glagubben | En pappa blogg. Tiden før, under og etter at barnet kommer

Blogglisten

Hva blir 2+1 ???

  • 11.04.2016 kl.21:47

God kveld folkens !

 

Hva skjer i hverdagen til glagubben ? Jo la meg fortelle dere. Nå er det faktisk en stor nyhet å dele folkens. Jeg og fruen skal bli foreldre hvis alt går etter planen i september. 👪.

 

Vi gleder oss noe enormt til det :) . For dere nærmeste så vet dere jo dette allerede , men for dere andre SUPRICE :).

 

Og hva skal vi gjøre liksom ? Hva trenger vi ? Og hvor finnes vi det ? . La meg si det sånt. Jeg får lov å se og si ja/nei og litt til. MEN det spiller ingen rolle hva jeg sier eller mener , det er fruen som bestemmer. Og jeg tenker det er ganske greit liksom . Skal ikke pårope meg at jeg vet NOENTING om barn. Men jeg er lærevillig da. Håper det teller for noe :) .

Family Photo time :)

 

 

En av de første tingene man må tenke på når man venter barn er jo barnevogn! Det er enkelt da. En vogn som poden kan sove i mens man reker rundt. ENKELT ja.... Ække det vettu! Men i svarte helvete så mye det er å velge mellom da ??? Er det mulig liksom. Trodde at når jeg skulle velge bil var vanskelig men dette er jo mye verre. Farge , høyde , form , hjul osv osv . Altså ungen skal ligge der i 6 mnd eller noe... Og så lenge den ikke blir bært i en rema1000 pose så funker vell det meste . Eller hva ? . Ikke om du spør fruen i huset. Den skal være sånn og sånn med det og det av utstyr . Sier bare ja jeg og påtvinger meg et ansikts utrykk som forhåpentligvis sier at jeg bryr meg. For det gjør jeg , ikke misforstå meg. Men som tidligere nevnt så spiller det fint liten rolle hva jeg mener :) har hu mor bestemt seg så blir det sånt. Happy Wife happy life :)

 

Men nå har ho snevret inn valgene ned til 2 . Emmeljunga og Stokke. ( ikke spør meg hva som er hva). Jeg syns emmeljunga var finest og virket best. Så da bestemte vi at det ble Stokke. :)

Men bortsett fra det så har jeg endelig fått meg til å kjøpe GTA V . Kom ut for lenge siden men jeg GIDDER ikke bruke masse penger på et spill. Så kjøper det heller etter det har vært på markedet en stund til en rimeligere pris. Sånn er jeg :)

 

Det var dagens innlegg folkens :)

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits