glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Sengekrigen allle menn kan forstå!

  • 19.05.2016 kl.11:11

God Torsdag alle sammen

Da var det sannelig blitt torsdag igjen. Alle har hatt en fin natt og sovet godt antar jeg?! . Sånn du vet, der man ligger i senga si med en god dyne over seg og hviler hodet på en pute av vidunderlig dun og fjær. Samtidig som små søte sauer blir talt opp og man stille og fredelig faller i Jon Blunds favn, mens man små lekent pludrer, takk for idag kjære vi sees imorgen , jeg elsker deg...Slik tror dere kvinner at dere sover... 

Omtrent sånn ønsker vi alle at man faller til ro om kvelden. ÆKKE sånt i virkeligheten ser du... Kanskje dere damer/fruer/kjærester opplever dette, men kan love deg at vi menn , altså deres andre halvdel. Vi opplever det ikke akkurat sånt nei. Ta igår natt her hjemme for eksempel. Den her sniken tar også min del av senga.....
 

Tiden for å legge seg blir annonsert av sjefen i huset Det betyr fruen.   Altså det betyr at da legger alle seg. For sjefen har bestemt at hun får ikke sove om jeg ikke er å finne ved hennes side. Spiller ingen rolle om Ragnarok utfolder seg utenfor, nå er det tid for legge seg! Basta Bom, ferdig snakka!  Ok tenker en stakkar ( altså meg) og tusler etter med hodet senket som ei bikkje som har fått passet påskrevet for noe han egentlig ikke vet hvorfor..Ikke sånn her akkurat. Jeg lover dere, den bikkja ler av meg... 

Jaja , kanskje det blir litt kvelds kos da ? tenker en stakkar. Tanken vokser og man kjenner gleden begynner å bygge seg opp i kroppen. Litt sånn bursdag og nyttårsaften på engang følelsen. Til slutt tar man motet til seg og prøver på beste Don Juan måten å hinte litt frempå.


Man prøver å sjarmere det man klarer...

 

" altså, om du vil så vil jeg også , atte altså vi kan , du vet sånn bombomshakkalakka ....." I det man stotrer frem ordene innser man fort at man har underskrevet sin egen falitt erklæring. Blikket sier alt! Dere vet, når dama de snur seg imot deg med latter og oppgitthet i blikket mens hun bare rister på hodet og sier så søtt " er du helt dust eller????? Jeg føler meg som en dass og jeg er oppblåst og har hodepine og du glemte dit og datt idag og generelt sett er du en stor fjomp ! " Da vet man at det ikke blir noe bombomsjakkalakka for å si det sånn!... ferdig snakka..


Dommeren har sagt nei....ingen anke mulighet finnes....FLOTT

 

Etter at alle drømmer om et voksen eventyr er over så følger det faste ritualet med tannpuss og pysj påkledning. Dette pleier å foregå uten altfor mye drama heldigvis. 

Når gebisset er lagt i vann og man endelig skal krype til køys så oppstår alle menns hat problemstilling! Hva skjer nå?!!  Vil hun spoone? , ligge på armen? , ligge halvvei oppå deg med den ene foten som en boaslange som er på vei til å sluke opp sitt bytte? Man kjenner reddselen sprer seg på nytt i kroppen..

3 Ting vi menn ikke digger, som dere kvinner ikke ser helt ut til å forstå!

1: Spooning: flott og greit når man ligger på sofaen og ser på tv eller tar seg en liten hvil. IKKE særlig moro når man skal legge seg til å sove. Vi er nemlig menn og menn har , la oss si det på den måten. Lyster.... Og de blir ikke akkurat  mindre av at dere kvinner ligger og gnikker dere frem og tilbake mot oss når vi prøver å sove... 

2: Ligge på armen! Jo koselig og fint dette. For dere riktignok. Armen vår har nemlig sovnet og fungerer nå som en slapp nuddel som verker noe i hampen mye. Og gud forby om vi tar den bort. Da vekkes dragen og man får så bysta fyker.. Ikke moro

3: Ligge med benet rundt/oppå mannen din! Nei dette er ikke noe digg damer. Foten deres er ikke så nett og lett som dere tror. For når dere sover , så kjennes det ut som om man blir kvalt av en boaslange som nettopp har fanget en geit som sagt! Heller ikke så digg..

Men det verste dere kan gjøre og som dere faktisk ser ut til å gjøre oftest er , STJELING AV SENGEPLASS! Altså det er ikke så vanskelig kjære dere vakre små duer som vi elsker mer enn luften vi puster.

Si man har en dobbelseng som jeg og fruen har, da har faktisk produsenten av dette produktet vært så grei å faktisk gitt oss en seng hvor man lett kan dele sengen i to. En til meg og en til deg. Men følger dere kvinner denne anvisning? 


Ække så vanskelig serru...... 

 

NOPE, niks overhode ikke! Er ikke snakk om å ta halvparten her , her skal 95 % tas. For dere ligger som sjøstjerner og spriker med armer og bein. Skjønner det ikke!, når dere legger dere , så sovner dere som en søt liten ball for så deretter å vokse og ekspandere ut til en blekksprut.. I natt ble det så gale her hjemme at jeg måtte ut av sengen og bort på fruen sin side og dytte/dra henne tilbake på sin side.. Dette ble ikke godt mottatt og jeg fikk noen saftige gloser på enten russisk eller samisk eller finsk. Fine ord var det ikke ihvertfall, kunne ha vært en norsk dialekt også for alt jeg vet. Hjelper ikke at fruen er gravid og begynner å få en mage som fungerer som en rambukk for å dytte meg enda fortere ut av senga... Lurer på hvordan dette skal ende for min del, blir sofaen det tenker jeg.... 


Min fremtid.....

 

Så sånn var min natt. Om jeg sov godt? Svaret er NEI... Men hva gjør man ikke for den man elsker. For det er nettopp derfor vi holder ut disse nettene. For alle netter er ikke sånt heldigvis. Men når dama de er gravid så øker disse nettene i antall betraktelig. Kanskje det er deres måte å forberede oss på våkenetter som nybakt far? 

Til alle dere ute. Ha en riktig fin Torsdag og nyt dagen og hverandre.

En suuuupertrøtt hilsen fra Glagubben

PS- jeg elsker deg Sandra *smask* 

 

// Les også http://glagubben.blogg.no/1463815874_godt_fruen_ikke_er_hj.html

5 Kommentarer

miamisweety

19.05.2016 kl. 11:29
Hehe, morro innlegg :D Digger det! Og jeg sier meg enig i alt, det tror jeg gubben også kan si seg mye enig i. hehe, ler enda.

Glagubben

19.05.2016 kl. 12:18
Godt å se at noen kvinner innrømmer disse grove overtramp :P , Ha en riktig fin Tordsdagmiamisweety:

maiken elise

19.05.2016 kl. 11:40
Haha så herlig skrevet! Liker å tro at det ikke er sånn her i hus, men er nok en fare for det likevell :-D

Glagubben

19.05.2016 kl. 12:18
Du får spørre gubben din :P Tror nok det blir enighet om at dere er ikke langt ifra dere heller :=) maiken elise:

Aleksander Hømanberg

19.05.2016 kl. 18:02
Hei, jeg lurte på om det var mulig for oss å legge ut blogginnlegget på nettsidene til Romerikes Blad? Kunne du tatt kontakt med meg på aleksander.homanberg@rb.no eller på tlf: 454 75 536 hvis det hadde vært ønskelig.

Med vennlig hilsen

Aleksander Hømanberg

Journalist i Romerikes Blad

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits