glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Savnet er stort. !

  • 25.04.2016 kl.11:23

Hei alle sammen. 

Kikket ut vinduet idag og what did i see liksom... Jo mørke skyer og nok en dag med overskyet. Altså jeg blir gal. Jeg er så definitiv ikke en regnglad gutt. jeg ELSKER sol og varme. Kan ha med at jeg er født i de varmere strøk her på vår lille planet. Da nærmere bestemt Colombia."Hei pappa" ( kødda da) ) Pablo Escobar

 

Og sist jeg sjekket så var det ikke så innmari kaldt der nei. Leste en artikkel at temperaturen sjeldent gikk nedenfor 20...... Altså 20 grader folkens..... Det er jo bare himmelen spør du meg. Er det ikke det da? erm viss man ser bort fra 99% sjans for å bli kidnappet av ørten forskjellige  milits styrker som alltid ser på en som fresh meat. Eventuelt ønsker å stappe X antall små ballonger med kokain opp i stompen på en. MEN det er bare sånn man må tåle for den herlige temperaturen, er det ikke vell??"Family photo, Say cheese Pablo jr"

 

Ok kanskje litt vell dramatisk men dere forstår poenget mitt!. Jeg savner varmen  noe så innmari mye for tiden. Spesielt grunnet at jeg er stuck her hjemme og det hadde hjulpet på så syykt mye på humøret. Sol og varme og bli brun og fin. ( ok så er jeg født brun da, men BRUNERE) :) . Med en god bok i hendene og en god drink som jeg ikke kan drikke for tiden så det blir nok bare saft.... Men smaker ihvertfall bedre enn når det er kaldt.....noe sånn her lissom...( North shore beach, Oahu. tatt av meg det bildet her folkens )se så fornøyd han var er her dere. " Ride on "

Alt dette kjas og mas om varme og sol som jeg så destruktivt pålegger meg selv så kom jeg på bryllupsreisen till meg og sjefen i huset. Vi dro til Hawaii. Nærmere bestemt Oahu. Og hei og du det var deilig du. Det er paradis på jord. Jeg ble så forelsket i den plassen at jeg faktisk stod opp i 5 tiden den ene dagen for å sitte på stranden og bare nyte sol oppgangen.... Mens sjefen aka fruen skremte halve Honolulu med snorkingen sin fra hotellrommet vårt.  Det hjalp ganske mye på at vi var der i 3 uker også. ååååå savnet er stort. Vi har lovet oss selv å dra tilbake om noen år. Men da blir det med barn......æsj :P

Se om vi får lurt en av besteforeldrene til å passe de. Får true med at hvis ikke så havner de på dårlige aldershjem... ( tuller , slapp av mamma)

legger ved noen bilder fra paradis. 

 

bildet tatt på toppen av Diamond Head. Fy søren det var tungt å gå dit i varmen....

Need I say more....


Er dere på Hawaii , så MÅ dere prøve en av disse shrimp trucks..MMMmmmm


Sjekk hvor stolt han far er over endelig å få seg en krans
åååå kliss kliss

 

Ha en fin mandag alle sammen. 

2 Kommentarer

Cuta.blogg

25.04.2016 kl. 14:14
Sjekk bloggen Cuta si hva du mener PS elsker bloggen din❤️

Glagubben

25.04.2016 kl. 15:04
Cuta.blogg: Det skal jeg gjøre nå med en gang :)

Spre ordet om bloggen min og del gjerne :)

Tusen takk.

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits