

Som dere ser så er fotball og kampene en stund hvor jeg koser meg og glemmer at jeg er voksen og alt ansvar det medfører. Det er rett og slett der jeg slapper mest av, så sant laget mitt da klarer å vinne!!! noe de ikke klarer så mye i det siste. Da blir jeg bare forbanna igjen... Heldigvis er jeg ikke lang sint. 

 

Så da kjære lesere. Da sier jeg ! 

" Ha en fantastisk lørdag og kos dere med FA Cup Finalen mellom Manchester United og de andre 11 dustene som skal spille."

GOD LØRDAG 

 

Få også med dere :

http://glagubben.blogg.no/1463649106_sengekrigen_allle_men.html  - Sengekrigen 

http://glagubben.blogg.no/1463739670_bryllupsreise_til_haw.html  - Bryllupsreisen til Hawaii

1 Kommentar

Glagubben

21.05.2016 kl. 14:33
For de av dere som ønsker å se kampen så sendes den på Tv2 Sumo.

Går sikkert å streame den en plass men ingen jeg vet om desverre.

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits