glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Total makeover " Mamma Edition"

  • 13.05.2016 kl.10:26

Hei igjen folkens. 

 

Da var fredagen endelig her og bare noen få timer igjen så kan man åpne en velfortjent øl og bare legge bena på bordet. 

Idag av alle fredager ( som tilfeldigvis også er den 13) blir en veldig spesiell fredag for vår lille familie. Det er nemlig idag vi får vite hvilket kjønn babyen har. Blir det en jente? blir det en gutt? Spenningen er til ta og føle på her akkurat nå. Klokken 14:00 foreligger svaret ( SUPER SPENT). Men har en dårlig nyhet til mine kjære lesere. Svaret får dere ikke helt enda. Vi ønsker å informere familie og nære før vi /jeg får lov til å legge det ut her. Beklager folkens.

 

Total makeover " Mamma Edition"

Da har endelig Dragen  Sandra sin svigermor/min mor landet på Østlandet. Dere ble advart igår http://glagubben.blogg.no/1463035493_dere_er_herved_advart.html . Og tro det eller ei, hun FANT FREM.  Hun klarte å styre sopelimen sin helt fra Helganes Flyplass, Haugesund og frem til tog platformen på Eidsvoll Verk.  Eller Verket som et vennepar av oss gav klart beskjed om at det het nå som vi bodde her. Og siden jeg og fruen er så desperate etter å passe inn så velger vi å kalle det for verket fra nå av. Uansett. Mor har ankommet ! 

Edsvoll Verk aka "Verket "

Oppgradert sopelim?

Og med elegante steg hoppet hun lett av toget, men VENT NÅ LITT.. hva var dette? Jeg merket det ved første øyekast og fikk umiddelbar følelsen at det var " A disturbance in the force" !! Hva betydde dette?`Ingen fleece jakke????  Så lenge jeg har levd og husker så har mamma alltid gått med fleece jakke, det er blitt hennes trade mark. Og her kommer hun uten? Fleecen er byttet ut med en flott elegant boblejakke i type mørkeblå.. 

Se så fornøyd hun er over å ha funnet frem * STOLT*

Ble litt ivrig med den "posingen" etterhvert.... ligner enn annen jeg kjenner..

Etter at vi hadde fått kommet oss de 30 meterne tilbake til leiligheten ( som vi forresten kjørte ) så bar det ut igjen. Man kan jo ikke sitte inne i sånt vær ! hva skulle vi finne på?  

SÅNN VIL JEG HA!!!!!!

Pekefingeren blir rettet i rene gestapo stil mot en stakkar tilfeldig sjel som tilfeldig gikk forbi i rød t skjorte.... Ok mamma, chill litt a , da får vi dra på senteret da. Har sikkert noe der du liker. Og dermed bar det avgårde til Råholt senter.  Og der skjedde noe jeg aldri har opplevd med mamma før. Mamma gikk bananas i klesbutikkene. Det var utrolig fint å se. Mamma er av den gamle sorten som bruker pengene sine på barna sine og ingenting på seg selv. ENDELIG begynte mamma å shoppe til seg selv. OG som sagt , det var så utrolig gøy å få være med. Ja tenk en mann sier det ! shoppe med sin egen mor er gøy!!!  Her er noen bilder av dagens fangst. 

 

Time for selfies....

 

Alt dere ser her shoppet hun :)

 

Så var det det med de helvetes glid låsene da...

 

Ny jakke, Fleece jakkens tid er forbi. 

Etter shopping må man ha noe å spise. Og mamma sin favoritt er French fries ( uttalt Pompes frittes av mamma)

 

Mamma henger på gatekjøkken.....

 

Bestemte oss for å vaske bilen også vi, Slo på stortromma idag. Og Pølse hører med til sånt :)

 

Dagen avsluttes med Kings sin daglige kveldstur. Ikke særlig glad for at farmor har fått seg rumpetaske.

Ikke bare King som mislikte den rumpetasken mamma! Den må bort...

 

Ha en fin fredag alle sammen :)

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits